You can keep all your misery

Jag ska plugga för vi har prov imorgon! NEEEEJ! Orka. Matte. Vem fan bryr sig om arean? Jag ska sitta på ett kontor och leva loppan och om jag måste räkna ut arean så hyr jag väl in någon annan? HUR SVÅRT KAN DET VARA?! Cpppppp! Imorgon ska jag ut på riktigt. WOOP! Puss!
Under these clothes, I'm NAKED!

Hey, you look kinda cute!

Tjo bloggiz. Ligger i min säng och chillar. Ovanligt? Nei. Imorgon har vi matteprov fucka ur kör ba. Måste repetera lite men annars är det niz. Kan typ allt, grym som man är. Jag orkar inte skriva men någon måste ju... Vaknade en timma för tidigt idag, Hade tandläkartid kl 08.50 men jag fick för mig att det var kl 07.50... Så jag kom alltså dit en timme för tidigt. Som tur var så var min tandläkare ledig när jag kom dit så jag fick tid då istället. Ganska skönt må jag säga. Drog hem för att sova lite till. Fan vad skönt tänkte jag. Sen ringer Lina och väcker mig. Tack älskling för att jag fick sova <3 Kunde självklart inte somna om efter att vi hade pratat i tele så jag drog upp och fixade mig osv. Det var ändå rätt skönt att ha mycket tid på sig. Nu ska jag börja med matten. Den här gången lovar jag. (Varje gång jag skriver här/säger till någon att jag ska plugga så gör jag det aldrig, men nu jävlar.)

Fight Club Is Closed (It's Time For Rock 'N' Roll)

Fan vad jag älskar D(Ada) Life. Så jävla grymma. De släppte typ världens bästa låt för några dagar sen, och jag typ dör. Bästa låten på länge. Eargasm på hög nivå. Gaaaaaaaaaaah!!

Forever alone.

Jag har aldrig känt mig så här ensam. Jag klarar inte av det. Jag hatar att vara ensam. Jag är sällskapssjuk. Måste vara med någon hela tiden, annars får jag panik. Min mamma och syster sitter i vardagsrummet och håller på med mammas dator och jag får inte vara med... Jävla fittor. Ursäkta mig men jag är arg. Sedan klagar mamma på att jag alltid håller på med min mobil. Fan ska jag göra då? Min mobil är den enda som vill vara med mig... Snyft. Alla är dumma. Hatar alla. Fuck off. Min iPhone och jag har det bra. Min iPhone är bra. Min iPhone kommer aldrig att svika mig. Min iPhone är en sann vän. Jag älskar min iPhone.

Sail away with me honey.

Jävla sär blogg... Försökte blogga förut men det gick inte. Blogg.se kan ta sig. Idag tränade jag och Jade i en och en halv timma. Det var förjävla skönt. Efter det drog jag hem och duschade osv, för att sedan gå på arbetsintervju. Det gick bra och det känns som att jag kommer trivas rätt bra på min praktik. Kommer dessutom att vara ledig på måndagar. Hur skönt? Extra lång helg liksom. Annars dåååååå, galet seg dag. Vill bara gå och lägga mig. Min syster och hennes pojkvän har btw kommit nu, woho. Som jag har saknat min syster. Ska passa på att umgås mycket med henne när hon är här. Gulligt. Nu ska jag äta mig fet. Åt ingen lunch så jag håller på att dö. Puss på rumpan

Sexig guzz abo

Walk around the house like a fucking champion

Linn åkte utomlands igår. WOOHOOOOW! Jag har tvättat kläder för jag får aldrig tid till allt som hon inte låter mig göra. WOHOOOOOOOOOOOW! Jag ska ha fest i mitt rum, WOHOOOOOOOOW! Issa gör pirog till mig, WOHOOOOOOOOW! Vi har inte sovit något. WOHOOOOOW! Nu ska jag gå iväg, wohow.
Tumblr_ld8j84czxd1qeafkoo1_500_large
- Girls don't dress for boys, they dress for themselves... If girls dressed for boys, they'd just walk around naked all them time.

Originality is dead

Jag är glad för imorgon ska jag upp mega tidigt för att träna. WOOP! Har fått nya träningskläder av mamsen så nu ska jag kötta galet på gymmet med AdisPradis! Nu ska jag mysa extra med min gosfru. Puss!
I'll never get tired of you!

Mamma fick en son som är krigare i grunden.

Ska egentligen sova nu för jag är förjävla trött, men jag tänkte göra ett inlägg först hihi. Min morgon var den värsta någonsin... Missade bussen för att den var en minut för tidig, så jag gick till en annan hållplats för att ta en annan buss, där det inte står när bussen ska komma. Jag väntar i cirka 10 minuter, sen kommer jag på att jag har glömt ett mycket viktigt papper hemma och måste gå tillbaka. Jag går hem, hämtar pappret, och när jag äntligen ska iväg till skolan så missar jag bussen, IGEN. Fan vad arg jag vart då. Ofta jag ens pallade gå då? Hade redan missat 20 minuter av lektionen liksom... Nej men är man krigare så är man. Efter första lektionen gick vi och käkade på Il Piatto, yummie. Efter maten drog vi och solade i Hornstull. Vi missade svenskan hehe men vi hann till engelskan. Ganska ovärt, då datorerna ändå inte funkade. Men det var chill. Sen hade vi kommunikation och då såg vi på en film vid namn "lord of the flies". Vi såg inte klart på den men fyfan vilken hemsk film. Usch. Efter skolan gjorde jag inget särskilt. Skit onödig dag. Imorgon ska jag på en "arbetsintervju" inför min APU. Asskönt då jag slipper gå på första lektionen, hihi. Imorgon kommer min syster och hälsar på också, har saknat henne så himla mycket. Vi ses ju typ aldrig eftersom att hon bor i Berlin. Hon ska bara stanna i några dagar, men ändå. Omg vad långt det blev. Ingen pallar läsa men jajajjajajajjjaja pusshej ska inte skriva mer.

Tisdag

Blä har en lektion kl 09.40, sen typ drygt en timmes rast, och sen går jag ända till kl 5. Orkar inte så jävla segt. Måste dessutom plugga på rasten.... Vi ska göra klart vårt arbete i Småföretagande, som vi för övrigt fick en längre deadline på eftersom att Nathalie var sjuk osv. Det är niz. Trodde vi skulle få IG... Aja ska tagga nu jao bre gitta till skolan sådära. PoK

Yes, I make mistakes, so do you, bitch!

Sitte i eskyla och pelugghar! Eller? Sista lektionen, seeegt. Vi har en konstig lärare som peråthar såhär. Förstår hälften av vad hon säger och hon kan inte stava så bra men jag hjälper till henne så det är lugnt. Hon är snäll! Jag är inte rasist.

Dags att skärpa sig. PAPPA! DU MÅSTE SJUKANMÄLA MIG NÄR JAG ÄR SJUK!!!!!!

