Sorriii.

Dålig uppdatering, jag vet. Har jobbat, supit och blivit sjuk. Kul liv. Har inte riktigt kunnat äta och mått illa sedan jag kom hem från New York, men idag lyckades jag äntligen få i mig lite ordentlig mat. Har legat i sängen hela dagen. Skulle egentligen jobbat men jag mår ju dåligt så jag sket i det. Skulle aldrig ha pallat. Igår kväll var kaos. Kom hem klockan 5 på morgonen, kommer bara ihåg en tredjedel av kvällen och jag var full ända till klockan 3 på dagen ungefär. Starkt jobbat. Nu ska jag kolla film eller något, kan inte resa mig från sängen pga huvudvärken... Fuck my life. Hörs senare om jag orkar, hej.
Jag och min nya man.
Om det ändå vore så... Hehe.

All the things you'd say, they were never true

God morgon. Inatt jobbade jag ju och det var roligt. Fick med mig Jane hem sen efter jobbet, hehe! Vi ska åka till Syster-Yster idag istället. Blev lite tight igår.
Jobbar idag igen, sex till tolv. Så alla är välkomna, om man är 18 helst. Speciellt alla snygga killar med linnen, trasiga hängjeans, muskler och tatueringar!
Den här lappen fick jag inatt när jag jobbade!
- I'll be your secret baby.

I'm sexy and I know it

Heeeej bloggisen!!
Ligger i min säng och har mensvärk! HELL YEAH! Babak klappar mig lite på ryggen, det är status. Ska jobba ikväll. Får se hur det går, känner mig som en uppsväld padda. Usch.
Skulle till Christin men det blev inte så. Ehe.

- I love you with all my boobs, I would say heart but my boobies are bigger.

We are young and golden

God morgon världen. Vaknade för typ en timma sen, men har fixat lite grejer med min nya dator. YÄYÄ!
Ska snart gå och fixa mig lite. Men först ska jag ringa BABAK!
- Try as hard as you want, you'll never knock me down.

Jetlagged.

Hej sötnosar. Kom hem från New York igår, wehå! Har haft det så sjukt mysigt där, älska den staden! Det var dock extremt skönt att komma hem och få träffa sina efterlängtade vänner, hihi. Lite snabbt om igår: träffade Lina först, hon kollade igenom kläderna jag hade köpt och sen fick hon sin försenade födelsedagspresent hehe, efter det så fixade vi oss lite och drog till Snaps för att överraska älsklings-Jade som blev väldigt glad över överraskningen hihi. Efter det drog vi och träffade Mathilda och hennes polers, sedan blev det hemgång. Jobbar tre timmar idag, suck... Känns väldigt onödigt att jobba så kort tid. Jaja. Jobbar tre timmar imorgon också... Pengar, ja tack. Jag vaknade runt klockan 6, alltså för snart två timmar sedan. Kan inte somna om... Blä. Jävla jetlag. Nu orkar jag inte skriva mer. TTYL


Hell yeah.

I'm not wierd, I'm limited edition

Hello bloggen! Första inlägget från min nya, coola dator! Så jävla bra så jag dööööör!
Har haft sjukt kul idag på jobbet. Är på grymt bra humör! Löv it! Lite trött dock, men det går över om ca. elva timmar då jag vaknat. Hihi.
Världens bästa Ada och Lina kom och överraskade mig idag precis innan jag skulle jobba. Sötnosisar! Har saknat Ada så mycket, för vissa av er som inte visste så hade hon lämnat mig för ett annat land, FETT länge!
Imorgon har jag inga speciella planer. Ska hem till syster-yster och gå igenom några grejer, jag ska nämligen bo hos henne från måndag-onsdag eftersom att hon åker till Gotland och någon måste ta hand om katten. Sen ska vi sällskapa till jobbet för vi båda börjar samtidigt.
Fick också en snabb lektion av DJ Håkan idag om hur man ska spela för ett bättre resultat. Lärorikt! Han är sjukt duktig enligt mig!
Nej nu ska jag läsa lite skvaller och sen lägga mig...
MIN DATOR ÄR SJUKT JÄVLA SNABB SÅ JAG HINNER INTE ENS MED SJÄLV!

- Everything'll be okey in the end. If it's not okey, it's not the end.

There's always a reason to smile

Jag har nu köpt den datorn jag vill ha och det är sjukt jävla najs! Ändå bloggar jag från Babaks dator eftersom att vi fixar lite grejer på den... Ehe ehe.
Jobbar ikväll, weho!
- Love is like a card game, cheaters always lose.

Hey bitch, enjoy!

Nu sitter jag med den här datorn som jag ska låna tills vidare. Jag vet nu vilken dator jag ska be om från pappa. Men den kommer att komma ut i höst. Vill också gå och kolla lite på den, känna lite på den och sånt innan jag valt den! Känns så ovant att sitta med den här datorn nu... Blöh. Saknar min älskling ju... Plus att det är massa skit på den här datorn jag bara vill ta bort! Skräp överallt. Nej... Funderar på att ta tillbaka min gamla nu. Klarar inte av att det är saker som inte är mitt på den här datorn. Ångest! Plus att alla grejer jag behöver och vill ha finns inte på den här datorn... NEJ! FAN VILKEN ÅNGEST! Åh jag vill så gärna att min ska funka... Min lilla bebis. Nej usch. Nu ska jag kolla film på MIN ANDRA dator, eller så ska jag läsa skvaller... Hmmm...
Puss!
- I rather be hated for who I am, than loved by who I'm not.

Let's get wild

Hello!!
Dator problemet har löst sig tills vidare. Ska få låna pappas dator som han knappt använder tills vidare. Det är NIZ!
Sitter med Babak och Rebecca hemma hos Babak. Dom ligger och myser i hans säng och jag får inte vara med, stackars mig! Nu ska jag våldgästa!
189248_229589050413821_100000881841455_629160_4227960_n_large
- You know for a guy, you act like a little bitch.

Life's short, eat cookies

God morgon världen! Har fortfarande inte hittat en dator som duger... Fett lezen!
Vet inte riktigt hur min dag ser ut. Lina har sovit hos mig och det har varit myspys. Förövrigt stod vi och dansade på Snaps, som vanligt, igår.
Men nu ska skaffa barn med Lina, tjah!

- What do I do when I see someone extremely gorgeous..? I stare, I smile, and when I get tired.. I put the mirror down.

Dator ångest kris!!

Okej. Min dator hade ett problem innan jag formaterade den. DET HAR FAN INTE FÖRSVUNNIT! Det är kanske processorn men då tyckte pappa att man skulle kunna köpa en helt ny dator, eftersom att man måste byta ut hela hårdvaran på datorjäveln. Då kom pappa på en bra idé. Jag vill ha en smal dator som inte är mac... Då föreslog pappa den nya Samsung NP900X3A. Klicka här för att se mer! JAG VILL HA DEN! Men den är fan svin dyr. Ånghézt! Det står att den är typ lika liten som Macs nya dator som är världens minidator och sjukt lätt. ÅÅÅH! Vill ha, vill ha, vill ha! Jaja. Nu ska jag gå vidare... Sitta och leta efter någon annan jävla dator. Eller så får jag leva med min cp dator och bygga upp en egen jävla process. CP!
Något har hänt med blogg.se för man har inte kunnat publicera något, så vi testar nu! YÄYÄ!

- Kiss me, stupid.


Dag 13(?)

