Gott nytt år?

Godmorgon på er! Ska träffa Oskar och fixa de sista för kvällen haha. Jag är ovanligt lugn för att de ska vara nyår.. skönt de. Jag kommer inte fira natten med Ada och Jade utav olika anledningar, tyvärr. Skulle verkligen vilja fira nyår med dom...
Kommer ist vara med Oskar (grabbarna) haha och Veronika! Kommer bli en toppen kväll! Vet dock inte vart vi kommer dra vidare efter hemmet, vi har två val.. dundun
Ajaa måste dra nu, hörs  senare eller imorgon puussss

Du om någon borde förstå att man inte gör såhär mot mig

Helt sjukt! Jag har dygnat, inte bra. Men värsta planerna med Ada! Vi ska snart gå och sola solarium och sen ska vi sova. Efter det ska vi köpa linser i Rinkeby (jahvenne) och sen ska vi till Västra skogen för att träffa mor min. Efter det så köttar vi gal1 och ska fixa oss hemma hos mig! Tungt! Tungt bror! Rikstungt! Aya! Nu ska jag berätta om min snygga Guess väska jag köpte igår! Den är snygg när jag inte bär den. RÅHET när jag bär den. Behöver jag säga mer? Nu väntar jag på att Ada ska bli klar så vi kan kötta gal1 snart... SNAPS IKVÄLL! YÄYÄ! Värsta middagen, sen hoppas jag på utgång, men det vet jag inte än. MÅSTE JU LÄMNA IN MINA SKOR! Klacka om! Shit fuck! NU JÄVLAR!

Nyårsstress

S-t-r-e-s-s. Fyfan. Jävla nyår!! Hann fixa lite grejer idag tills imorgon, vilket känns skönt. Imorgon är det nyår, jippiiiiiiii. Hatar egentligen nyår, men ändå. Får typ ångest varje nyår. Haha. Jobbigt med nytt år. Fast ändå skönt...? Fan vad skönt. Äh jag venne. Imorgon blir det middag på Snaps och sedan utgång. Niz. Innan blire att fixa massor, shitshit. Nånting kommer säkert gå snett. Det är alltid något som inte vill samarbeta. Kläderna, håret eller sminket. Hm... Aya, får hoppas på det bästa. Nu ska jag pröva lite ögon sminkningar inför imorgon, wie.


Lite smink man behöver...........

Start the show

Resumé

Hoppsan, har inte bloggat på ett tag hehe... Gör en 5dagars resumé:
Lördag: Drog till stan med Julia, vi kollade runt i teknikaffärer då inget annat var öppet haha... Julia köpte ett par hörlurar, niz. Sen drog vi till donken och käkade & snacka skit om folk. Haha nejmen vi snacka om allt möjligt typ. Efter någon timma så kom Adinis, så skulle hon också äta så vi satt kvar där ett tag. Sen drog vi till Slussen och jag kirrade dricka hehe. Sen drog Adina & Julia hem till sig och jag hem till mig. Fixade mig lite, drog och mötte upp Lina, sen kom Adina & Julia hem till mig och vi förade lite. Efter det så drog Adina & Julia hem och jag & Lina på Narnia. Den var f1 bra. Efter bion mötte vi upp Jade och drog till Slussen där vi mötte upp Joakim & hans kompis Calle. Vi drog hem till Linas mamma i Fruängen där vi drack & hade kul. Sen kom även William & Adde. Vi "festade" till typ klockan 7 på morgonen? Haha, jag, Jade, Lina, Wille & Adde skulle sova i Linas mammas säng... 5 pers liksom. Nejmen det var mysigt. Ingen kunde sova och Lina & Jade var ashype... Sjöng å grejer. Vid klockan 6 på morgonen så satte Adde på julmusik på datan HAHAHA, helt random. Sen satt vi och kollade på Benjamin klipp på youtube, och några Hjälp! avsnitt. Alla utom Jade, för hon låg och sov... Aaaaamen sen så somnade alla vid 7 eller nåt.
Söndag: Vaknade upp hos Lina, städade osv. Sen drog jag och Lina till en pizzeria och käkade medan Jade låg och sov. Sömntuta... Sen drog alla hem till sig. Sen träffade jag Jacqueline och vi bytte julklappar. Efter det så drog jag hem, duschade, fixade mig osv för att sedan möta upp Jade och åka till hennes mormor och hämta Teddy & Bianca (hennes hundar.) Vi stannade kvar där ett tag och drack lite Baileys, sen drog vi hem till Jade, lämnade hundarna, och åkte till Fruängen där Jenoa & Melissa hade födelsedagsfest. Det var lite segt i början men sen blev det sjukt kul. Hemresan var dock inte lika kul... Alla skulle typ ta samma nattbuss, så bussen var proppad och folk skrek osv, så chaffisen vägrade köra. Sen kom polisen och blablabla. Vi orkade inte vänta så vi tog en taxi hem till Jade. Sen satt vi uppe till typ 4(?) och sen somnade vi.
Måndag: Hände inte särskilt mycket. Vaknade upp hos Jade, kollade igenom alla bilder från gårdagen, och sen drog jag hem. Tog det lugnt en stund, sen träffade jag Mia som jag inte hade träffat på ett tag, kulkul. Vi kollade runt lite i stan. Mia hittade en skit snygg topp/blus vet inte riktigt vad det var men aa. Den köpte hon i alla fall. Sen drog vi typ hem. På kvällen träffade jag Jade och vi gjorde inget särskilt.
Tisdag: Drog till Kista centrum med Lina där jag hittade en LBD som jag ska ha på nyår, niz. Väldigt enkel men ändå snygg liksom. Var dessutom typ 40% rea på den? Sjukt niz. Lina köpte ett par handskar haha. Sen köpte jag ett armband också, och så köpte vi 2 st "Best friends" ringar hahaha, vi é så söta. Aaaaa men sen drog vi hem och jag typ chillade galet. Träffade Jade på kvällen, vi gjorde inget särskilt.
Onsdag (idag): Hängde med Jade till frissan. Hon skulle ljusa upp håret lite. Det blev skit snyggt. Inte så stor skillnad men ändå jete snyggt! Sen åkte vi hem till Tomas där Jade hade en fet resväska med kläder som hon skulle behöva till nyår. Sen drog vi hem till henne och kollade igenom alla kläder, skor osv. Sen prövade hon lite nyårs outfits som jag skulle ta kort på hehe. Sen drog jag hem och nu tog jag precis på mig mina klackar som jag tänker ha på nyår. Måste vänja mig hehe, har inte gått i klackskor sen våran avslutning i 9an. Det var ett tag sen... Nu ska jag hoppa in i duschen, och sen tvätta mammas hår. Niz.
Åh jävlar vad långt det blev... Shit. Ahmen det är niz! Nu ska jag in i duschen, heido.