Shit happens when you party naked

Jag skriver mest för att jag är trött och känslosam just nu. Usch.
Händer alltid bara mig. BARA mig. Så jävla cp. Orkar inte. För många känslor. Är förvirrad, och mina egna tankar gör mig förvirrad över vad som faktiskt är verklighet. Jag önskar så mycket. Men vad ska man gör när man inte kan påvärka ens högsta önskan? Jag kan inte göra ett skit. Jag kan sitta och titta på hur allting runt omkring mig blir som jag inte vill ha det. Allt är cp. Allt blir bara mer cp. Jag orkar faktiskt inte. Så jävla mycket känslor som bara ligger över mig och ruttnar. Känslokall. Ja tack!
Tumblr_liqldc0gb81qcma2co1_500_large

Me Want Very Mucho Grande.

Jag orkar helt ärligt inte leva längre... Finns så mycket saker jag vill ha. Ångestångestångest.
Kunde inte plugga något btw. Förvånad? Nej. Nästa vecka (eller ja den som kommer nu då) går jag eftermiddag, blä. Tummen ner på det. Hatar att gå eftermiddag, så sjukt segt. Börja 12 och sluta 5, nej tack. Och att det ska snöa osv är ju ett plus i kanten. Fast nä. Jävla skit väder, fattar inte. Var ju precis vår?! Blir galet irri. Ber om ursäkt för mina klago-inlägg. Jag vet att jag klagar mycket, men sån är jag, I guess. Lev med det. Pessimist-Ada. Nytt smeknamn? Orkar inte... Dags att sova. Heipa

Söndag

Känner mig sjukt äcklig och seg. Måste verkligen duscha, men jag är så lat... Haha, euw. Har legat och degat i min säng rätt länge nu, inte ok. Igår var vi hemma hos någon kompis till Söderling. Det var sjukt mysigt! Lite segt i början men det släppte snabbt. Tog tyvärr inga bilder... Booooring. Inte likt mig haha, jag som alltid måste ta massa bilder. Jajaja whatever. Ska hoppa in i duschen nu och sedan plugga lite. Måste verkligen plugga. Jag har tappat all min motivation. Jag är så omotiverad som man kan vara... Klarar inte av skolan just nu, och det har verkligen visat sig. Går inte alls bra för mig, även fast jag vet att jag kan. Det känns som att jag kämpar i onödan. Nej, jag är sjukt jävla skoltrött. Aya, orkar inte skriva mer. Kanske gör ett till inlägg ikväll, om jag orkar. Puss på mun


Gimme

Paraknas

Jävla skit. Jag behöver verkligen pengar. Måste köpa nya kläder, skor, smycken m.m. Måste till frisören. Måste boka resor. M-å-s-t-e ha pengar. Då menar jag feta pengar. Varför ska det vara så jävla svårt att få jobb? Eller det är klart att det är svårt när man är under 18... Men ändå. Kan inte sommarjobba heller för jag ska vara borta hela sommaren. Jävla skit. ÅÅÅH. Jag vill ha en ny jacka. Räknade precis ut att jag har 13 st "vårjackor". Ändå så behöver jag en ny. Va?? Jag tröttnar så fort... Jobbigt läge. Vet inte om jag skrev om att jag och Lina prövade kläder förut och att jag hittade massa plagg som jag ville ha? I alla fall så dör jag. Vill ha, vill ha, vill ha. Jag måste ha. Får panik, panik, panik.

Lördag

Hey bloggggis. Vaknade för ungefär en timma sen. Åt precis värsta frukosten, yummie. Min fredagskväll blev totalt failad. Vi skulle egentligen ha dragit på fest men allt sket sig, vet inte riktigt varför. Jaja. Om jag inte dricker ikväll så har jag inte druckit på två helger. Hur duktigt? Jag som brukar dricka varje helg. Fast jag tror dock att jag kommer dricka ikväll. Men inte mycket, det vill jag inte. Älskar att jag knappt är sugen längre? Så jävla skönt. Jag blivit så konstig... Är inte mig själv längre. Vet inte vad som händer men jag känner mig verkligen inte som mig själv. Blir nästan lite rädd. Jag vill inte vara någon jag inte är. Tror att det beror på att ingenting går särskilt bra just nu. Vet inte vad det beror på heller. Mår bara allmänt dåligt. Orkar inte..... Det är ju nu man brukar må bra? Det är ju för fan vår?! Snart sommar... Jag vill börja träna igen. Omg. Har inte tränat på typ en månad nu? Det är inte okej. Jag måste träna, annars mår jag inte bra. Men jag vill inte träna själv, och Jade har sitt gymkort hos sin mamma och hon kan tydligen inte hämta det. Blö. Ska väl börja träna själv. Nejjjjjjjjj ååååååångest........ Det är ju snart sommar man måste ju träna sönder nu fuckkkkkkkkkkkkkkkk stressssssssssssssssssssss hade inte tänkt på det. Ska ta en dusch nu. Det behövs. Fan vad trött jag är. Jävla mongoinlägg. Puss på alla som orkar läsa


Someday, you will miss me

Det bara är så ibland. Nu när solen är framme så är jag mycket gladare, varför jag mår lite dåligt nu vet jag inte. Det hör till åldern. Det ska vara så, och jag är absolut inte ensam. Men det är jobbigt. Jag vill vara glad men istället är jag förvirrad. Allt idag har bara varit för mycket. För många tankar i huvudet som bara går runt. Vad händer? Jag vill förändra mig men jag vet inte hur man gör. Jag vill bli bättre, men det går inte för hur jag än gör så faller jag alltid tillbaka till den jag är. Alla känslor bara ramlar ur mig. Men det är en ny dag imorgon. Hoppas det är soligt...
Det är som att jag inte finns just nu, just idag. Som att jag är helt osynlig. Det är faktiskt skönt, ibland. För när jag väl syns så ser du allt förutom det bra. Jag vill vara perfekt i dina ögon.
Kolla djupt in i mina ögon och berätta vad du ser.

At first when I see you cry, It makes me smile

Blond och brun vill jag vara, nu ska jag göra nudlar.