Världens kaos-dag... Började dagen med shopping på Zara, sedan drog vi vidare till någon affär som liknade Designtorget där vi hittade massa häftiga saker, älska. När vi kom ut från affären började jag må extremt dåligt. Magen var så svullen så jag kunde inte gå, det började göra ont i lungorna och mitt huvud kändes som en tegelsten. Var jävligt nära på att svimma men efter en banan och lite vatten så blev det bra igen, haha. Några meter senare började jag dock må dåligt igen, men jag kämpade på. Krigare. Lyckades ta mig till Hollister där jag köpte världens sötaste topp/blus och tog en bild med världens snyggaste Hollister-modell/megahunk/drömprins. Fick ta på hans magrutor hehe, och han skrev upp sitt namn på min iPhone så att jag skulle kunna adda honom på Facebook för han ville det. Åh, dör................... I'm in löve. Efter det så drog vi till Friday's och käkade asgod mat. Efter maten drog vi vidare till Macy's där mamma skulle köpa en resväska. Vi hittade en asbra, assnygg från Calvin Klein som vi köpte dirrrrrr. Efter Macy's drog vi till Pier 17 där jag skulle kolla om jag kunde byta min Abercrombie & Fitch kofta som jag köpte, eftersom att jag såg att det var ett litet hål i ärmen på den... Men själklart så fanns det inga kvar. Typiskt. Jag och mamma som hade krigat dit i spöregn. För en jävla tröja. typiskt mig. Juste förresten, det är limited edition-koftan som jag skrev om förut. Hittade den tillslut hehe, i fel färg men det sket jag fullständigt i. Hoppas inte att jag har skrivit om det här innan för det skulle ju vara ganska onödigt. Va? Aja. Fan, jag är helt lost i skallen. Jävlar vilket inlägg. Nödvändigt att jag berättar om varenda affär jag går in i. Nu ska jag läsa min sketna bok och dricka te. Imorgon är sista dagen, åker på torsdag. Fuck, vad jag kommer sakna denna underbara stad.

I may look calm, but in my head I've killed you three times

Schena blöggen!
Har varit på Snarre ikväll, som alltid, vad annars? Träffade massa folk där. Även umgåtts med en vän jag inte träffat på sjukt länge! Jättemysigt! Annars har jag bara stått och diggat till musiken och fixat problem, jag är tyng!
Nu ska jag fasen sova!
Kyss och smek!

- Too many fucking idiots.

Be nice or leave

Har formaterat datorn idag med Babaks hjälp. Det var skönt. Datorn blir så mycket snabbare då. Känns som att all skit försvinner. Fast skräp kommer ju alltid finnas kvar, ehe ehe. Sitter hos Babak nu och lyssnar på Bahador när han sjunger medan någon tjej spelar piano. Inga kommentarer om hur det låter... Dom gör mat som vi snart ska äta upp! MUMS! MAT!
Nej men nu ska jag avsluta, tack och hej!
- I know I lied, but I did it with love!

Apa

Förlåt Pagge, men jag har PMS (som vanligt) och det är därför jag klagar på allt. Igår regnade det, förjävla skönt. Jag FRÖS, okej?! Jag. Frös. Fan vad skönt det var. Eftersom att regnade så gick vi runt på Macy's som är ett varuhus med flera våningar, typ NK. Hittade en tröja från Calvin Klein och en tröja och ett linne från Tommy Hilfiger. Det är så sjukt billigt här så jag dör. Rea också.. Mamma hittade en blus och en klänning som hon nu är helt förälskad i. Båda nöjda, bra. Vi hann dock bara kolla igenom 1 våning, hehe... Idag ska vi dit igen och kolla andra våningar och köpa en till resväska. Har redan en extra som är fylld. :pPp Idag är sista shoppingdagen och mamma fick sin lön imorse så idag, ja då jävlar ska alla butiker tömmas. Synd bara att jag mår skit och har en svullen mage som gör stört ont. Den här äckliga fuktigheten och värmen förvirrar min stackars livmoder som tror att jag ska ha mens nu när jag egentligen ska ha det om drygt 2 veckor. Älska. Uäk, euw, tvi. Nu ska jag ut och shoppa mig lycklig. Hoppas det regnar och åskar och snöar (vadå, inte helt omöjligt..) i Stockholm. Kyss (min röv).

You're great, but...

God morgon världen.
Har precis vaknat, gjort lite kaffe, får se om jag vaknar... Ska träffa Babak snart, det ska bli ruligt!
Jag har fortfarande lock i örat sen jag åkte flygplan. Orkar inte. Man ska inte åka om man är det minsta sjuk. FUCK!!!! Jaja, nu ska jag faktiskt lägga upp lite bilder på när jag badade med delfinisarna! WIE!
- Time is like a river. You can't touch the same water twice, because the flow that has passed will never pass again.

So cry me a fucking river, bitch

Kul att så många läsare intresserades av när GP bloggade! Får lite mer spänning i hela alltet!
Har varit med Nicole och Janne. Fick hemlagat hos Jane dåra och det var gott!!!! Jag dog. Har inte ätit hemlagat på länge! Åkte till Snaps och träffade Babak. Pendeln hade kört över någon människa så vi satt på det där jävla tåget i en och en halv timma. Så jobbigt så jag dör. Fett läskigt! Hotade några blattar på tåget också. Fett med gangster.
Just nu längtar jag till September av två olika anledningar. Ayia Napa och en till sak som Babak vet om. Ehe ehe. Jaja, nu ska jag lägga mig.
- Yes, I'm single. You're gonna have to be amazing to change that.

A pretty girl is nothing if she has an ugly heart

Sitter på pappas kontor på Snaps och jag har precis varit och köpt nya hårddiskar som vi håller på att fylla med musik.
Tänkte berätta kortfattat om resan, galna turkar som skriver kärleksbrev och skriver att dom älskar mig med henna tatuering på armarna, badat med delfiner, ätit döner. Ja, det är allt ni behöver veta, resten håller jag för mig själv, ehe! "Där hunkarna är hittar man Jade." Hihi! Fast det vet ju alla redan.
- Youtube making idiots famous since 2005.

Now I know so it's my turn to disappear

Jahapp, vaknade för inte så länge sen. Har duschat och fixat till mig lite, ska till Snaps och träffa min älskade pappa som jag saknat så. Sen ska jag till Nicoles jobb, kul! Får se hur dagen ser ut då. Är ledig ikväll! YÄYÄ!
BTW! Har ni sett vem som har börjar blogga igen? Jo GOSSIP PAGGE! ADA ADA ADA! HE'S BACK!!!
- Seduce my mind and you can have my body, find my soul and I'm yours forever.

Det vilda livet.....

Tbx…… Det händer saker med tjejernas omgivning. När jag första gången skrev här så var dom tre stycket tjejer som sprang åt alla håll. Sedan kom verkligheten, misstagen och allt annat som värdens bästa tjejer måste gå igenom. Då blev man raskt två tjejer. Jag kan inte skryta med att jag vet hela sanningen, men jag tror nog att man skall titta på bägge sidorna av myntet innan man dömer. Sedan är jag helt övertygat att det är som vanligt i en tjejs liv när saker går åt pipan, DET ÄR EN KILLE MED I SPELET.   :-)

Nu har tjejerna haft en ganska sjön sommar, rest runt en hel del. Noteringarna i bloggen är ju inte helt ok tycker jag som är ett eller annat år mer än sin dotter. Varför skall allting vara så förbannat tråkigt, livlöst eller varmt…..

Man får det inte roligare än vad man gör det till. Tycker man inte om värme, då åker man inte till värmen. Tycker man inte om modern konst, vad gör man då i ett museum med BARA modern konst.

Men man skall inte ta död på allt, man skall betänka att dom vet och kan allt, dom har ju minst levt ett helt liv i sus och dus. Vad kan föräldrar….. som inte dom kan.

Återkommer…… ;-)

Slaughter all sluts!

Hemma rååå!
Inga bilder från Turkiet än, det kommer sen, är för trött. Sjuk har jag också blivit. Nu ska jag sova!
- Jag äcklas av att höra ditt namn, jag äcklas av att tänka på dig.

Dag 11.