Förlåt, Jade

Jag vill bara att du ska förstå att jag ångrar mig, allt jag sa till dig och sättet jag behandlat dig. Det är inte okej att en vän gör det som jag gjort! Jag förstår nu hur mycket jag sårat dig. Jag önskar det bara kunde bli ogjort och att jag fick vara din vän, men nu är det gjort och jag vet inte hur jag någonsin kommer kunna be om förlåtelse.
DU kom in i mitt liv så fort, och det har varit underbart. Jag önskar och hoppas verkligen att du inte åker ut lika fort, jag vill ha dig i mitt liv, jag vill behandla dig som en vän och jag vill behandla dig med respekt!
Om du bara skulle vilja träffa mig, så jag kan få se dig, så ja kan få prata med dig och förklara hur ledsen och hur mycket jag ångrar det som hänt.

Insomnia

Alla undrar vad fan jag håller på med. Vad fan jag skriver. Är jag ledsen? Arg? Glad? Ja du, insomnia, då börjar min hjärna gå på högvarv. Jag tänker mer, ibland ser jag saker starkare än innan. Men hur som helst. Bry er inte om mina inlägg för dom är som dom är. Jag är som jag är. Så nu ska jag skriva en text som handlar om ingenting. Mitt rum vaknar till liv på natten, får det känns att det är något som inte låter mig att sova. Har jag blivit lite smått galen kanske? Ja kanske det. Men det blir väl så när man aldrig sover.
Jag sov tre timmar igår. Kom igen, jag borde vara sjukt trött, vilket jag börjar att bli. Men jag ska till frissan klockan ett så inte sova... Inte nu.. Jag måste ju hoppa in i duschen och jag måste tvätta lite kläder. Så ja. Här sitter jag, i mitt rum, och det känns som att det är liv i varje hörn. Så fort jag går utanför mitt rum så dör allt. Alla ljud, all värme, allt liv. Ska jag börja sova på soffan kanske? Snart börjar jag med sömntabletter. Det här fungerar inte. Det hade varit så skönt om jag hade bott själv för då hade jag kunnat tvätta. Men nej... Tvättmaskinen är vägg i vägg med pappas rum. Respekt. Men ibland har jag lust att köpa en tvättmaskin in till mitt rum. INDEED! Har värsta planerna, och snart är det nyår. Det här blir bara bättre och bättre. Flyttar till eget om en månad. ÄNTLIGEN så slipper jag alla andras skit och får ta hand om mig själv. ÄNTLIGEN! Fick btw massvis av grejer som förberedelser till flytten i julklapp. Börjar kännas nära nu. Jag är lycklig!

 

längesen

Vad är det för dag? haha Jag var ute och festade igår, det var nästan över en månad sen sist jag var ute så de var jäkligt skönt att komma ut. Åkte hem till Timmy med Oskar och Martin och så var det lite folk där.. hemresan var inte lika lyckad som kvällen men det blev bra tillslut. Det tog oss 2 timmar att komma hem när de egentligen borde tagit oss 20 min kanske.
Idag ska jag vara hemma, lovade mamma. Så får se vad man kan hitta på!

It's been like a bad dream I never woke from

Trött på den här känslan, trött på ett brustet hjärta, trött på att du aldrig såg mig. Du sårade mitt hjärta och högg i det tusen gånger om. Jag bestämde mig äntligen för att vara ärlig, snäll och felfri. Du fick mig att inse varför jag behandlat killar som soppor. Vänner, killar, personlighet. Vem bryr sig? Alla klagar på en vad man än gör.

Pics

Lite pics från Jenoas och Melissas födelsedagsfest! Enjoy.











Orkar inte fler... Resten finns på Facebook!