Korv

Låg i min säng och frös ihjäl ett tag. Sen kom jag på att det är för att jag stängde av elementet igår... Cp. Jag tror typ att det är sommar, men det är det ju inte... Har inte ätit på hela dan kommer dööööööööööööööööö snart om inte jag får i mig något. Ångest över att jag inte använde matkortet i skolan idag. Jävla skit. Nu ska jag äta sallad. Nyttigt. Fast nä. Har knappt ätit på flera dagar, hoppas det beror på att jag har vart sjuk. Annars är det knaz.
Ursäkta mig men JÄVLA FITTHORA!!!!! Vi ska lämna in ett arbete imorgon och Nathalie glömde ta med sig anteckningarna sist och sen har hon inte varit i skolan så vi är inte alls färdiga och kan verkligen inte lämna in arbetet imorgon. Jag är så jävla arg. Jag antecknade lite men det räcker inte. Nathalie tog resten av anteckningarna... Jag sa åt alla att anteckna för man vet aldrig om någon är borta eller så. "Nej fan vad onödigt" sa de andra. Jävla hästapor, fuck off. Älska att jag kommer på nya ord när jag är arg. I alla fall.... Nu kommer vi alla få IG i det här momentet. Bra jobbat. Jag gjorde fan mer än halva arbetet själv också. Så jävla förbannad. Hoppas vi kan lämna in det nästa vecka istället. Annars dör jag lite. Fan vad skönt det är att skriva massa onödigt skit i en blogg. Älskaaaaaa till MeYYYyy.
Älska bildeffekterna på iPhone <3 <3 <3 <3 <3
cHärLeK pÅ dEn

Poss

Torsdag

Hey bloggis. Har inte orkat blogga hehe, är fortfarande lite dålig... Suck. Ofta det inte går över??? Grrrr. Idag har vi någon konstig dag i skolan. Det kommer vara olika föreläsningar och i tisdags fick man tydligen välja vilken föreläsning man ville gå på, men eftersom att jag inte var där så var min lärare tvungen att välja åt mig... Så nu ska jag gå på "Att arbeta som journalist". Jävla skit. Fanns någon om att ha ett eget företag typ, det ville jag gå på?!?!?! Jävla skit lärare & skit skola. Blä. Aja. Ville faktiskt bli journalist förut så det kanske är bra ändå... Fast jag vill ju inte bli det längre? Jajaja. Nu ska jag sminka mig osv. Hörs latero

Don't get too excited 'cuz thats all you'll get from me

Jag idag då! Taggad, schizofren chey.

I Love College

Happyface.

The Rolling Stones

VÅR!

Jag tror jag dör. Det är 10+ grader ute och jag ligger hemma i min säng och degar. Ångest?! Fy fan. Hoppas det är fint väder imorgon också... Mamma kom precis hem med bröd & bakelser till mig, hur söt?! Hon drog dock tillbaka till jobbet på dirren... Tråkigt. Jag är forever alone... Stackars mig... Nej nu ska jag äta lite bröd och sen sova en stund. Latero


Gammal random bild på mig och min moster. Fan vad blek jag varååå?

Sjukling

Har inte kunnat blogga pga att jag är sjuk. Igår så mådde jag så illa när jag vaknade så jag kunde inte ens gå upp ur sängen. Fick i mig lite vatten och sen spydde jag. Fräscht. Efter det så mådde jag prima(?) MEN, efter en halvtimme kom det tillbaka... Jag bestämde mig för att gå till skolan ändå, eftersom att jag vägrade stanna hemma och ligga i sängen hela dagen. Deprimerande. Borde inte ha gått till skolan... Mådde sjukt illa hela dagen och det var förjävla jobbigt. Fick i mig ett torrt bröd, en proviva shot och lite yoghurt igår. Och jag kämpade verkligen för att få i mig varenda liten smula. Ganska jobbigt. Men idag mår jag bättre! Stannar dock hemma hehe. Vill ju inte att det ska bli värre igen. Nu ska jag försöka få i mig något, tror det kommer gå bra då jag inte mår särskilt illa. Bara pyttelite... Aya, orkar inte skriva mer nu. Om jag orkar kommer jag troligtvis göra massa onödiga inlägg idag, då jag bara kommer vara hemma och ha tråkigt hehe. Vi får seeeeee. PoK

Wild hearts can't be broken

Vaknade för en timma sen för att jag hostade lite, gick och hämtade vatten. När jag försökte sova så kände jag hur hela mina ben knakade och gjorde ont, växtvärk. Helt underbart att jag faktiskt fortfarande växer, och jag tror att jag är den enda i hela min umgängeskräts som faktiskt har växtvärk...
Färgade håret igår. Ville bli blond, men med tanke på hur mörkt mitt var så går det ju inte sådär jättebra. Men ljusare blev det, snyggt blev det också. Bild får ni sen någon gång.
Z218653505_large

Laziness is my middle name

MVG PÅ FUCKING MATTEPROV!? Vad hände där? Ehe, snart ska jag till frissan och hoppas på att det blir som jag vill... Om inte så är det synd om mig. Puss på pappa som gav mig grymt med beröm, puss på älsklingen som gav mig värsta messet om hur duktig och stolt hon är över mig, puss puss puss puss på mig själv som är så jävla duktig. Let's have a toast for me!
Det SKA firas. Sen. Jag är ganska glad idag och min outfit idag är sjuklig. Ehe.
Tumblr_lhw79hlqnu1qzx2p7o1_500_large
But they always do...
Bara ignorera mina miner och vad jag håller på med för jag fastnar inte på bild! DAGENS UTEFITTA DÅRA!

Don't come and go, like the others

Firat Babak idag, inget mer att säga. Puss!
Skrmavbild-2010-10-29-kl-15-24-49_115005045_large
DYNGRAUK!

Ångest

Kan inte bestämma mig för vilken hårfärg jag vill ha... Ångeeeeeest! Jag kan inte ha samma hårfärg hur länge som helst hehe, det vet alla som känner mig... Måste färga håret ganska ofta, får ryck. Nu har jag hållit mig ett bra tag, känner mig duktig. Haha. Men jag känner samtidigt att det är dags för en förändring. Orkar inte. Vet inte vad jag vill ha för färg? Har funderat på rödbrunt ett tag, tycker det är sjukt snyggt. Men jag vet inte, är osäker. Fan vad jobbigt det ska vara... Vill helst inte vara mörkhårig till sommaren, men ändå så vill jag vet. Kan verkligen bestämma mig, så jävla störande. Blä, orkar inte...

I'm addicted, and I just can't get enough.

Söndagsmys

Ligger i sängen med Lina och tar fula bilder, kul liv. Igår så stannade vi bara hemma, la oss vid 22 tiden. F12or. Nej men det är nice. Vaknade upp imorse och var galet pigg. Skönt. Vi drog till stan och kollade kläder, ångest. Hittade skit snygga kläder men har gjort av med nästan alla pengar så det blev inget. När jag har fixat ett jobb så ska jag shoppa som in i. Ba kötta liksom. Imorgon är det skola, woho... Efter skolan ska jag hinna lämna in cv med Lina och sedan följa med Jade till frissan. Stressigt, men skoj. Snart ska jag och Lina gå ner och sola. Jag nöjde mig inte med brännan hehe. Nej nu ska jag vara lite social. Puss på er


Jag och Rana hade tråkigt på tuben, hehe.

Don't forget to smile

Stort grattis till Babak, min allra bästaste vän!
Så jävla tung!
Lily<3Marshall

The mother f***ers don't know how to act

Jobba jobba jobba, hela hela natten! WOOOP! Får besök senare ikväll så det här ska nog gå. Men idag måste jag äta något innan jag börjar, annars dör jag. Fastnar inte på bild, inte min dag idag, är inte så snigg som jag brukar va. EHE! Så detta bjuder jag på för att alla andra är så snigga!
Detta var det enda jag kunde åstadkomma...

Fuck Yea.






HAahahahha jag dör, så typiskt mig.