Hello bloggie. Ligger på en puff i vår lägenhet och chillar. Har en fläkt rakt upp i fejjan men lökar ändå ihjäl. Så jävla trött på värmen. Vill hem till regniga Stockholm... Min mamma och moster är ute och utforskar staden medan jag och min kusin ligger hemma och dör lite. Idag vet jag fan vad vi ska göra. Vi har redan gjort allt vi vill göra... Eller imorgon och på tisdag ska vi shoppa, men om man bortser från det så är vi färdiga med New York. Åker på torsdag och kommer hem på fredag (tiderna är ju annorlunda). 5 days left. Woho. Har faktiskt en enorm hemlängtan... Saknar alla mina underbara vänner. Buhu. Nu ska jag läsa "Elsas värld" som förövrigt är en extremt konstig bok. Jag tycker inte om Sofi Fahrman. Har aldrig gjort, kommer aldrig att göra. Aja. TTYL.

Dag 10.

God morgon bloggen. Sov inte ett skit inatt så är på ganska dåligt humör. Blä. Vaknade vid 04.15 av att mobilen fick ett epilepsi-anfall...... Tjöt som fan. Somnade inte om förens klockan 6 eller något. Sen är det ju så jävla varmt också så det går typ inte att ligga i still i sängen, man får panik. Varför kan det inte regna någon dag? Trött på värmen... Igår var vi på MoMA (Museum of Modern Art) bara för att min moster ville dit, suck... Det var extremt tråkigt, gillade dock deras butik. De sålde coola grejer där hehe... Tog lite bilder men kan som sagt inte lägga upp dem pga mammas äckliga data... Gah. Idag är det minst lika varmt som igår och igår var det 39+ i skuggan så jag vettefan vad vi ska göra. Man kan verkligen inte vara ute i denna värme. Blir galen. Tror vi ska till 5th Av och Madison St och checka läget. Ska försöka hitta min kofta från A&F som jag blev kär i. Måste. Ha. Åker inte hem utan den. Hehe. Orkar inte skriva, är så jävla less på allt hejdå puss

Dag 8.

Hellooooooooooo. Kom precis ut ur duschen, fy fan. Det är svinigt varmt här... Man kan fan inte gå ut vid den här tiden. Klockan är 13.00 här. Blä. Igår hände inte så mycket, vi kollade affärer på Fulton St (tror jag?) och Pier 17. Hittade en kofta på A&F som jag blev kär i, men självklart så fanns inte min storlek.. Suck. Hittade iallafall lite mumsiga underkläder på Victoria's Secret, yumyum. Efter shoppingen drog vi en kina middag som var asgod och sedan dansade vi lite vid någon strand klubb hahaha... Får panik på min mammas mini-data som vi tog med oss... Jag kan inte överföra bilder från min iPhone pga att datorn är extremt efterbliven. Eller om jag lägger upp dem på Facebook går det, men jag vill inte lägga upp alla bilder på Facebook... Gaaaaaahh, inläggen blir ju svintråkiga utan bilder.. Aja, får lägga upp alla bilder när jag kommit hem istället! Idag vet jag inte vad vi ska göra, känns skönt att inte ha något planerat. Nu ska jag äta avocado och glo på Grey's Anatomy. Latero

TURKIET!!!!

Hejhej bloggisen! Jag e i Turkiet just nu och kommer skriva lite konstigt eftersom att alla bokstaver inte finns...
Jag kommer sammanfatta resan hittills lite kort.
Fyra fotbollspelande hunkar, med armar tjockare an mina ben. ENBART muskler, mammas kreditkort blev uppaten av en bankomat för att dom trodde att det blivit snott, fest varje kvall. Dansa e kul, brand nasa, chilla i poolen pa en madrass. FETT NAJS! Lite kaos, men vafan gör det? Nu ska vi köra!
Ingen bild SUCKERZZZZzzZZZzzZZ!
- HAHAHAHAHA, no.

Dag 7.

Hey bloggis. Orkade inte blogga igår hehe. I förrigår köpte jag en blå väska och blev av med min RayBan-oskuld. Väskan var på fet rea och jag har lovat mig själv att köpa lite annorlunda saker så jag slog till. RayBans hade jag bestämt innan vi åkte att jag skulle köpa. Igår köpte jag en Juicy Couture-ysiströja och en långklänning från Romeo & Juliet Couture. Det enda jag behöver nu är att hitta något på Abercrombie & itch och köpa snygga underkläder från Victoria's Secret, sen är jag nöjd med shoppingen. Eller inte riktigt, men nästan... Haha, mamma börjar bli trött på att jag vill shoppa varenda dag men man kan inte göra något annat för att det är så varmt... Butikerna har fläktar och sånt så det är nice. Man kan fan inte vara ute, igår var det ca 35+. Fy fan. På fredag ska det týdligen bli 40+, jag kommer dö. Okej om man var i t.ex. Los Angeles eller typ Miami, då kan man ligga på stranden och dö lite. New York i denna värme funkar fan inte. Aja ska inte klaga hehe. Idag har jag ingen aning om vad vi ska göra. Orkar inte skriva mer, ska in i duschen. Puzzz

Dag 5.

Hey peeps. Sitter i vår lägenhet nu och bara tar det lugnt. Käka precis frukost/lunch, är proppmätt... Här är klockan ca 11 så dagen har typ inte börjat än hehe. Idag ska vi shoppa loss, iiiiiiiiih!! Första och andra dagen hann jag köpa ett par jeans, ett par jeansshorts, en skjorta, en kofta, en blus, ett linne, ett nagellack, en parfym och två skal till min iPhone. Typ det. Idag ska jag köpa en jävla massa kläder. GAHHHHHH. Vi har redan hunnit göra av med rätt så mycket pengar och vi har fortfarande 9 dagar kvar här, hur fan ska det gå? Hm....... Nu ska jag börja fixa mig lite och sen ska vi ut. TTYL!

Lite bilder som jag har tagit med min iPhone!





Jag. Älskar. Denna. Stad.

Update från New york!

Hello darlings! Hann inte göra ett inlägg innan jag åkte, buhu... Nu har vi iallafall fixat internet i vår lägenhet, hehe. Jag är kär i denna stad, helt seriöst. New York är himmelskt. Alla butiker, alla skyhöga skrapor, alla män som springer runt Central Park i bar överkropp, alla kostymnissar, alla trevliga människor......... DÖR. Så jävla perfekt. Det är dock liiite för varmt men jag ska inte klaga. Hörde att det regnar i Stockholm? Mahaha, tråkigt. Igår gick vi runt hela Central Park och Fifth Avenue. Vi gick i typ 5 timmar om inte mer, så alla är helt döda idag haha. Jag har fått ont i ryggen och mina fötter är helt svullna, men det är värt. Juste, när vi drog till Apple Store på Fifth Avenue igår så passade jag på att fråga om min iPhone eftersom att min skärm var helt sprucken och kameran lite halvt sönder. De sa att de kunde byta ut min gamla mot en helt ny. GRATIS. Hur snälla?! Det kostar egentligen 200 dollar att få en ny. Fy satan vad glad jag blev. Kunde inte sluta le efter det, hehe... Har fått en stalker också, herregud... Hahahaha jag dör! Igår när vi´gick runt på Fifth Av så följde en kille efter mig i varenda butik. Det började i en bokaffär där han följde efter mig inuti affären och kollade på mig hela tiden, han försökte vara diskret men misslyckades ganska rejält. Efter den butiken gick han efter oss till nästa butik, väntade utanför butiken tills jag skulle komma ut, och sedan följde han efter mig till nästa och gjorde samma sak. När jag kommer ut från Urban Outfitters, som jag då var inne på, så frågar han mig vad klockan är och jag visar min mobil. Tyckte han var extremt dum eftersom att jag fattade att han ville något annat och fråga vad klockan var bara för att kunna börja prata med mig. Iallafall, han fortsatte prata med mig om random saker och sen frågade han vad jag heter på Facebook och skrev upp mitt namn på mobilen.. Sen lät han mig äntligen vara. Efter en stund ser jag att han har skickat en friend request på Fejjan. Lugn? Fan vilken störd snubbe. Okej om han var snygg, men han var typ bara lite småsöt och såg för liten ut. Nej tack. Ser jag honom igen kommer jag fan springa för livet. Nej nu ska vi ner och handla lite frukost. Idag ska vi nog bara ta det lugnt eftersom att vi är helt slutkörda efter igår, hehe. Har ju fixat internet så kommer kunna uppdatera rätt så ofta, I guess. :) Har inga bilder på datorn just nu men kanske hinner lägga in några lite senare! Xoxo aDa_PrAdA.