Bad update

Sorry för en dålig update, har inte haft tid att blogga. Ikväll gör jag fetaste inlägget. Nu pallar jag inte skriva nåt för jag är helt död. Kyss och smeeeeeeeek


Ice Age

hihi ja jag kollar på barnfilmer., men ärligt så är dom riktigt söta.
Ice age är både rolig och gullig!
Så för er som inte har något att göra ikväll kan ni kolla på den hehe
Jag såg nyss 2an

Dagen!

Hej! Träffade nyss Ada en stund, vi bytte julklappar. TACK FÖR ALLT ADA! Tog en liten promenad och pratade lite :)
Innan dess var jag en stund på stan med mamma, tittade lite och köpte lite saker till badrummet som vi ska ha i vår! Så fin rosa matta, nytt fint duchdraperi med volanger hihi

Ska åka hem till Oskar snart iaf, ska bara byta från mjukis dressen och käka något!

- Har massa bilder på min mobil men de går inte ladda över dom i datan "/ så ni får tyvärr inga bilder nu.
Ska fixa bilder med kameran imorn förhoppningsvis hehe

Prins Caspian mijao grr rawr

Godmorgoooooon. Mamma väckte mig vid halv 1 ungefär. Gick upp, käka frukost, fixade mig, och nu sitter jag här. Ska träffa Adina och Julia snart (?) hehe vet inte riktigt när men typ snart... Aya. Sen ska jag kanske träffa Jade och sen ska jag träffa Lina. Vi ska föra lite hos mig och sen gå på Narnia i 3D hehe. Prins Caspian är så het så vi kommer typ dö. Men det är nice. Efter bion så vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Vi är inställda på fest men får se om det blir så hehe. Försökte ta lite bilder nyss men jag fastnar verkligen inte på bild idag... Så ingen bild blire. Tråk. Fick precis ett sms av Julia där det stod "klar om 20" eller nåt sånt, och Adina var med Oliver. Vad fan Adina?! Varje gång vi ska ses så är hon med Oliver istället... Blöööö. Aja sköööönt att Julia inte är klar än, då har jag tid på mig. Yäääy. Orkar inte skriva värsta boken så jag avslutar här. Puzz på alla znyggizar!
Vääääldigt gammal bild!

Juste, Jacqueline du hade ringt mig så jag försökte ringa upp, men det var upptaget... Så ring igen när du ser detta! Eller om det syns på luren att jag har ringt...

Juldagen

Ja visst skulle Thailand varit den perfekta julklappen haha men så var inte läget.
Igår vaknade man upp med mycket fina julklappar i julstrumpan för att sedan åka vidare till mormor och fira en traditionell julafton. Jag är verkligen super nöjd med mina klappar :)
Kanske beror på att jag fick de ja önska och valde ut en del själv? hihi
Nåja, Godmorgon på er!
Hoppas alla hade en riktigt god jul igår.
Älskar min mormor! haha Hon har en neger i granen..

Julmys

Kom precis hem från Lina hehe. Vi typ kolla på tv, Lina drev med folk på Fb chatten, sen tog vi lite bilder också. Skojigt. Orkar inte skriva mer heido

God Jul

Från oss alla, till er alla, en riktigt god jul! Hehe. Behöver inte berätta vad jag har gjort idag då i princip alla i hela Sverige har gjort exakt samma saker som mig. Så det skippar vi. Kan däremot visa några av mina julklappar:







Det här plus lite små saker som jag inte orkar lägga upp
fick jag av mina päron, sen ska jag få mer pengar,
och sen kommer man ju få klappar av släkten också. Jo men
det är niiiiiiice. Jag önskade mig inget särskilt så jag
är nöjd. Synd att min syster firar julafton i Berlin
med sin pojkvän. Önskar att hon hade varit här...
Men, men. Allt kan man inte få hehe.

Ha en fortsatt trevlig julafton peeps!

GodJul

Årets julklapp : Thailand resa!

Planet går ikväll, och jag är världens lyckligaste! Det blir som för 3 år sen(?) dra till thailand på julafton och stanna över nyår. :D






Du är unik, precis som alla andra

Kommer du närmare mig så kommer du att inse att jag är precis som vilken tjej som helst. Precis som en annan tonåring. Envis, humörsvägningar, trotsig, finnig. Precis som vilken annan människa som helst med en bakgrund, en historia.
Kommer du riktigt nära kommer du se att min personlighet är inte som alla andras, mitt utséende är inte som vem som helst och sättet jag talar på är det få som gör. Men precis som alla andra människor. Ingen ser lika dan ut om man inte råkar vara tvilling, men även dom har en annan personlighet, en annan historia. Alla är värda lika mycket och är olika människor. Ta alltid alla för den dom är, ta aldrig något förgivet. Skepnaden kan bedra.
Det var allt för mig, god jul!

Julafton imorgon !

Imorgon är det redan julafton, ja kan inte fatta hur snabbt det har gott.
Idag följde jag med min syster till skräddaren som skulle sy in en klänning, sen har vi handlat de sista julklapparna.
Det är skönt att ha de gjort nu! Och har bara en klapp till att slå in, och den ska bli så fin som ja kan göra den.


Knästrumpor


Har världens skönaste och varmaste
knästrumpor på mig. Löve them!