Lördag it iz.

Var precis ute på en promenad, fy fan vad skönt det var. När jag kommer tillbaka från promenaden och ska låsa upp ytterdörren så känner jag att det svider på mitt lillfinger. Jag kollar på mitt finger och ser att det är helt blodigt. WTF?! Ringfingret var också helt bloody. Ofta jag inte hade märkt något? Knas. Nu har jag i alla fall tvättat mitt lilla finger så det är niz. Snart ska jag hjälpa mamma med maten och sedan ska jag vara med min lilla Linis. Vet inte om det blir utgång/myskväll. Får se. Lina verkade inte vara på humör så det blir troligtvis en myskväll. Men we'll see. You never knöw. Aya, orkar inte skriva mer. PoK


Fresh

Life is short and so is your dick

Jag jobbade igår då. Trevligt var det, höll humöret uppe hela kvällen. Dansade lite nere i Rangus sen gick jag upp, då stod Isabella och Babak där. Isabella hade precis kommit och Babak hade varit där ett tag och hållt mig sällskap medan Mille (som jag jobbade med i garderoben) hade mens. Han var allmänt bitter.
Isabella och jag går hem från Snaps och FÖRST kommer det fram en kille och frågar: Vart ska ni? Och eftersom att jag och Issa är så snälla och utåtriktade så svarar vi glatt att vi ska hem, och då stod han och pratade och frågade vad vi har gjort, hans kompisar kom fram också och var med i samtalet, medan jag försökte bli av med honom. Snällt. Sen sa vi hej då.
Sen kommer det en Bring bil (för er som inte vet vad det är så är det en grön postbil typ) som frågar om vi vill ha taxi. WTF?! Jag skriker hej då till dom så dom åker iväg.
Sen när vi äntligen kommit till Donken och står i kön och pratar om vad vi ska äta så kommer en kille fram och säger: Annars då? Vi skrattar så mycket så vi vet inte vart vi ska ta vägen (roligare irl) och börjar prata med honom. Sen står vi i kassan och beställer det vi ska ha och då kommer hans kompis fram och säger: Tyckte ni om upplevelsen? Han sa även att jag verkade tillbakadragen. Fattade nada. Men det var säkert tummen upp på det.
Sen satte sig dom bredvid oss ett tag sen drog vi hem.
Vilken novell. Ingen kommer palla läsa. HAHA stackars mig, vem bryr sig!
Tumblr_lh2nmfrq5u1qcq6gto1_500_large
Bildbrist!

Jag är bättre utan dig

Jag ska jobba ikväll! WOOPWOOP! Skojjigt! *FnIsS*!

TPL

Satan vilken lång dag. Skola från 8 till 5. Usch. Hade i och för sig en lång lunchrast men ändå. Började med idrott, skit kul lektion. Kom typ 20 min försent men jag ba hängde på liksom. Vi dansade. Hiphop. Det var sjukt kul. Sedan drog vi och köpte mat, för att sedan åka till Rana där vi shejkade loss. Haha jag dör, Rana kan verkligen dansa. Helt sjukt. Efter det så fixade Rana lösögonfransar på Angelica. Blev skit snyggt! Fransarna ser verkligen helt naturliga ut. Sista lektionen var helt fucked. Alla hade typ psykos, vet inte varför. Fredagar är så långa om man går i klass FÖ10B på Jensen Södra. Japp. Mycket jobbigt. Efter skolan så drog vi och solade. Herrejävlar. Jag blev så brun. Man fick gratis solkräm där så... Man blir verkligen 100 ggr brunare med den där krämen. Galet niz. Nu har jag beslutsångest eftersom att jag inte vet om jag ska ut ikväll eller inte. Andra vill att jag ska ut, men jag vet fan inte om jag pallar. Jag är så seg & trött efter den här långa dagen. Tror det blir hemmakväll med mamma bara. Ska ändå ut imorgon. Ja, jag stannar fan hemma. Älskar att prata med mig själv. Nu skriver jag i och för sig, men ändå. Fan vilken härlig bok jag har skrivit. Hyfsat lång.


Pimp man eråååh

Klassen ska moppa golve i toalette

Underbart rolig dag i skolan idag. Sköna lektioner och överdrivet mycket skratt. Vi började prata om dialekter, och sedan kunde inte jag och Rana släppa det. Till slut började vi göra om allt vi sa så att det lät roligt. Hela dan har vi gått runt och garvat åt dessa ord med olika dialekter: Tropicana, företag, Eric Häggström, moppa golvet, moppa skiten i toaletten, blått, grått m.m. Herregud alltså... Roligt man kan ha i skolan haha. Nu ska jag ta och käka middag och sedan blir det att fixa sig inför bion. Latero

Age is not important unless you're a cheese

Sitter bredvid min kära fru, vi har sovit hela dagen i hopp om att bli friska. Eller jag vet inte varför hon har sovit hela dagen, men det där var min anledning i varje fall. Har faktiskt inget att skriva, är för hungrig... PoK!
Tumblr_li03k0pal61qcyxh0o1_500_large

Ingen vill veta var du köpt din tröja.


Fastnade inte riktigt på bild idag, hehe... Råkade dessutom sminka mig alldeles för mycket. Aya, orkar inte bry mig. Vill också tillägga att mina inlägg oftast är oseriösa. Kan vara bra att veta. Nu ska jag till skolan. Ska gå istället för att ta bussen. Hur duktigt? Hörs senare. Kyss

Stureplan, hemmaplan.

Hahaha, jag är så trög. Vaknade vid 07.43 och fick panik. Trodde att vi hade idrott kl 08.00. Men det är torsdag idag, inte fredag. Förvirrad brud. Nu sitter/ligger jag i min säng och dricker multifruktjuice. Ganska chill. Börjar kl 13.10 idag. Jag klagar inte. Ikväll ska jag och Lina gå på förhandsvisning av filmen "I am number four." Vettefan vad det är för film men får väl hoppas på att den är bra. Filmen börjar kl 21.00 så det är rätt soft liksz. På sturegatan. Biograf Park. Så att alla vet liksom. Hoppas det kommer vara massa mumsiga män där. Då blir det haff fo sho. Jag och Lina behöver ju en varsin man, så det skulle vara ganska så niz. Nu ska jag fortsätta fixa mig. Fastnar jag på bild så lägger jag upp en eller två. Puss på er.

Äckeldag

Dålig dag idag. Har varit på allmänt dåligt humör bara. Beror nog mest på att jag inte hann tvätta mitt hår och var tvungen att gå runt med fett hår i en knut. Det är det värsta jag vet. Låter lite ytligt men ja, hela min dag förstörs om jag inte känner mig trygg med håret/sminket/kläderna. Jajaja. Färgade Ranas utväxt på morgonen, sen åt vi värsta deluxe frukosten haha. Senare kom Alma dit också, och vi tog det lugnt ba. Missade första lektionen men det var ändå en onödig lektion. Sen var det kaos på andra lektionen. Ingen fattade nånting och vår lärare är dum i huvudet. Jag ska till biträdande rektorn så fort jag ser honom. Hon ska bort. Tredje lektionen hade vi prov på. Gick åt helvete. Japp. Dålig dag helt enkelt. Fy fan vilken osammanhängande och konstig text, men jag är trött och som sagt på dåligt humör så jag orkar inte bry mig. Bjuder på två bilder som togs med Almas kamera idag. Fy fan vilka fula bilder som togs. De här två var i alla fall de normalaste. Vem fan bryr sig. Tack och hej.