Don't make me bring you back to the start

Okej, jag har någonting på min hals, ser ut som att någon har försökt strypa mig... Jag kommer bli livrädd för spöket som bor här. Vad fan har jag gjort? Äckliga spöke! Eller så kanske det är pappa, kanske hans flickvän? Haha. Varför inte? Försökte fota det men man ser typ inget.
Mamma och hennes kille Stefan kommer och hämtar mig om ungefär en ½ timma. YÄYÄ! Första gången jag träffar honom. Han kommer få hjärtattack när han ser mig utan smink... Stackarn...
Resans utefitta:
- Once upon a time, an angel and a devil fell in love. It didn't end well.

Go ahead, forget me

Shit. Jag är vaken... Det är otroligt. Känner mig nerdrågad. Har sovit i endast 6 timmar. Min dröm bestod av att jag hade ett hål i bröstet. Tur att det inte var sant då. Nej, dö på er människor, jag ska ha det så jävla bra så det är inte sant!
- No matter what you say, I'll never think I'm good enough.

Fake is the new trend and everyone seems to be in style

Jag har varit med dom bästa på Snaps ikväll. Helt underbart. Innan det var jag med världens bästa Janne och satt och mös på en filt medan vi spelade kort och åt gott.
Kom och tänka på en sak på Snaps idag. Alla kommer fram till mig och säger: "Ja, men är inte du chefens dotter?" "Du är väl Pascals dotter?".
Jag kommer att skjuta nästa person i huvudet som säger så. Får ryck! Jag har ett namn och vet ni vad? JAG HAR EN EGEN PERSONLIGHET!! Är det inte fantastiskt? Jomen visst är det de. Inte många som visste faktiskt så jag tänkte uppmärksamma alla om det.
Annars mår jag bra. Åker till Turkland imorgon! Hinner jag inte skriva innan så får ni ha det så bra, den som får ett vykort av mig är bäst! Natti peepZzzZzzzz!

- Treat me like a princess, fuck me like a whore!

I'm not a nerd, I'm just smarter than you

Nu har jag packat! Nästan färdig. Håller på att fixar mig. Jag ska träffa dom bästa innan jag åker. Måste!
Jag äcklas verkligen av killar just nu. Vad hände? Ska bli skönt att åka till Turkiet imorgon. Bodrum!!! ÅÅÅH! Jag kommer att avlida.
- Old enough to know better, young enough to do it anyway.

Do you like me or do you like like me?

JAG VARNAR SAMTLIGA TILL ATT INTE LÄSA DETTA! SOM T.EX. MAMMA OCH PAPPA!
Är du oskuld? - Nej
När hade du sex senast? För länge sen
Har du kollat porrfilm? - Haha ja
Hur gammal var du när du bler av med din oskuld? - 13
Haft gruppsex? - Nej
Haft sex på öppen plats? – Ja
Drömt sexdrömmar? – Ohja
Sugit av någon? - Ja
Slickat någon? – Allt man slickar på äger man!
Ångrat att du haft sex med någon? - Ja
Hur många oskulder har du tagit? - Ingen
Har/haft kk? - Ja
Haft sex med någon annans flickvän/pojkvän? - Nej
Tänkt på någon annan när du haft sex? - HAHAHA! Ja...
Hört eller sett andra ha sex? - Ja...
Haft sex med någon kompis bror/syster? - Nej
Somnat under sex? - Nej
Haft sex när det är andra i rummet? - Ja
Varit med någon som är lika gammal? - Ja
Varit med någon som är 18 år eller äldre? - haft sex? Ja
Varit med någon som är yngre än dig själv? - Nej
Gjort sönder något när du haft sex? – Det beror på hur man ser det
Blivit påkommen under sex? – Ja

har du haft sex...
I en bil? - Nej
I snön? - Nej
På offentlig toalett? – Nej
I duschen? - Ja
I badkar? - Ja
På badrumsgolv? - Nej
sjö/hav/pool? - Nej
I någons förälders säng? - Ja
På stranden? - Nej
I någon annans säng? - Ja
I din egen säng? - Ja
På ett köksbord? - Ja
På en balkong? - Nej
I en soffa? - Inte vad jag kan komma ihåg
På en stol? - Jag tror det
I en garderob? - Nej, varför i hela friden vill man ha sex där?
På ett sovrumsgolv? - Nej
På ett köksgolv? - Nej
I gräset? - Nej
I en rabatt? - Nej
På en klippa? - Nej
- Is sex dirty? Only if it's done right.

Det finns dagar då jag tänker mer på henne än på dig

Idag har jag inte gjort något, valt lite kläder som jag ska ha på mig till Turkiet, duschat och nu fixar jag mig. Jane slutar klockan sju, så ska möta upp henne på en fika. Ruligt. Jobbar på Snaps ikväll i kassan, mellan tio och två. WOOP! Eller? Kom och förgyll min kväll tack.
Haha jag orkar inte, jag blir så jävla snygg på bild. Från grönan med dom bästa i onsdags.
- I'm gonna get you wet, I'm gonna make you sweat, a night you wont forget.

My attitude is based on how you treat me

Har fortfarande inget att säga. Har haft kul idag. Nicole är söt när hon sover. Film är inte min grej. Dansa är ruligt. Hej!
- Chains and whips excite me.

We are like dominoes, I fall for you, you fall for another

Hej, har inget att säga egentligen, är ganska tom. Nu ska jag gå och göra någonting... Hej.
- Be very careful if you make a woman cry, because God counts her tears.

Sista dagen. Stress.

Sista dagen innan jag åker. Jobbade ca 2 timmar imorse, gick bra förutom att jag råkade jag tappa ett glas i golvet också... Sov ju inte ett skit inatt så min hjärna var helt efterbliven. Hörde inte vad någon sa, var allmänt trög osv. Känner mig som en gamling... Man åldras ju om man inte sover. De som inte sover så mycket är äldre i hjärnan typ, haha jag kanske är 90 år då.. Hm... Aja. Håller nu på att packa ner det sista, wehå. Har knappt med mig någon packning då vi ska shoppa loss när vi kommer fram hehehe. Nu ska jag börja fixa mig för att sedan gå till Bagel Street. Pyzz och kjam.

Now shake, shake, shake that bottle and make it.. POP!

JAG DÖR för den här låten, RYSNINGAR!!!
- My name must taste good, it's always in someone's mouth.

Do it today, it could be illegal tomorrow

Så jävla trött! Jag dör! Dom håller på stänga Metro så jag har hört dom borra hela morgonen. SÅN JÄVLA DAMP!
Idag ska jag till grönan med Jane, hennes kompis, Nicky och hans bröder. Vet inte om det kommer några fler men det lär vi märka! Alla säger bara "Kanske.." "Om jag är ledig".
Jaja, jag ska ringa Jane nu och kolla vad som händer.
- One day your prince will come. Mine just took a wrong turn, got lost and is too stubborn to ask for directions.

Buhu.

Blev inge Allsång... Vi åkte till Skansen, var en jävligt lång kö, sedan började det ösregna och vi pallade inte stå ute i regnet och vänta så vi drog och köpte mat för att sedan åka hem till Adina och äta och se på Allsång på tv istället :) mycket mysigare. Nu försöker jag sova då jag ska upp runt 10 och jobba i 1 och en halv timma. Värt? Inte direkt. Kan inte sova heller..... BLÄ. Efter jobbet ska jag möta Linis, sen ska vi träffa Julia, Adina och Marina och gå till Bagel Street och hälsa på Johanna som jobbar och fika eller nåt. Efter det ska jag möta upp Elin som ska ge mig pengar så att jag kan köpa Converse till henne i New York, efter det ska jag hem och packa det sista, sen ska jag gå och se på Harry Potter premiären med Lina och sen ska jag dygna för på morgonen åker jaaaaagggggggg. Har världens resfeber.... Wuääääääää, extas. Har försökt sova i ca 3 timmar nu men det går inte... Försent för att ta sömntablett nu också, fuck my life. Ska fan ta och kolla på ett GG-avsnitt, hehe... Puzz
Försöker se glad ut, haha jag orkar inte.... Tummen upp.... Wehå.