Gimme

Jag vill haaaaaaaaaa tack hej




Svinigt kallt

Jisses vad kallt det är ute... Man dör ju! Träffade Julia och Christopher nyss, jete mys. Adina skulle tydligen vara med Oliver så hon kunde inte ses, buhu. Julia shoppade lite och sen gick vi och åt. Skit mysigt! Hade inte träffat dem på länge så det var kul. Nu är jag i alla fall hemma och har ingen aning om vad jag ska göra. Ska nog bara vara hemma ikväll och ta det lugnt. Vill bli helt frisk! Känner mig så duktig. Har inte festat på en vecka nu. Ovanligt. Men det är fan grymt. Fast jag känner mig inte mer hälsosam för det... Rör ju knappt på mig haha. Men jag har tagit ner jätte mycket på rökningen också, vilket är bra. Fan vad duktig jag är! Såg att jag och Jade blivit taggade på en bild från när vi var hemma hos Krille. Fyfan!
Romphaaaaaa!

Hehe

Hahaha, kom att tänka på en sak. Borde göra en lista där jag skriver vad alla ord som jag använder betyder. Jag använder ju ganska mycket ord som jag kommit på själv, typ. Så ingen kanske förstår? Ska fan göra en ordlista sen. Haha!

Knarre

Hey bloggen. Det är just nu lite knarre mellan Trion, bråk osv, som jag försökte lösa igår. Det gick väl sisådär... De andra två fröknarna måste lösa detta på egen hand. Det jag vill komma till är att det som hände inte kommer hindra mig från att blogga i den här bloggen hehehe. Tänkte då att eftersom att den här bloggen drivs utav alla 3, så kanske någon inte skulla vilja blogga, då den är kopplad till alla 3. Okej det där lät konstigt? Vet inte hur jag ska förklara men skit i det!

Jag vaknade typ nyss, och jag kände mig groggy. Helt sickt. I min dröm så gjorde jag och Lina allt möjligt. Sjuka grejer. Festade bland annat. Jag var i alla fall full i min dröm, och det var därför jag kände mig groggy när jag vaknade. Hur sjukt?! Tyckte det var lite läskigt hehe... Har aldrig vart med om något sådant tidigare. Men lite kul var det. Idag ska jag träffa Adina och Julia, skojskoj. Vad vi ska hitta på har jag ingen aning om. Vi får väl se. Nu ska jag duscha och sedan fixa mig. Har lite bråttom... Puss!

BTW, fick precis ett meddelande på Facebook av en killkompis som jag inte träffat på ett tag. Meddelandet löd:

"Hej Ada!


Jag vill bara önska dig God Jul :)
Puss"

Aw, hur söt?

Vänskapen, Sorgen, Saknaden, Bråken, Slutet(?)

Galet

Jade vägrar vakna.. Har typ väckt henne 2 gånger fast sen har hon somnat om? Eller hon kanske inte ens vaknade? Fattar inte för hon pratade typ med mig ena gången? Hennes mobil har i alla fall ringt 2 gånger nu och det var därför jag försökte väcka henne men det är ju helt omöjligt... Hon vaknar verkligen inte av nånting? Skulle kunna skrika rakt upp i fejjan på henne och hon skulle ändå inte vakna. Skönt för henne, jobbigt för mig. Och Jacqueline svara på Facebook?! Min mobil är död så kan inte smsa/ringa. Så om du ser det här kan du vara gullig och svara på Fb. Nu vet jag fan vad jag ska göra... Måste försöka väcka Jade på något vis. Mission impossible. Nej nu ska jag sätta på en riktigt jobbig låt/ringsignal så hon vaknar. Ajde

Update: HAHAHA... Nu har jag kittlat henne under fötterna, skrikit på henne, och satt på musik.... Hon vägrar fortfarande vakna. Det här är fan kul hahaha funderar på att hälla vatten över henne, eller nåt. Ska fan pröva allt möjligt, hon ska upp!!

Like the way it hurts

Dessa män har fått mycket underhållning när ja har fixat mig ;) haha ooups!

Skulle träffat Ada och Jade men nu ska dom tydligen sova.... ?
Kul

Photoshooop

Någon som kan gissa vad jag redigerat?


Detta underhåller jag mig med, medans ja försöker vara uppe längre en min kompis.. hihi
Det är nämligen så att ja alltid går och lägger mig tidigare en han och alltid somnar tidigare. Men inte nu, tror han faktiskt somnat, ska se! haha
Ja ja har kul, sitter även och tittar på Morden i Sandhamn, faktiskt mycket intressant.

Äckellov

Världens segaste jävla äckellov ursäkta mig men... Blir galen!! Orkar inte vara sjuk längre. Man kan ju inte göra nånting? Slutar aldrig hosta heller så kan inte sova... Blir så jävla arg!!!!!!!!!!!!!! Kul att alla mina inlägg blir emo haha... Nej imorgon ska jag fan i mig ut och festa. Då kan jag ta massa finfina bilder som jag sedan kan lägga upp i bloggen och då blir bloggen rolig. Jippi. Haha.... Nu ska jag lyssna på min nya favvo låt. POK

Casual, I want it

Njut av Nuet

Okej, det blev ingen träff med Ada idag. :(
Och det blir inget festande ikväll heller, lika bra det eftersom jag fortfarande är lite sjuk!
Men i morgon då jeevlar hihi då hoppas jag på att få träffa både Ada och Jade och sen ska ja festa.
Ikväll blir det tvn , hoppas det är massa filmer som det varit de andra dagarna! Köpte även lite KinderMaxi som ja inte ens vill ha längre..