Eu so sou viciada em você

Jag har feber, snorar som den snoris jag är, och hostar så mycket så att jag har träningsvärk. Men en alvedon ska nog göra susen, lite te så man blir lite fräschare och mat i magen. Usch, det är definitivt inte min dag idag. BLÄH!
Tumblr_li373o6bqe1qzygq2o1_500_large

Stay wierd

Nu sitter jag här, hostar, så fort jag rör på mig så hostar jag som en liten bebis. USCH! Ska jag säga något hostar jag ut allt jag vill ha sagt. USCH! Mest synd om mig!
Isabella och jag har bara suttit och gjort ingenting. Känns ganska skönt med tanke på att jag är sjuk, hon med för den delen. Typ. Nu skriker pappa på mig och tror att han har bytt kön och blivit en tjatande mamma istället, herregud... MEST synd om mig.
Tumblr_li402sjn6n1qbwxizo1_400_large

Energy drink


Bra frukost...

Världens bästa hotell

Underbart program på kanal 3, hahaha jag och Lina håller på att dö! Fy fan vilka gulliga människor. Vi har flummat sönder hela kvällen, beror nog på att vi är trötta hehe. Pizzan var as god btw. Efter pizzan käkade Lina grädde med pärlsocker i? Så kan man också göra... Nu ska vi titta vidare på Världens bästa hotell. Pussssssen


Life Isn't Fucking Easy - LIFE

Hallå bloggen, ska skriva kortfattat, på måndag ska jag till frissan klockan två och det blir en liten suprise för alla. Snart ska vi träffa Frank från tele2. Min idol. HAHAHA. Hasta la vista peeps!
5383803909_32bc7f84b9_z_large

Förbannat arg

Ja, jag är förbannat arg. Blä. Kom precis hem från skolan & nu väntar jag på att Lina ska komma hit så att vi kan gå och käka på Pizza Hut. Jag åt ingen lunch idag så är svinhungrig. Vet inte varför men jag var inte hungrig, och sen när klockan var 3 (då går vårat matkort ut) så började jag bli hungrig.... Ville inte lägga ner egna pengar på mat liksom. Hatar att lägga ner pengar på mat. Nu äter jag på nåt torrt jävla bröd/kex. Smakar skit, men vad ska man göra. Är på dåligt humör eftersom att jag och Rana köpte ett cigg paket, och vi hann bara röka 2 cigg var innan det försvann... Antingen så har någon snott det, eller så har jag tappat det. Känns som att någon i vår klass har tagit det, men det hoppas jag verkligen inte. Man ska ju för fan kunna lita på sina klasskompisar. Skit. Lina kommer i alla fall med ett nytt paket till mig snart så det är bra. Ska fortsätta sura nu. Hei

Off to school

Hehe drugeDDddD

Måndag

Måndag morgon, woho! Jag är pigg och glad idag. Börjar klockan 12.35, mycket skönt. Jag är ensam hemma eftersom att Lina är i skolan nu hehe, så jag dunkar fett med musik. Whoop whoop! Nu ska jag fixa mig, uppdaterar senare. PoK

Min partylista på Spotify som jag lyssnar på nu: Fiezta
Enjoy.

I didn't say it would be easy, I said it would be worth it

Ser nu hur Isabella bloggar, så varför ska inte jag ta och göra det också? Jag har egentligen inte något att skriva.
Haft fullt upp idag så jag vet inte var jag ska börja. Åkte till mormor, fick med mig lite mat hem. Sen åkte vi till Babak och hämtade en film som Isabella skulle ha för att kolla på till skolan. Herregud. Imorgon har vi också planer så det blir skoj. Älskar att planera och ha något att göra för en gångs skull. Haha mer om vad vi ska göra imorgon berättar jag först imorgon.
Snart ska man väl lägga sig och hålla om frugan och somna sött som alltid. WOOP WOOP!
Z219073934_large
I'm here to bright up your motherfucking day

Roger

Fy fan vilken skön kväll. Började med förning hemma hos mig, och sedan vidare till Tullinge på fest. Resan till Tullinge var den roligaste i mitt liv. Vi träffade Roger och någon brud vid Södra station. De asgarvade åt att någon av dem hade gjort grisljud när de garvat. Och fulla som vi var tyckte vi att det var jätte kul, haha. Så vi garvade med dem. Bruden stannade på perrongen och vi & Roger tog samma tåg för han skulle till Tumba. Hahahahaha, vi satt och garvade hela resan. Ca 15 min. Garvade konstant. Varje gång man försökte sluta så börjades det igen. Hahaha, så jävla kul. Garvar fortfarande när jag tänker på det HAHA. Roger alltså, vilken bror.





Roger!




Life is not lost by dying; life is lost minute by minute, day by dragging day, in all the thousand small uncaring ways

You are not your name. You are not your job. You are not the clothes you wear or the neighborhood you live in. You are not your fears, your failures or your past. You are hope. You are imagination. You are the power to change, to create and to grow. You are a spirit that will never die. And no matter how beaten down, You will rise again.

Du flyger högre än oss andra, man får se upp varenda gång. Först när du tagit dig ner på jorden, först då kan jag va din vän.

Miracles happen to those who believe in them

Det händer igen. Jag lovade mig själv att aldrig lita på någon, varför kan jag inte bara hålla det? Ska det vara så svårt? Det spelar ingen roll längre. Jag orkar inte vara någon som jag inte kan vara. Jag ville känna mig speciell, men det funkar inte, speciellt inte när alla vill att jag ska vara någon annan. Orkar inte, känner ingenting förutom att hela jag bara är tom. Som så många gånger förr är jag ensam, lämnad. Fuck it. Orkar fan inte vara någon till lags längre.
Slut på ord.

Självbiografi är ett oöverträffat medel att berätta sanningen om andra

Jag har faktiskt satt igång med den nu. Historian om mig själv! WOOP!
Igår var jag med frugan på en hemmafest, hennes kompis fyllde 18 år i veckan så jag var med och firade lite. Sen åkte vi hem och sov.
Idag ska Isabella gå och träffa någon medan jag ska sitta hemma tills jag ska jobba. Uteserveringen på Snaps är öppen, och det ryktas om att det var fullt där ute mitt på dagen!
Äntligen har jag sovit ut! Sovit i tolv timmar så det nästan gör ont i huvudet! Nej, jag är inte bakis... Vad ska man ha för kläder på sig idag? Ingen aning...
CHACHA BLOGGEN!