I don't fucking live to please you

Jag vill bara säga att TRNASFORMERS I 3D ÄR SÅ JÄVLA VÄRD ATT SE!!!!!! JAG KOMMER DÖÖÖÖÖÖÖÖÖ!
- I'm sexy and I know it!

Merde!

133 tonårsfrågor

- 4 questions about relationship
är du singel? yes
Tror du på kärlek vid första ögonkastet ? nej
Hur många har du varit kär i? Två
Är du kär just nu? Det går inte att vara kär i svin

- Elva frågor om dig själv
Namn ? Jade
När fyller du år? 24 oktober
Några piercingar? öron
Vad har du på dig just nu ? inget alls, haha!
Vilken årstid är bäst? Sommar.
Hur ser den perfekta morgonen ut för dig? Att man lyckas vakna upp...
Vad tycker du mest om hos dig själv? Pass
Sover du hellre själv än tillsammans med någon? Det beror på
Vem isf? Din mamma

- 10 frågor om dina vänner
Vem vet allt om dig? Ingen vet allt, men Babak vet mycket
Vem är den roligaste av dina vänner? Jag!
Vem är snyggast av dina vänner? Får jag välja mig själv igen?
Vem är mest partyprisse? Nicole
Vem är den du helst har filmkväll med? Alla samtidigt!
Vem av dina vänner är mest "evil"? Matilda!
Är det bara jag eller var det här bara sex frågor?

- 10 Frågor om din familj
Vem står dig närmast? Alla står mig lika nära
Har du bra kontakt med båda dina föräldrar? Ja
Vem är farligast i din familj? Bianca
Vem ser roligast ut i din familj? Bianca
Vem är coolast? Jag
Har ni något husdjur? Bianca!
Mest gemensamt med? lite av varje 
Underhållningen? Mammas släkt
Roligaste kvällen med familjen? Vet inte

- 10 frågor om idag
Vad har du gjort? Duschat
Vad ska du göra? Gå på bio!
Har du gjort något dåligt idag? Hihihihi!
Har du duschat idag? Trög eller?
Är du trött nu? Nej
Går du i skolan? Sommaaaaaaarloooov
Har du varit i skolan idag? nej

- ANNAT
Hur mår du just nu? PASS!
Har du piercat dig? Ja
Är du hungrig nu? Magen säger mat...
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? Bdb, fb, bloggen, weheartit

- TELEFON/MOBIL
Vem ringde dig senast? Ada
Vem ringde du senast? Babak
Vem sms:a till dig senast? Pappa
Vem sms:a du till senast? Pappa

- FAMILJ
Hur länge sen var det du träffa din morsa? I söndags
Hur länge sen var det du träffa din farsa? Igår

- ÖVRIGT
Gillar du punk? helt ok ,
Har du sminkat dig idag? nej

- MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? yes
Vilket är ditt favoritband/artist? har många!

- KLÄDER
Har du fler än 4 linnen? Ja
Har du fler än 3 jeans? Ja
Har du fler än 5 tröjor ? Ja

- SMINK OCH HÅR
Använder du mascara? Ja
Använder du wax? Nej
Använder du ögonskugga? - Ytterst sällan
Använder du kajal? - ja
Använder du hårspray? - sällan!
Använder du volymspray? - nej
Använder du mousse? - sällan
Använder du deodorant? Ja
Använder du skinspray? - öhm nej?
Använder du läppglans/läppstift? - yes
Använder du brunkräm? nej
Använder du rouge? - ibland
Uppsatt hår eller utsläppt? Utsläppt
Plattar/lockar du håret varje dag? - oftast!
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? Nej

- KÄRLEK:
Är du kär just nu? Nej jag har inte hunnit med det sen förra gången den här dumma skiten frågade...
Har du kysst någon idag? kanske
Har du ett förhållande? nej
Är du romantisk? - haha jag vet inte!
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? Nej, jag vill inte ha rester
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? beror på.
Har du varit tillsammans med två samtidigt? nej
Vem sov du senast bredvid? Jag minns inte...
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK med? Nej
Hur gammla var dina föräldrar när de blev tillsammans? 19 och 25 tror jag
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? Har inga syskon
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? verkligen inte!

- Even shit sounds better in french.

Them bitchez.

Hey pussyfaces. Sitter hemma och skriker på min mamma utan anledning. Tror jag har fått damp. Stackars mig, blev lite efterbliven i huvudet av att ligga hemma i sängen hela dan igår. Nu ska jag gå ner till affären och köpa some stuff. Vid 6 tiden ska jag, Julia, Adina och Johanna bege oss till Allsång på Skansen. Whoop! Hello Maggio och Amarillo. Kommer bli grymt. Bara vi får bra platser... Nu ska jag ner och handla. TTYL bitchezZz.

Sorry for party rocking

Hahahahaha! Det här är en kväll jag behövde! Jag kan inte säga vad som har hänt, jag kan inte säga något alls. Men jag behövde det här mer än något! Bus!
- I might be bad but I'm perfectly good at it!

Diamonds in the sky.

Hello there. Har fortfarande lika tråkigt som förut. Har packat lite, vilket känns skönt. Jag vill ut och göra stan osäker. Jag vill busa, men jag kan inte. FUCK vad jag hatar mitt liv just nu. Jag får snart psykbryt, helt seriöst. Ska försöka lugna mig med lite fler GG-avsnitt. Börjar nästan tröttna... Kanske ska börja se på någon annan serie nu? Hm... Men who the fuck cares? Nobody. Ingen vill veta vad fan jag ser på för serie. Bra att jag börjar bli arg på mig själv nu också, som att det inte räcker med att jag hatar alla andra. Fan, det går inge bra för mig just nu... Obror. Orkar inte skriva något, fast samtidigt känns det som att jag vill skriva ett inlägg på 9 miljarder ord. Det finns en jävla massa saker jag vill skriva om här men tyvärr så kan jag inte göra det. Ånghezt. Panik. Dödödödö. Ok, det räcker nu. Detta inlägg kommer gå överstyr om jag inte slutar skriva nu. Hej. Då.
Snigg bryd.

Äckeldag.

Tråkigt väder, huvudvärk, ryggont, bråkar med mamma, grov PMS osv. Hatar allt och alla just nu. Har inte hänt ett skit idag. Har sovit och glott på GG. Det var ett cykelrån på min gård idag, extremt random. Tanten blev galen och sa att hon skulle ringa snuten osv. Vet inte om hon gjorde det haha, men kul var det. Nu ska jag fortsätta glo på GG och deppa sönder. Ha en förjävla dålig kväll allesammans. Puss. Not.


Be My Lover.

I hope you step on a lego!

Så mycket frågor. Allt bara snurrar i huvudet på mig, det sista jag tänker på när jag somnar, det första jag tänker på när jag vaknar. Sluta! Jag vill inte! Fortsätter det här, då kommer det här ta död på mig. Jag känner hur jag sakta tinar bort. Jag känner inte igen mig själv.
- If I told you my secret about you, you'd never look at me the same, or at all!

Hahahaha, jag dör.

If you never chase your dreams, you'll never catch them.