Låna pengar


Glida runt, hänga runt, låna pengar.
Haha så jävla random låt men älskar den ändå.
Min syster känner Mackan btw, han är tydligen "fett skön". Jo men han verkar rätt skön. Hans låtar är iallafall sköna, haha.

Deg

Godmorgon bloggis! Jag och Jade vaknade för en stund sen, degdegdeg. Har typ vänt på dygnet? Känns konstigt. Aya. Vettefan vad vi ska hitta på sen men nu blire bara att degaaaa. Eller jo ska träffa Jacqueline men vad vi ska göra vet jag inte. Okej nu blev det lite förvirrande, jag är trött. Vet inte vad jag skriver haha... Nej men nu ska vi dega vidare likzåm. Återkommer när jag är normal igen. Powss

Är med älskling..

Älska låten hehe
Ska träffa Ada lite senare förhoppningsvis :) Hoppas ni börjaat er dag bra!!!!!

Dobby

Hey bloggiz. Puh vilken lång hemresa... Vi åkte buss i typ 1 timma (?) och sen var jag tvungen att ta pendeln också... Nice. Nu är jag iallafall hemma och har precis käkat middag. Är mätt och belåten hehe. Filmen var skit bra, förutom att Dobby dog och att den slutade mitt i allt... Måste se del 2 som ska komma ut i sommar! Både jag och Lina började gråta när Dobby dog haha, sorgligt. Han var så söt... Måste ringa Jade och kolla när vi ska ses, för vi skulle ses ikväll. Jacqueline din prutt bli frisk!! Nu ska jag dunka musik och tagga till. POK

Horoskop


Årets utmaning: Att lyssna på andra. Hela världen snyrrar faktiskt inte kring dig!

Om du är...
Singel: Äntiligen har du hittat vänner som släpper fram dig och låter dig ta plats. Du älskar det och din attraktionskraft vet inga gränser. Alla vill ha dig, men du vill bara ha en enda, utvald person. Och som du jagar. Du känner dig stark och sexig, men får kanske inte det gensvar du hoppats på. Chilla lite, snälla. Han kommer ångra sig och vilja ha dig. Om inte annat så väntar andra förälskelser.

Upptagen: Du tar mycket plats i relationen. Det finns en risk att han inte känner sig riktigt sedd. Han tycks inte heller dela din energi som är enorm just nu. Det här leder till problem,speciellt under den tidiga våren. Om relationen håller så blir det en stabil sommar och en mycket romantisk höst.

Bästa kärleksperiod: September-December

Kärlekstipset: Ett annat lejon innebär ren passion! Annars kan en stenbock komplettera dig med sitt lugn och med en känsla för lyx.

Tänk på: Visa mer förståelse och personer som känner sig svaga, särskillt om det är din partner.

Harry

Godmorgon. Nu är jag färdig fixad och ska dra hem till Lina! Sen ska vi som sagt på bio. Vi ska se Harry, hahaha. Lite efter kanske men bättre sent än aldrig! Har faktiskt velat se den sen typ 1 månad innan den kom ut. Så det ska bli najz. Nu ska jag ladda min mobil och sen rulla mot Huddinge. Puss på alla sötnozar!


Så här snygg är jag idag dåråååå... LOL(lipop)

HEJ & PUSSS

ååh har gått och bilvit sjuk, veeeeem har smittat mig?
Har just därför inte orkat sätta på datan och bloggat. jag suger.
I fredags när jag läst lite i min SOLO blev ja uttråkad haha så åkte hem till Oskar, vi gick och käka tahi mat med Jesper och sen ville vi festa, men så blev det inte haha ist så satt ni och smutta på lite öl tillsammans och lyssna på musik hehe eller gjorde vi? Vi båda vaknade jätte förskylda "/ hur fan de gick till kan man ju undra, Åkte iaf hem till mig och kollade på lite julfilmer bla The grinch. Min älsklings julfilm, den är bäst!

Nu ligger jag här i min säng, funderar om jag ska kolla på Baksmällan för hundrade gången .. Det finns ju inte så mycket att göra när man är sjuk och hängig :( Hoppas det blir bättre tills imorgon för ja vill dra ut...


Ingen älskar ett monster

Dina patetiska ord, tror du dom knäcker mig? Dom är patetiska. Du är patetisk. Ditt lilla lotsas liv, din lilla dröm, allt är fake. Ingen kommer älska dig fören du visar ditt riktiga jag. Den du är, inte den perfekta lilla subban du vill vara. Du har alltid sagt till mig att om man inte älskar sig själv så kan ingen annan älska en heller, men om man inte visar den man egentligen är för att man är rädd för att den man älskar ska få reda på ens brister och springa iväg så är det inte heller kärlek. Den som älskar dig kommer att älska dig, dina brister och dina fördelar, men du visar inte ditt riktiga jag. Hela du är en lögn, en dålig lögn. För att vara mytoman så är du väldigt dålig på att ljuga. Alla sms som du skickar till mig, dom visar bara hur liten och ynklig du är. Jag vill verkligen hjälpa dig ur din psykiskt sjuka hjärna som håller på att få dig galen, om den inte redan fått dig galen, men det går inte. Du är den du är. Du är för stolt att erkänna att du är ett monster. Ingen älskar ett monster, bara i sagorna, som t.ex Skönheten Och Odjuret. Klassiker. Men det här är inte en Disney film. Du kan inte lura i mig saker, och du kan inte hjärntvätta mig. Det funkar inte längre. Ingen älskar ett monster, för alla fruktar dom. Men jag är inte rädd för dig, gör vad du vill. Du må vara vuxen men jag mer mogen än vad du är. Ciao!