Lördag

Woho, idag är det lördaaaag! Om drygt en timme åker mina föräldrar till Dublin. Nice. Lina ska bo här med mig tills de kommer hem, mysigt hihi. Har inte så mycket att skriva men skrev inget igår heller så tänkte att jag kunde göra ett litet inlägg ändå. Jade har inte skrivit något på ett tag. Pruttkorv. Dunno why. Ikväll kommer Lina och Sanna hit, wiiiiie. Får se vad vi gör sen. Mijao. Nu ska jag umgås med mina päron eftersom att de ska till Arlanda om en stund. PoK


Torsdag

Jävla skit dag. Imorse var jag på jätte bra humör, sen blev det lite sämre under dagen, och nu är jag på konstigt humör. Fattar inte, fett störande. Idag har jag namnsdag så jag fick en liten present av mamma, gulligt. Skön dag i skolan, gjorde inte så mycket. Chillnani liksom. Jag är fett med arg. Grov PMS. Hatar mens. Fuck mens. Jag ska inte ens ha mens nu varför har jag det för?!?!?!?!?!?!?! Ska ha det om 2 veckor vad är problemet jag blir sjukt jävla arg fuck off jävla bajs. Jävla piller. CP. Nu ska jag dricka te, och lugna ner mig. Andas in, andas ut. Imorgon är världens längsta dag. Går i skolan från kl 08.00 till 16.45. Fittfredag. Orkar inte. Gud vad jag klagar på allt. Sån é jag. Ba å leva med aszzzz. 

Klämmer fram ett litet wb/fake leende, jarrå

Hemskt mycket hej

Bildbomb yeaaaaah

Kom hem från skolan för typ en timme sen. Skönt. Nu ska jag äta något och sen sova lite. Ännu skönare. Orkar inte skriva mer. Kanske gör't senare. Man vet aldrig. Hei

Jag just nu

Fastnar inte på bild men kör bara. Kan inte le, ser förjävlig ut.

Trassel

Jag såg filmen Trassel, och jag kan bara säga att filmer är värd att se! Önskar att jag var en prinsessa som hittade min prins. Aja.. Här är lite bilder.

Vad ska jag skriva för att du ska bli berörd?

Jag suger apballe på att blogga, men jag har inget att säga förutom att min djupa sida vill fram och skriva av sig, och jag tycker inte att här är det rätta stället att skriva av mig. Vill inte att folk ska bry sig, jag klarar mig själv, det har jag alltid gjort. Så oroa er inte över mig, för allt löser sig alltid. Alla har sina dåliga dagar så kör bara.
Man lever bara en gång så ta för dig. Kanske ska jag skriva ett litet inlägg i alla fall.
Jag känner mig neutral, som att såfort något roligt händer är jag rätt så glad, så fort något tråkigt händer blir jag lite ledsen, sen rycker jag på axlarna. Jag är inte lika sårbar längre, jag är glad för det. Jag har kontroll över mig själv nu. Jag flyter bara med alla andra just nu, syns inte, hörs inte, jag bara är där. Jag ställer aldrig frågor, ställer aldrig några krav. Jag har blivit besviken för många gånger. Imorgon får jag en sambo! WOOP! Jag är glad! Våren är på väg och jag blir en ny människa! Så jävla underbart, känner verkligen i hela kroppen hur jag blir piggare, gladare.
Ett glatt inlägg till er alla, orkar inte ta fram allt som hänt. Får bli en annan gång när jag känner för det.
Pussar!
Köttarn, gillar bilden, ser ut som att jag har former!! WOHOW!

Dada Life <3

En bild säger mer än tusen ord.



Det går bra nu

Åh vad trött jag är. Vet att jag alltid säger det, men vad ska man göra... Är man trött så är man. Var i skolan till halv 1 ungefär. Träffade Lina och vi sökte jobb på lite ställen. Hoppas att man får något... Efter det så käkade vi lite och sen drog jag tillbaka till skolan för att jag skulle ha coachsamtal. Samtalet gick feta bra och vi kom överens om lite saker jag ska göra så att jag får bättre betyg, hehe. Det gillas. Nu har jag precis ätit sushi och mår jävligt bra. Förutom att jag är trött då. En liten powernap och jag är tipp topp igen. Woho! Jajaja, ska vila en stund nu och sen ska jag sätta mig ner och plugga. Ovanligt. PUzz & kjAm


Hur högt ska jag skrika varje gång jag vill bli hörd?

Nämn något som gjorde dig glad igår: Babak
Vad gjorde du kl 08 imorse: Klockan har inte hunnit bli åtta, men förra gången sov jag.

Vad gjorde du för 15 min sedan: Spelade något spel och dunkar musik

Det sista du sa högt: Vet inte

Det senaste någon sa till dig: Sa irl.. "Har du sett mina gråa mjukisbyxor"

Vad har du druckit idag: Cola

Vad var det senaste du åt: Godis

Vad var det senaste du köpte: Oj, typ Big Toast.

Vad är det för färg på din ytterdörr: Mörkbrunt trä typ

Vad är det för väder hos dig nu: ganska klart

Godaste glassmaken: Magnum Gold. MMMM!

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Hahaha! Nej

Sover du tungt: Sällan.

Drömmer du mardrömmar: Oftast

Trivs du med ditt jobb: Ja, det ena mer än det andra

Favoritklädsel: Klänning med bruna ben!

Favoritlåt just nu: Vet inte.

Vad ser du om du tittar till höger: En garderob

Vad gör dig glad just nu: Inget speciellt

Vad ska du göra härnäst: Klä på mig

Höger eller vänsterhänt: Höger

Humör just nu: Neutral

Favoritgodis: Melonisar
Sommarplaner: Finland, road trip, Malmö, du får ta mig vart du vill!
Hur många kuddar sover du med: 4

Spelar du något instrument: Piano, var rätt så grym när jag var yngre

Morgon eller nattmänniska: Carpe noctum!
Är du kittlig: Hehe, aa

Snarkar du: Japp!

Stjärntecken: Skorpion, som förövrig står för Sex och Död

Äckligaste insekten: Alla!

Längtar du mest efter just nu: Sommar!!!
Lite bilder! Enjoy!

Söndag

Ååååh vilken härlig daaaaaaag. Har solat på ballen med Linis. Vi satt ute i shorts och magtröja. Sjukt. Igår drog vi i alla fall till lokalfesten i Fruängen. Hade sjukt kul, förutom att det hände lite saker. Orkar inte berätta så mycket. Idag har det inte hänt så mycket. Käkade på Lugano, solade på ballen, städade och bara degade. Skön söndag. Imorgon är det skola, känns faktiskt lite skönt. Rutiner liksom. Niz. Snart börjar Solsidan, och sen är det Wallander. Yey. Efter det blir det sängen på dirr1. Nu orkar jag inte skriva mer. PoK



Lördag

Cha cha bloggeN! Sitter i Linas säng, tvättade precis håret. F1 skönt. Snart ska vi åka och hämta vår dricka och sen vet jag inte. Skulle på lokalfest men det verkar inte bli av eftersom att Sanna och Ida inte kan komma, och vi känner typ ingen annan som kommer vara där... Fast vi står fortfarande på gästlistan så jag vet inte? Aya. Får se om vi drar dit eller drar någonannanstans. Fest blir det i alla fall. Näst sista dagen på lovet ju. Och jag har knappt festat något det här lovet? Helt sjukt. Men jag känner mig faktiskt duktig. Hihi. Jajaja, nu ska jag tjilla vidare. PoK


VÅR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Jag vill ha dig för gamla tiders skull.