Morning peeps! Orkar inte berätta om igår, hände inte särskilt mycket. Idag vet jag fan vad som ska göras. Kanske ska packa lite? Har inte tid imorgon, tvek på om jag hinner på onsdag och på torsdag morgon åker jag ju. Yeessss, som jag har längtat! Är förjävla taggad. Inte ok. Har varit det sedan jag fick redA på att vi skulle åka. Gaaaaahhhhhh. Nu måste jag frulla (käka frulle ;PpPpP). Jag har inte ätit ordentligt på en vecka nu, förstår inte vad det är som händer med mig... Har varit yr, kännt mig groggy och så fort jag stoppat något i munnen så har jag kännt att jag måste spy. Hjälp? Igår kväll när jag kom hem kunde jag dock äta. Mat har fan aldrig smakat så bra som det gjorde då, haha. Jag kan verkligen inte äta på dagen när det är sommar... Uäk. Nu ska jag tvinga i mig frukost. Får se hur det går... Puzz vi hörezz.

I think about it every night and day

Har inte sovit eller ätit så bra, borde inte blogga i det här tillståndet, min hjärna tänker inte riktigt klart just nu. Ville bara säga hej och hej då!
PeAcE!
- So many tears I cried, so many times my heart died. I need someone to change it all, someone to break the fall.

Hard knock life.

Nejmen tjeeeeeeeeeeenare. Kom precis hem från jobbet, fyfan vilken stressig dag det har varit. Usch, fy, blä. Men gullig liten tant gjorde min dag. När jag skulle ta socker till mitt kaffe så kollade hon på mig och sedan sa hon "nu förstår jag varför du äter det där... Du är ju så sockersöt!" Haha, dog lite. Skrynklig tant på drygt 80 barre, min hjälte. Utan henne hade jag fan inte orkat med den här dagen. Hihi. Nu ska jag äta middag och sen rulla mot Lina där hon, jag, Sanna och Wilda ska mysa lite. Wehå. Nu ska jag ätaaaaaaaa. Har ingen bild att bjuda på. Tråkigt. Puzz

Fuck off!

Jag har varit bortskämd idag av mamma! Så himla snäll, fick skor, jacka och ett par jeans. WIE!
Nu ska jag iväg och jobbelijobba, puss!
- You think you want to die, but in reality you just want to be saved.

I'll see you in hell

Usch... Jag känner mig så blottad, så äcklig. Aldrig mer igen, aldrig mer ska jag tro på något. Hur kunde jag vara så dum? Jag vill aldrig mer se mig själv i spegeln. Aldrig! Det är som om man fått en knuff mitt under brösten. Jag kan inte andas längre. Jag är helt tom. Det är absurt hur en person kan förstöra så mycket av en annan person, hur man kan förstöra allt. Ingen självkänsla, ingen självrespekt, jag har ingenting kvar.
Jag vill bort, och det är nu...
- Silly of me, to think you could fall in love with someone like me.

Random kväll!

Sjuk kväll på Rålis! Var sjukt kul! Nu ska jag sova, bilder kommer en annan gång, hej då!
- Don't ever let a boy build you up with his words, because the higher you are, the harde you fall, and trust me you always will fall.

Desto finare flicka, desto fulare lögner

Sol och bad hela dagen med Nicole! Helt underbart! Nu är hon i duschen, ska in dit efter henne, sen ska vi fixa oss och möta upp Jane, vi ska ha ett eget litet parkhäng på Rålis! Alla är bjudna! Ja, har inte så mycket mer att säga rååå!
Pözz!!
- Ung, söt, oskuldsfull, dödlig.

Väntar på Lina, hehe.

Vadå väntar på Lina? Märkte precis att jag inte är klar än... Typiskt mig. Har tagit bilder och hållit på bara
för att jag trott att jag var klar...? Måste fixa mig lite till, eller måste och måste... Bara för att. Vet inte
vad vi ska hitta på, hm... Får väl seeeeeeeee, ja. Aja. Det här var bara onödigt. Hej.

I need you like a heartbeat.

Tjolahopp. Skulle jobbat idag men när jag kom till jobbet så rullade alla tummarna = fanns inget att göra = jag fick gå hem. Blev lite irriterad... De kunde ju ha ringt och sagt något innan? Ska kräva att få betalt för idag ändå. Them bitchez. Runt 4 ska jag träffa Linisen och ikväll ska jag till Julia. Blir en tidig hemgång då jag ska jobba imorgon. Nej nu ska jag ta och käka lunch. Hare

P&L

Have you ever confused a dream with life?

Nicole skulle varit här för en halvtimme sen men hon försov sig, trodde det skulle bli jag som skulle försova mig. Hehe, kanske blivit bättre på att somna och på att vakna. Man vaknar ju av att det blir så jävla kvavt i mitt rum, vågar inte ha fönstret öppet för jag bor på bottenvångingen och vem som helst kan bara titta in, för mitt fönster börjar där marken börjar, inte kul alls. Längtar tills jag flyttar! Inte långt kvar!
Får se om det blir parkhäng eller om det blir bio ikväll... Inte säker alls. Får se vad Jane bestämmer sig för.
En sak har jag alltid undrat? Varför ska killar envisas om att betala bion? Första och kanske andra gången är okej, jag kan förstå det, men alla andra gånger? Sjukt jobbigt, blir bara aldelles irriterad och nervös, svettig. Usch. Vilka problem jag har...
- Person you love is 72,8% water.

FEST HOS MANGE!

Dagen har varit super! Mötte upp Jane på hennes jobb, vi drog oss till Solna, köpte pizza och matade hennes systers katt. Nicole kom dit också, precis då drog vi till Snaps. Vi dansade och hade oss, sen hände väl inget mer.
Kan bara säga såhär, och Jane är den enda som förstår. HE'S SO SEXY, I'M GONNA DIE! Jag orkar inte, jag kommer att avlida. Puss!
- Jag hatar när min hjärna hyperventilerar. Sluta, låt mig va! Hjärnspöken...

Storstädat!

Japp, nu är varenda vrå dammfri! YÄÄY! Ska iväg snart och möta Jane. Har ingen aning hur våran kväll ser ut så det blir en överraskning! Dagens städ oufit!
- Jag saknar dig ibland.

Not old, just older

Då var man hemma igen. Låg på bryggan och läste en bok, sen bestämde jag mig för att gå hem och städa det sista.
Jag sa igår att jag kanske skulle bli filosofisk, men det finns inget alls i mitt huvud. Jag är glad och svettig. Hehe. Nu ska jag damma av och damsuga. Puss!
Jag och sysslingen Laura.
- Unless you want to fuck me, why do you care what I look like?

It's very easy to be different, but very difficult to be better

God morgon! Funtar på att gå ut och sola eller något sånt kul, men alla jobbar eller har saker att göra... Önskar att jag hade en balkong... Fan vad jag skulle sola! Ja ni som har mitt nummer kan ju alltid slå en pling om ni vill sola! Puss och kram!
- I'm not an asshole, I just don't give a fuck a lot.

Oh really? Fuck you!

Jahaaaappppp!
Jag och Ada har umgåtts nu till kvällen, har även städat det mesta, imorgon blir det damma av och dona, sen ska jag träffa Jane, vi ska först mata katterna, sen ska vi göra gatorna osäkra!
Får se lite mer om jag skriver ner lite filosofi imorgon, kanske blir en sådan dag! Vem vet?
Jag och min syssling Laura!
- I like it when you smile, but I love it more when I'm the reason.

I found the right one at the wrong time

Hello! Skulle jobba idag men pappas fingrar kliade, så jag tyckte att han skulle kunna få leka av sig lite. Har däremot städat idag, så snart ska jag till snaps och pussa på far min!
Nu ska jag och Ada ut och leva livet PÖZZ!!
Jag och Nicole!
- Live beautiful, dream passionately, love completely.

Jag hoppas, jag drömmer att marken du går på går sönder.

Låg på balkongen och solade ett tag, annars har jag inte gjort ett skit idag. Kul liv. Skulle ha träffat Jade men det verkar inte bli av. Vet inte om jag vill göra något eller om jag bara vill ligga hemma och dö. Hmmmmmm.... Hatar att vara hemma och inte göra något men jag är trött och deppig. PMSen är igång igen.. BLä. Ska ta en värktablett och lägga mig i sängen och dö lite. Hej, hejdå.