Mission Impossible 3

Sitter och kollar på Mission Impossible 3 med mina päron. Helt okej. Älskar action filmer hehe, såå jag! Nu är det nyheter, blööööö. Juste glömde slå in mina julklappar, oopsie. Ska passa på att göra det nu under nyheterna hehe. När filmen är slut tänker jag gå och lägga mig. Imorgon ska jag vara med Lina och vi ska gå på bio. Sjukt längesen jag var på bio, ska bli superduper kul! Hörs imorgon, POK

Chillnani

Det blir ingen utgång ikväll. Det blir chillnani. Känns så jävla segt att vara sjuk på lovet. Pallante... Ligga hemma i sängen och hosta är inte så kul. Har gjort det i x antal timmar nu, ska upp och ta en kall dusch. Är glödhet. Nej säg inte att jag har fått feber nu också? Fan jag pallar inte... ÅÅÅH!! Andas in, andas ut. Djupa andetag lalala. Jag kommer få utbrott snart. Typ som jag fick igår, och det var fan inte kul. Alla ska typ på nån College grej wtf fattar inte vad folk snackar om men många ska tydligen dit. Nån fest-grej. Låter ganska fjortis om jag får säga det själv. Men jag vet inteeee. Aya nu ska jag hoppa in i duschen och sen slå in julklappar. Roligt liv.


Slyna

Allt det här tar kål på mig! Du är inte längre en del av mitt liv. Du är inte längre en del av mig. Jag hatar dig mer än allt annat och du kan seriöst gå dö. Jag vill se dig lida, se dig brinna. Jag vill att du ska ha så ont. Du har gjort illa mig så smärtsamt att jag inte vet längre vart jag ska ta vägen. Jag orkar inte längre med allt det här. Egoistisk, det är vad du är. Jag vill bara skrika i ditt ansikte alla fula ord som jag kan, vet du varför? Ser du inte det själv? Allt svartnar i panik. Jag kommer aldrig öppna upp mig på det sättet jag öppnade mig för dig. Det finns inte. Du trampade på mina brister och svagheter så hårt att jag nu inte vet vad jag ska göra. Du äcklar mig och jag hoppas du brinner i helvetet.

What the fudge?

Nu är det fortfarande bara jag som skriver... Vad är det här? Tjejer ni måste ju för fan blogga om ni ändå har en blogg, det är ert jobb. Dah! Jag kom hem från stan för typ 2 timmar sen, har sovit sen dess hihi. Fick ett par stövlar, underkläder och lite hårprodukter av mamma. Jag är nöjd, ville inte ha nåt annat. Eller jo, hittade en skit snygg jacka som hon tänkte köpa till mig men sen kom jag på att jag redan har typ 5 liknande jackor hemma så jag sa att det inte behövdes. Ångrar mig nu hehe... Aja kan köpa den någon annan dag. Sen köpte jag lite julklappar också, skönt att ha det gjort nu. Haha det är ju julafton om typ 1 vecka så det var väl på tiden. Tråkigt nog så kan jag inte ta kort på något, då mamma tydligen vill ge mig stövlarna och underkläderna i julklapp (?) hårprodukterna är inget kul att ta kort på, och julklapparna jag köpte kan jag inte heller ta kort på eftersom att det är julklappar liksom... Blö. Men men! Jag vill festa ikväll eftersom att jag inte gjorde det igår. Skiter i att jag är sjuk. Måste bara få med mig de andra bruttorna hehe...  Vi bestämde faktiskt för 1 vecka sen att vi skulle festa tillsammans idag. Så banga inte nu för då blir jag ledzen hezt. Eller nej fan kanske inte ska festa ikväll. Kommer ju aldrig bli frisk då? Nej jag är ingen färskning. Kötta på ba. Oj har skrivit värsta boken nu. Världens ointressantaste bok dessutom. Bra där. Nej nu avslutar jag här. Puss
Bara för att jag har världens gulligaste bästis!

Dagens låt

Korvmoj

Godmorgon bloggäääN. Fyfan, somnade runt 5 på morgonen haha... Och så blir jag väckt halv 10, inte särskilt kul. Men jag ska till stan med mamma och det kommer ju typ vara fullproppat så vi hade tänkt åka tidigt hehe, fast nu kommer vi ändå inte komma iväg förens typ 12... Aya.Nu ska jag dricka upp mitt te och sen börja fixa mig. Hörs senare. Tjing
HAHA, såg precis att det står något på mina sockor...
Trodde först att det stod "Woodpower" hahaha men
bokstaven efter det andra O:et är ju inget D? Typ ett L?
Och då är frågan, vad fan betyder Woolpower? Wool
betyder väl ull? Hahaha vad fult. Ullpower. HAHA orkar inte

Mijao

Haha, när jag skulle rensa min hårddisk så hitta jag dessa schnygga bilder från i somras:

Visste inte ens att de fanns... Random!