Idag har jag och mamma städat ena badrummet. Passade på när vi ändå hade tömt hela rummet, hade ju målare här för någon dag sen som målade vårt tak. Det var ju inte särskilt cleant bakom badkaret kan jag säga... Fy fan. Äckligaste jag gjort i hela mitt liv. Tjänade lite cash i alla fall. Fattar inte varför vi ska behöva göra det själva? Mamma är konstig... Hon tycker att vi kan städa själva. Men när våra fönster behöver putsas, då ringer hon någon som kommer och putsar våra fönster. Fattar inte. Fönster tycker jag att man kan putsa själv. Nej, min mamma är konstig. Men jag ska inte klaga. Pengar är alltid bra att ha liksom. Träffade precis Lina en snabbis. Vi drog till ringen och kollade på skor. Hittade ett par asballa skor, men de var lite för dyra. Måste börja jobba.... Ska söka jobb på söndag, så det är niz. Hoppas att man får ett jobb bara. Jajaja, nog om det. I kväll vet jag inte om det blir fest eller chillnani. Vi får se. Jag kan inte sluta tänka på sommar. Sommar, sommar, sommar. Det enda som snurrar runt i mitt huvud. Borde egentligen inte tänka så mycket. Jag längtar, och har så mycket förhoppningar. Det är inte bra. Man ska inte ha förhoppningar. Bara för att jag aldrig har haft en bra sommar. Eller jo, förra sommaren var underbart bra. Men jag vill att den här sommaren ska bli bättre. Hoppas. Tror. Vill. Ska. Ja. Haha, orkar inte. På söndag ska jag sola och bli smygneger. Har fortfarande färg sen sist jag solade men jag vill bli ännu brunare. Aja, ingen bryr sig om jag är vit, svart, rosa eller gul. Det här inlägget blev ju inte alls kort. Borde avsluta här. Uppdaterar senare. Puss på alla gulliga människor som läser våran dåliga blogg.


Ta mig tillbaka.

Jag Kommer

Don't "Hey baby" me, you had your chance

Namn: Jade

Piercingar: Öronen

Tatueringar: Inga

Längd: 168 typ

Skostorlek: 39

Hårfärg: Brunett

Fräknar: Ne

Motto: Det är inte lätt när det är svårt, det är skönt när det är hårt

Kär? Nepp

Önskar du att du bodde någon annanstans? Ja och nej

Tycker du att du är attraktiv? Jag blir så jävla kåt när jag ser mig i spegeln

Dricker du? Hela tiden

Röker du? Om jag gör, skorsten!

Vilket schampo använder du? Olika

Vilken parfym använder du? Olika

Vad är du rädd för? Spindlar

Gillar du att tvätta? Nej men måste man så måste man

Gillar du berg- och dalbanor? Ja då


Senaste...

Filmen du hyrde? Haha hyra film? Vad är det?

Filmen du köpte? HAHA!

Låten du hörde: Minns inte

Låten du laddade ner? Kommer inte ihåg

Personen du ringde? Rana

Personen som ringde dig? Babak

TV-program du såg? Big brother

Person du tänkte på? Tänker inte på någon särskild.


Favorit...

Låt: Har många

Sak att göra: Festa/mysa/umgås

Sport: Räknas gym?

Dryck:
COLA!

Kläder: Jeans

Film: Olika beroende på vad jag känner och hur jag mår

Bil: Hummer

Serie: Weeds


Har du någonsin...

Gråtit över en pojke? Yez

Gråtit över en flicka? Ja

Ljugit för någon?
Ja

Varit i slagsmål? Ja

Blivit arresterad? Inte vad jag vet

Träffat någon från internet IRL? Ohja

Antal...

Gånger du varit kär? Vet inte

Gånger ditt hjärta brustit? Här finns inga brustna hjärtan, alla ser likadana ut

Hjärtan brustet på grund av dig? ^

Tjejer du kysst? Hahahahahaha

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Några stycken

Gånger ditt namn varit med i tidningen? Vet inte

Senaste...

Boken du läste? Back to the nines

Personen du fick e-mail av? FEJJAN!

Personen du fick brev av? Vad är brev? HAHAHA!

Personen du fick sms av? Josefine R HAHAHAHHA!

Gången hela din familj åt middag tillsammans? HAHAHAHAHA! Aldrig hänt.

Saken du köpte? Melonisar

 


Vad har du gjort idag?
Varit med Issa

Brukar du svära mycket? Fan heller!

När stiger du upp på morgonen? När jag känner för det

Vad har du på dig? Inget alls... *FnIsS*

Vad ska du göra ikväll? Mysa

Vad är du allergisk mot? Skolan

Var har du ont? Ingenstans

Använder du hårspray? Ytterst sällan

Kan du stå på händer? Om du hjälper mig

Håkan Hellström eller The Ark? Håkan!

Salt eller socker? Socker

Gillar du ketchup? Ja

Är du glad nu? Ja

Var du glad igår? Noep

Vad dansar du till? Musik?

Stockholm är... ? För mycket fjorrar som tror att dom är snygga, annars helt okej

Göteborg är... ?
Fisk & Glenn

Kan du sjunga? Det kan alla, men om dom är bra på det är en annan sak

Spaghetti eller makaroner? Allt som är ätbart

Land du vill besöka? Alla, ta mig dit?

 

Jag vet att du gillar't!

Booooring.

Nämn något som gjorde dig glad igår: Lina hihi.

Vad gjorde du kl 08 imorse: Sov.

Vad gjorde du för 15 min sedan: Kollade på ett mobbat YT-klipp.

Det sista du sa högt: Vet inte, har skrattat i typ en timma haha.

Det senaste någon sa till dig: "Darling, är du inte trött?" - Mamma. Haha.

Vad har du druckit idag: Cider, vin, vatten, te, cola, mjölk. Kör ba.

Vad var det senaste du åt: Nachos hehe.

Vad var det senaste du köpte: Mat...

Vad är det för färg på din ytterdörr: Mörkbrunt trä typ.

Vad är det för väder hos dig nu: Vet inte, orkar inte kolla ut.

Godaste glassmaken: Piggelin.

Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Ja.

Sover du tungt: Sällan.

Drömmer du mardrömmar: Det händer.

Trivs du med ditt jobb: Jobbar inte. Men snart så!

Favoritklädsel: Typ bikini?

Favoritlåt just nu: Vet inte.