Hello sunshine!

Vad glad jag blir när Adis blev nöjd med designen!
Jag har haft en fullspeckad dag igår. Jag och Jane var som sagt ute och shoppade. Införskaffade ett smycke, klänning och shorts! Jane köpte lite mer. Sen kunde vi inte undgå att köpa en varsin "Suprise Bag" från Glitter för 50kr. Det var faktiskt fina grejer man fick! Älskar dom!
Vi bestämde oss sen för att kolla på skräckis, vi köpte Poppisar och hyrde en film (jag älskar att hyra filmer!) som heter Ghotika. Sjukt bra film. Knarkade den förut för länge sen! LOVE!
Vi var sen på ett till hemligt updrag och efter det drog vi till Snaps och dansade! WOOP!
Vaknade nyss, WOOP!
Sammanfattat om dagen i bild:
Den nya klänningen!

JANE!

Jane och jag!

Filmisen!
- Okey, if we get caught - Here's the story...

Dödsdansen

Dom första två slank ner, den tredje tog emot.
Jag dansade med djävulen tills det sved i min fot.
Jag tänkte att det var lugnt och att jag hade kontroll,
men jag hade glömt att djävulen äger dansgolv...


Hei Jedi!

Älskling, bloggen blev skitsnygg! Du är bäst!

Kom precis hem från Tanto. Låg i gräset, åt sallad och myste lite med Julia och Adina, hihi. Snart blir det middag och sen vet jag inte. Mår inte särskilt bra idag med tanke på att jag gick ut igår hehe. Vaknade upp med 7 fimpmärken på händerna, nice? Nej tack. Älskar att jag alltid gör extremt dumma saker på fyllan... Älskaaa, älskaaa. Lägger upp bilder så ska ni få se hur äckliga mina händer är nu... (Jag fimpade inte på mig själv btw).
Mys

Think happy thoughts

Har klippt mig! SÅ jävla snygg assåååååååå! Jane väckte mig imorse för hon är bäst! Fan vad trött jag är. Snart ska vi shoppa, men först lite bilder på håret och Jane!
- And what about the truth?

Överraskning!

Ny header, rätt så nöjd, hoppas Ada blir nöjd. Puss på dig Ada!
- Tur i oturen helt enkelt.

Keep on dancing 'till the world ends

Jobb jobb jobb, gick bättre idag än någon annan dag. Hatar att jag inte har min egen musik efter som att det bara är massa konstiga mixar på alla jävla låtar... HATE IT! Men det gick väl bra ändå! Dansade röven av mig med Nicole och några till. Underbart! Åt med Babak, sen gick jag hem. Måste nog gå och lägga mig nu så jag inte dör imorgon, ska klippa mig! YÄÄÄY!
Jag bjuder på bilden!
- If you bite my lip or neck, you better start taking your fucking clothes off, just sayin'.

Jag kan verkligen inte motstå kläder... ÅH, apropå det... När vi var på P&L så drog jag och Lina en sväng till Kupolen och kollade i affärer. Inne på H&M var det en extrem REA och jag såg att en jacka som jag länge velat ha bara kostade 150 kronor. Och det fanns bara EN storlek kvar!!!!!!!!!!!!!!!frewkjsjfs. Gick in på mobilbanken för att kolla hur mycket pengar jag hade på kontot men det funkade inte så jag kunde inte köpa min kära jacka och då fick jag psykbryt. Nej alltså det var ångest på hög nivå. Nu såg jag dessutom att här i Stockholm så kostar den 199, alltså inte lika mycket REA här som det var i Borlänge.... Haha, orkar inte. 50 kronors skillnad men ändå. Det var lite konstigt btw? Aja... Det finns dessutom inte kvar EN ENDA här i Stockholm.. Eller jag har bara kollat på nätet men ändå. FAN, jag som verkligen ville ha den. Aja. Nu har jag hittat lite annat som jag vill ha... Fan vilken nödvändig information.
Hur fan ska det gå i New York? Vet inte ens om jag vågar åka dit...
Stackars mamma kommer behöva göra av med äckligt mycket pengar,
jag är så bortskämd... Tur att min moster ska med också. Haha, herregud.
Jag mår inte bra.

Rolig dag...

Adina är tydligen sjuk och Julia var helt död så ska inte träffa dem. Vad ska jag göra då då? Andra har ju redan hunnit planera sin dag. Kul....... Varför är så jävla många bortresta? Panik. ÅÅÅÅHHH jag har damp. Ska kolla upp lite grejer inför New York nu när jag ändå inte har något att göra. Ikväll kanske det blir utgång, får se. Isåfall drar jag till Alicia. Stannar jag hemma blir det troligtvis en del inlägg. Äh, har inget mer att skriva. Hare.

AZUM!

Hellooooo!
Idag så var jag och Jane på hemligt updrag! Hon skulle fylla på sin tatuering. Det var det hemliga updraget! Fick inte berätta för någon fniss! Men nu får jag! Hehe. Vi har fönstershoppat och ätit lite Sushi, snart ska vi hem till mormor. Jobbar ikväll, unzigt värre! YÄÄÄÄ! Lite bilder på mig och JANNE!! YÄÄÄ!
- Fuck you. I can fly!

Peace & Love 2011

Orkar inte lägga upp fler, resten finns på Facebook!

Rubrik.

Blogghelvete... När jag hade gjort ett inlägg med en del bilder och skulle spara så försvann allt och jag orkade inte göra om det, hehe... Kan göra't nu istället! Fan vad tråkigt att vädret är grått och trist när det för några dagar sedan var skinande sol, 30+... Vad hände? Idag ska jag troligtvis vara med Adina och Julia, vet inte riktigt vad vi ska göra men dnääz. Ska lägga upp alla bilder nu och sen föna håret osv. Strezzzz. TTYL!


Don't be surprised when I disappear

Hello! Har varit med Jane idag och köpt lite presenter till syster! Ikväll blir det att fira, jobbar om en timma! YÄÄY! Eller?

Hur bor du: Jag bor bra
Brukar du komma i tid: Jag kommer när jag vill
Hur lång är du: 1,67
Kan du laga mat: Ibland
Vad jobbar du med/pluggar du: Jensen Södra
Vad har du på dig just nu: Kläder
Har du någon fobi: Att bli levande begravd och spindlar
Hade du en bra kväll igår: Jaa
Vilket är ditt senaste inköp: Kebabrulle!
Din favoritdryck på morgonen: Kaffe
Var fick du dina senaste pengar ifrån: Pappa
Har du sovit i din egen säng inatt: Ja
Vad hade du sönder senast: Mobilen
Vem snackade du med senast: Jane!
Varm favoritdricka: Varm choklad
Favoritdricka när du är riktigt törstig: Cola
Alkoholhaltig favoritdricka: Olika, beror på.
När gjorde du senast något riktigt dumt: För cirka tre minuter sen...
Saknar du någon just nu: Japp
Vad ska man göra för att få dig irriterad: Testa?
Någon jag stör mig på: Många
Intressen: Killar
Senaste person du kramade: Jane
Senaste person du ringde: Pappa
Senaste person som ringde dig: Pappa
Vad drack du senast: Cola
Vill du ha barn: Det tror jag väl
Längtar du till din nästa födelsedag: Jo
Har rakat dina ben någon gång: Absolut inte, gillar när mina ben är håriga!
Är du sugen på något nu: Ja
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: 1-14368276489921
Använder du hudkräm: Oftast
Attraheras du av män med skägg: ne
Micro-pop eller poppa själv: Micro
Brukar du baka: Nej
Röstade du i det senaste valet: Nej
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: Jodå
Vilken låt lyssnade du senast på: Någon okänd
Har någon annan sovit i din säng inatt: Inte vad jag vet
Vad tycker du är äckligt: Killar som ligger runt
Har du pengar på mobilen: Ja
- We all tried to grow up too fast.