Döda mig

Jag sitter hemma hos Jade i hennes säng med datan i knät, medan hon fixar sig för fest och har satt på musik med basen på högsta. Jag vill också festa... Men jag är sjuk. Jag är deprimerad. Jag vill bara dö just nu. Vi har jullov, det är fredag, och jag ska typ bara sitta hemma. Jag orkar inte. Stackars mig. Buhu. Jag kan inte sitta hemma en fredagskväll, första dagen på ett 3 veckor långt lov. Det är så inte jag. Det är helt fel. Nej, det funkar inte. Orkar inte blogga. Nu ska jag ta nåt ångest dämpande och lägga mig och dö. Hejdå



Update: HAHA men gud det låter ju helt seriöst. Ångestdämpande? Haha lägg av. Snacka om att jag var på dåligt humör... *cutcutcut*

SOLO

Hej på er! Lyckades bara hitta julklapp åt moster.. Tur att de är en vecka kvar till jul så ja hinner med allt (:

Nu ska ja sätta mig och läsa SOLO som trillade ner i brevlådan nyss hihi


Facelook?


Orka att jag är klar fast jag inte behöver gå än.. Ska möta Ada lite senare iaf, och Jade(?) sen ska vi gå till Åsö gymnasium och ha lite julavslutning. haha blir det så att TRION ställer sig på scen och sjunger? Vem vet hehe

Efter det ska jag som sagt till stan men Veronika & handla julklappar hihi

Ikväll vill jag festa men vi får se hur det blir med det :D

Ha en bra dag!
PUSSS

Gullunge till Storasyster!

Detta inlägg fick jag läsa imorse när jag öppna datan. SÅ jäkla gullig stora syster jag har!
Vi kommer alltid ha varandra. Jag älskar dig. Tack!

WÄÄÄ

Så här ser min kväll ut, typ.

Tråktråktråk

Vad gjorde du kl 2 inatt? Satt i Jades säng med henne och Justin Timberlake (han var lik Justin hehe kommer inte ihåg vad han egentligen hette......)
Hur svarar du i hemtelefonen? Svarar aldrig i hemtelefonen.
Hur svarar du i mobiltelefonen? Hallå?
Ringer det mycket till dig? Aa rätt så
Ringer du mycket? Tror inte det
Vem ringde du senast? Jacqueline. Fast det var iof hon som ringde men ändå haha.
Hur mycket pengar har du? Har gjort slut på alla mina pengar...
Senast kramat? Mami
Antal timmar sömn inatt? Jo men jag brukar ju räkna...
Sov du ensam? Nej hihi
Vem sov du hos senast? Jade
Vem sov hos dig senast? Jade haha
Vem vet mest om dig? Det undrar jag med
Vem vet du mest om? Mina närmsta
Vad ser du fram emot? Kortsiktigt: Jullov. Långsiktigt: Sommarlov. Hehe
Vad vill du ha just nu? Någon att mysa med hihi.
Vem stör du dig på? Alldeles för många.
Vilken buss åker du oftast? 4an
Vilken årstid är det nu? Horvinter
Anser du dig själv snygg? Aa jag är så jävla snygg asså.
Har du varit kär? Ja.
Är du kär nu? Nä det tror jag inte
Brukar du oftast ragga eller bli uppraggad? Uppraggad.
Vad åt du senast? Pasta.
Är du polare med grannarna? Ja vi är homies.
Har du varit på ett party? Hela dan, varje dag.
Har du varit utomlands? Men snälla... Ja det har jag.
Var är dina syskon just nu? I Berlin.
Vilken tid gick du upp imorse? Halv 3 typ.
Vad är det första du gör på morgonen? Checkar mobilen hehe.
Skulle du lämna Sverige för "din största kärlek"? Kanske.
Skulle du i någon situation kunna mörda någon? Ja det skulle jag nog kunna göra.
Skulle du sälja din vänstra tumme för 200.000kr? Nej.
Du får reda på att din pojkvän/flickvän har deltagit i en porrfilm. Vad skulle du göra? Ähmen lägg ner
Skulle du kunna offra dit liv för någonting/någon? Helst inte.
Om du misstänkte att din pojkvän var otrogen mot dig, skulle du läsa hans dagbok? HAHA, skulle nog aldrig vara tillsammans med någon som skriver dagbok... Fan vad gay.
Du hittar en plånbok på gatan med 10.000kr i. Skulle du behålla den? Men ja det är väl klart?
Skulle du kunna dränka en kattunge för en resa till Paris? HAHAHAHAHHA, förlåt. Men vad fan är det här för frågor... Nej det skulle jag aldrig göra.
Du har tre val. Skulle du rädda 10.000 människor i Indien, 40 människor i din skola eller din bästa vän? Min(a) bästa vän(ner).

Dagens låt

Ulla och Åke

Hey bloggis. Hann inte blogga nåt igår då jag var ganska upptagen hela dan hehe. Först var vi i skolan, jätte kul. Efter det så drog jag hem och chillade lite innan jag mötte upp Alma för att ge henne lite silverschampo haha. Sen drog jag hem och duschade, fixade mig osv för att sedan dra till Snaps där Jade var. Vi satt där ett tag och sen drog vi och mötte upp Jenoa och Alma och drog hem till deras kompis där vi spenderade vår kväll. Kul. Orkar inte skriva nåt om det, lägger upp några bilder istället. Det känns som att det är söndag idag. Hm... Känns konstigt. Imorgon har vi typ 1 timmas avslutningsgrej som Jacqueline sa i nåt inlägg. Skön..T. Vet inte vad jag ska göra efter det men senare på eftermiddagen så ska jag äntligen få träffa min bebis Christopher som jag inte fått träffa på länge. På kvällen vet jag fan vad jag ska göra. Festa kanske... Hehe. Ska försöka att inte göra det, men vi får se. Nu orkar jag inte skriva mer, ska hoppa in i duschen. Hörs senare ikväll eller imorgon. Puss!