Vad ser du om du tittar till höger: Ett bord som är täckt utav massa Vitamin Well flaskor och lite annat smått & gott.

Vad gör dig glad just nu: Min säng.

Vad ska du göra härnäst: Sova.

Höger eller vänsterhänt: Höger fo shizzle.

Humör just nu: Trött som fan.

Favoritgodis: Melonisar. Så jävla goda.

Sommarplaner: New York, Magaluf, Berlin, Visby. Kött.

Hur många kuddar sover du med: Två, men föredrar 3.

Spelar du något instrument: Piano och gitarr. Är inte pro men kan spela liksz.

Morgon eller nattmänniska: Natt fifan.

Är du kittlig: Haha jag är så trött. Läste "Är du kattig?" HAHA. Ja, jag är väldigt kittlig. (Och kattig också för den delen ;)) haha torr_brud........

Snarkar du: Hur fan ska jag veta det?

Stjärntecken: Våg.

Äckligaste insekten: Kackerlacka? Eller nej, silverfisk. Åh jag ryser fyfanfyfan.

Längtar du mest efter just nu: Sommarhelvetet.

Rolig brud

Har verkligen ingen lust att blogga, är så himla trött. Berättar om gårdagen senare/imorgon eller så skiter jag bara i det. Vi får se. Ingen bryr sig ändå om vad jag gjorde igår. Hähä. Langar en lista istället. Kyss

Namn: Adispradis.

Piercingar: Öronen + tungan.

Tatueringar: Inga, men vill ha.

Längd: 168-169 är inte helt säker hähä.

Skostorlek: 38.

Hårfärg: Brunett.

Fräknar: Nei.

Motto: Livet är en fest. Haha, nej men jag vet inte.

Kär? Nej det tror jag inte.

Önskar du att du bodde någon annanstans? Ja och nej.

Tycker du att du är attraktiv? Ibland, ibland inte.

Dricker du? Jo tack.

Röker du? Ja, men ska sluta efter sportlovet (!!!)

Vilket schampo använder du? Olika.

Vilken parfym använder du? Olika.

Vad är du rädd för? Ensamhet.

Gillar du att tvätta? Har aldrig i hela mitt liv tvättat.

Gillar du berg- och dalbanor? Ja, det är väl kulT.


Senaste...

Filmen du hyrde? Kommer inte ihåg.

Filmen du köpte? The Holiday tror jag.

Låten du hörde: All over me.

Låten du laddade ner? Kommer inte ihåg.

Personen du ringde? Mamma.

Personen som ringde dig? Pappa. (Hahahaha vilket liv)

TV-program du såg? Brukar inte se på TV.

Person du tänkte på? Din pappa.


Favorit...

Låt: Har många.

Sak att göra: Festa/mysa/umgås.

Sport: Räknas gym?

Dryck:
Vatten/jordgubbssaft/alkohol.

Kläder: Shorts.

Film: För många.

Bil: Range Rover/Ferrari.

Serie: Desperate Housewives.


Har du någonsin...

Gråtit över en pojke? Yez.

Gråtit över en flicka? Nej.

Ljugit för någon?
Ja.

Varit i slagsmål? Oseriöst slagsmål, ja.

Blivit arresterad? Inte vad jag vet.

Träffat någon från internet IRL? Ohja.

Antal...

Gånger du varit kär? Vet inte.

Gånger ditt hjärta brustit? Noll tror jag.

Hjärtan brustet på grund av dig? 1 gång, vad jag vet.

Tjejer du kysst? Haha, räknar inte... Hihi.

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Några stycken.

Gånger ditt namn varit med i tidningen? Ingen aning.

Senaste...

Boken du läste? The Godfather.

Personen du fick e-mail av? Säkert Facebook, brukar inte kolla min mail.

Personen du fick brev av? Typ banken eller Tele2, haha.

Personen du fick sms av? Har inte kollat min mobil på några timmar så jag vet inte.

Gången hela din familj åt middag tillsammans? Oj, det var ett tag sen..

Saken du köpte? Mat (?)

 


Vad har du gjort idag?
Träffat vänner.

Brukar du svära mycket? Finns nog ingen som svär mer än vad jag gör.

När stiger du upp på morgonen? Olika.

Vad har du på dig? Hotpants och en tjocktröja.

Vad ska du göra ikväll? Mysa.

Vad är du allergisk mot? Röda äpplen.

Var har du ont? Just nu har jag inte ont nånstans. Ovanligt...

Använder du hårspray? Ytterst sällan.

Kan du stå på händer? Ja.

Håkan Hellström eller The Ark? Håkan i mitt hjärta.

Salt eller socker? Socker.

Gillar du ketchup? Ja.

Är du glad nu? Hyfsat.

Var du glad igår? Sådär.

Vad dansar du till? Musik?

Stockholm är... ? Lite smått wb, men annars bästa staden evAAAh.

Göteborg är... ?
Fisk & Glenn.

Kan du sjunga? Bara till vissa låtar.

Spaghetti eller makaroner? Fettucini (färsk pasta hehe)

Land du vill besöka? Det är en lista för sig.

Allt slutar som vanligt

Jade filosoferar:
Jag hatar hur jag ibland tänker, jag gör det. Men jag kan inte styra mina tankar. Det går inte. Allt slutar alltid i tårar och jag förstår inte att jag fortsätter göra mig själv så illa. Hur kan man vara så elak mot sig själv? Jag önskar att jag inte tänkte alls. Bara slutade helt, blev tom, helt tom. Inga känslor kvar, inga tankar, ingenting. Jag orkar inte känna längre, orkar inte tänka. Men när man som mest inte vill tänka så tänkar man mer. Allt snurrar runt, allt blir värra. Jag önskar att det här var en av alla drömmar som jag drömt i veckan, alla mardrömmar. Men jag vet att när jag vaknar upp imorgon kommer jag se förjävlig ut, med svullna ögon. Jag måste sluta tänka, sluta känna. Bli känslolös och egoistisk. Sluta helt och bli fin. Hur som helst slutar det med gråt. Jag kan inte ens prata med någon om det, för jag får inte. Vad fan gör jag nu?
Jag saknar dig, du var den bästa killen i världen. Vad jag än gjorde så stannade du hos mig och slickade upp mina tårar. Jag älskar dig!

Baby, jag tror jag är kär.

Det har gått ett par dagar sen sist jag bloggade... Inte ok. Men jag har inte gjort något särskilt så har väl inte haft något att skriva om. Har inte haft tid heller. Men nu kan jag passa på att skriva lite hihi! Idag så var jag i stan med mammsen min. Köpte en topp, en t-shirt, ett par byxor, lite ansiktsgrejer, värmeskydd för håret, en mascara, 2 st ringar och en plånbok. Eller en sån som man bara har kort i. Vet inte vad det heter, hehe. Nu ska jag fixa mig lite, äta middag och sen ska jag ut och fiesta, woho. Lägger upp en bild på kvällens utefitta sen om jag hinner. PoK



Okej, man ser typ ingenting? Men det här är i alla fall det jag köpteeeee