Hemma!

Vet inte vad jag ska säga... Peace & Love var det bästa någonsin. Den bästa veckan i mitt liv! Fick se Deadmau5, Rebecca & Fiona, Style of Eye, Håkan, Teddybears, Volbeat, 30 Seconds to Mars och kanske någon mer, kommer inte ihåg hehe. Missade tyvärr Petter, Timbuktu och Veronica Maggio som jag hemskt gärna ville se... Jaja. Deadmau5 var det sjukaste jag varit med om. Finner inga ord för hur grym han var. Jag är meganöjd. Synd dock att Sanna gjorde illa sitt ben på något konstigt vis och inte kunde gå trots att hon fick kryckor. Lillen... Det var mindre kul att gå på spelningar när hon fick ligga i tältet under tiden.. :( Jag vet inte vad jag ska skriva mer, är fortfarande i extas. Lägger upp lite bilder i ett nytt inlägg! Ska försöka lägga upp några filmklipp också. PUSS

I'm fucking fabulous

Träffade Jane idag, sjukt mysigt! Vi har fikat och snackat massa skit. Köpte även ett par jeans på hennes jobb! YÄY! Nu ska jag städa lite, sen blir det att somna till en film, men först... FRÅGOR!!!
Är du kär? Nej
Är du en sportfåne? Nästan
Är du likgiltig? Ganska
Är du röksugen? Nepp
Är du rik? Ibland
Är du fattig? Ibland
Är du trött? JA
Är du shoppingsugen? Faktiskt inte
Är du töntig? Ja dom säger ju det
Är du ressugen? JA!
Är du skolsugen? Aldrig i livet
Är du irriterad? Ne?
Är du festivalsugen? Ne
Är du alkholsugen? Nej
Är du saknad av nån? *Hoppas*
Smeknamn? Jedi, Jejdi, DJade
Bästa åldern? 18!
Bästa tidningen? Cosmopolitan
Hur sminkar du dig? Beror på, vardagligen puder, mascara och lite med en svart penna.
Höstens accessoar? Jag
När stal du senast något? Stjäl inte, men höll på att gå från en affär utan att betala ett par tidningar, sprang direkt in och förklarade vad som skett och betalade.
Hur många timmar sov du inatt? 3
Vilken film såg du senast? Minns inte
Vilken internetsida besökte du senast? Jag skriver ju den här på bloggen så...
Vad sa du senast till vem? Sa högt: Okej - till en främling
Vem fick du senast sms från och vad stod det? Från pappa: Hur går det för dig? Är det mycket folk :)
Vad gjorde du i förrgår? Lördags: packade, åkte båt hem.
Vad har du gjort idag? Shoppat, ätit, jobbat
Vad ska du göra idag? Sova, städa, träffa Jane, köpa present, fira yster, jobba
Hur många msn-kontaktetr har du? Vet inte
Vilket land besökte du senast? Finland
Hur många snälla känner du? För få
Vad såg du senast på tv? Oj, kollar aldrig på TV...
Vad är det för märke på din dvd-spelare? Playstation 3 is the shiet!
Senaste köp? Oboy med en kaka
Vad har du dåligt samvete för? Inget tror jag...
Vad har du för skor? Som om man bara har ett par?
Vad har du på dig nu? Jeans, tröja, jacka o.s.v
Vilken musik har du lyssnat på idag? All möjlig
Skulle du säga nej till sex idag? Ja
Är du vegitarian? Nej
Har du sagt "jag älskar dig" till någon idag? Nej
Vad heter dina kusiner? Vincent
Är du feminist? Absolut!
Vad drack du senast? Red Bull
Gillar du att laga mat? Jo
När sjöng du senast? Idag
Håller du det städat? Ibland
Vad gör dig lycklig? Mat
- Don't do drugs, drugs are bad.

Lite frågor sådära på morgonkvisten

Vad gjorde du kl 08 imorse: För elva minuter sen... Jag satt presic där jag sitter nu och gör exakt ingenting.
Vad gjorde du för 15 min sedan: Pillade mig i naveln.
Det sista du sa högt: Aj som i helvete.
Det senaste någon sa till dig: Ha det så bra nu.
Vad har du druckit idag: Kaffe
Vad var det senaste du åt: Tosca snäcka.
Vad var det senaste du köpte: Hemliz.
Vad är det för färg på din ytterdörr: Brun
Vad är det för väder hos dig nu: Molnigt tror jag.
Godaste pinnglassen: MAGNUM
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Absolut inte
Sover du tungt: Ja!
Drömmer du mardrömmar: Ibland
Trivs du med ditt jobb: Jodå!
Favoritklädsel: Naken
Favoritlåt just nu: Många
Vad ser du om du tittar till höger: Massvis av suffs
Vad gör dig glad just nu: Mitt kaffe
Vad ska du göra härnäst: Sova
Höger eller vänsterhänt: Höger
Humör just nu: Trött
Favoritgodis: Choklad
Kläder just nu: Jeans, tröja, underkläder
Sommarplaner: Bodrum, Malmö, festa och bada
Hur många kuddar sover du med: 4286475 st
Spelar du något instrument: Ibland
Morgon eller nattmänniska: NATTMÄNNISKA BIG TIME!
Är du kittlig: Ibland
Snarkar du: Jag sover visserligen med mig varje natt, men vi brukar sova samtidigt och om jag snarkar så har det aldrig stört mig
Stjärntecken: Skorpion
Äckligaste insekten: Spindlar och fästingar
Längtar du mest efter just nu: Att jag ska sova
- I like big buts and I can not lie!

Everyone knows, bad girls have more fun

Hemma då, äntligen från Finland. Har haft riktigt kul.
Mitt morgonhumör är inte på topp, speciellt inte efter att bara sovit i någon timma. Har brottats med tanter på bussen, boxat ner gubbar i hissen och köpt frulle på Sleven. Så har min morgon varit.
KAFFE! Ja tack! Hörs!

- Time is like a river. You can't touch the same water twice, because the flow that has passed will never pass again

Life's a bitch, oh no wait... That's you!

Hello!
Igår så sprang vi ut mitt inatten för att vi inte hade något att göra och vi ville vara lite busiga. Vi gömde oss för billar under våra filtar och gud vet vad vi höll på med.
Idag har vi bara solat, packat, ätit och badat. Ganska mysigt. Ska snart åka hem med båten. Jag har faktiskt saknat min säng lite, även fast jag älskar att vara här. Sen ser jag fram emot att få vara ensam hemma lite. Pappa och Linn ska till Milano och jag får lägenheten HELT för mig själv! NIZ!
På tisdag ska jag jag på ett hemligt uppdrag, hihi. Ni får veta det på tisdag, kanske. Keep on reading!

- Shower = The place of thoughts and decision making.

BILD BOMB!

Förlåt för den dåliga updateringen, men igår så var vi på ett ställe som heter "Linnanmäki", översatt på svenska blir det Slott bärget, typ. Nu undrar ni säkert: Vem döper ett tivoli till det? Ja vem fan döper ett tivoli till Gröna Lund? Logiskt? Nää. Sjukt kul var det! Lite bilder kommer. Saknar alla där hemma, ni vet vilka ni är. Åker imorgon så när jag kommit över gränsen vet jag vem den första jag ska ringa till blir. YÄY! Måste prata med Adis också eftersom att jag gjort en del sjuka grejer som inte kan skrivas upp här. Ni skulle förmodligen få ont i ögonen, andra skulle inte förvånas, fast bara dom som känner mig. Hehe. Har filosoferat en del, men har inte tid att skriva mina filosofier här just nu, men det kommer snart, so keep on reading!
Begravningen idag, mycket tårar, trodde inte att jag skulle gråta alls.

Årets första dopp dåra!

SESSI!!

Eh ja...


Så här sover jag...

Begravningen

Udda släkt. LUV IT!

- Look like Barbie, smoke like Mariley.