Orkar inte lägga in fler hehe

Jag börjar tvivla på om vi har en sådan vänskap som jag trott

Skön låt!

Haft en bra dag?

Imorse vaknade jag av några *PlingPlong* på ytterdörren. Gick upp, låste upp dörren i min sömn och gick sedan tillbaka till min säng för att sova. Då jag märker att mannen utanför dörren följer efter och kryper ner i min säng. Spännande och mystiskt var det. Jag sov!! Fatta om det var något läskig gubbe. Men tur hade jag för när jag vaknat ordentligt märkte jag att det var Oskar haha Lite kul att han kommer och hälsar på när jag sover, tur för han att han hade med sig lite kakor hihi

Senare drog vi till Subway och käka lite, sen var han tvungen att dra till jobbet så han har råd att köpa en riktigt fin julklapp till mig *skämt*

Det har varit en riktigt skön ledig dag! :D Och imorgon är det skolavslutning. 11.30- 12.30 ska det nog hålla på och efter det ska jag med syster min på stan och handla julklappar wiieee DET ÄR SNART JULAFTON!. 8 dagar kvar.


Sorgen är i sig själv en medicin

Allt jag gör blir fel, det är bara jag som lyckas få allt jag älskar att vilja hata mig. Allt jag någonsin älskar försvinner sakta ifrån mig varje minut. Jag har försökt hålla fast, men jag lyckas inte. Jag kanske inte försöker tillräckligt mycket? Kanske inte håller fast det tillräckligt hårt. Men jag är trött nu, trött på att allt alltid ska vara mitt fel, för man måste vara två för att dansa tango. Alltid är det lika mycket ditt fel som den andra parten, men vissa förstår det bara inte. Jag ska nog sluta med allt, gå och lägga mig, och för vardag som går, dör en del av mig. Jag orkar inte bära på en hemlighet längre, jag orkar inte bevara allt inom mig. Jag är en bomb redo för att sprängas. Tack för den här tiden. På återséende.

jag lovar att lära mig. när jag förstår.

Dåligt bloggande idag, men har inte orkat (a)
Var i skolan imorse sen hade vi rast, då drog jag, Ada, Alma och Jenoa och solade solarium hihi så nu är jag brun wiie men inte så jätte, vill bli mer.
Var nyss med Oskar, men vi sover själva inatt. Det kan ju vara skönt de med haha
Är ledig imorgon och då ska jag träffa han en stund.. Just nu kollar jag bara på tv ska se om de finns något kul. Vad Jade och Ada gör vet jag faktiskt inte, men ute och festar kan ju vara en gissning. Dom sötnosarna är iallafall med varandra och röjer haha
Ha en skön kväll PUUSSSSS

Godmorgon

Jag vaknade av min elaka mobil kl 6 imorse, smsade Ada och ffrågade om vi verkligen hade vår första lektion. Hn trodde inte att vi hade den så jag lita på henne och somna om hihi
Gick upp någon timma senare och nu är jag färdig!! Ska möta bebis Ada vid bussen om 13 min så ska väl stänga ner datan, byta skor och sätta på mig ytterkläder.
Ha en bra dag! PUUSSSS!

Wake up in the morning feeling like P Diddy

Jävligt schysst hylla!

Fick en liten hjärtattack, såg att en rubrik var "Gossip Pagge" så trodde det hade kommit skvaller...
Har egentligen inget att skriva om men en vän sa till mig att jag skulle skriva min höjdpunkt idag. Ja... Bra fråga... Vad var min höjdpunkt? Hade jag någon? Dagen har inte varit så dålig som jag förutspådde, men var den så bra som jag önskat? Den såg ut som alla andra dagar. Men det bästa var nog att jag fick gratis varm choklad av den snälla tjejen nere på Sleven. Gotlänningar... Trevliga dom där.
Ser faktiskt fram emot helgen. För en gångs skull.
Varför funderar jag för mycket? KAN JAG SLUTA?! Jag kan inte sova, ligger och tänker på allt. Jävligt onödigt. Nu ska jag skära mig i armarna som ett lite emo. Puss!
(P.S: Jag tycker Batman är söt!)

Dagens låt

Gossip Pagge

Jag har haft tråkigt så jag gjorde en ny header hehe. Inte alls märkvärdig, men tycker det ser mycket fräschare ut nu. Ljusare typ? Kanske för att det är en ljus bakgrund hehe men ändå. Hm... Vad har hänt med Gossip Pagge? Tycker att han har blivit väldigt dålig på att skriva i bloggen. Man vill ju ha lite skvaller! Hihi.
Mamma kom precis hem och lacka dase för att jag försov mig imorse, hehe... Hur fan vet hon det? Creepy. Aya. Juste fan, skulle bakat lussebullar i söndags men hann inte. Blö... Nu hinner jag inte heller. Fuck. Får göra det på Torsdag för då har vi bara 1 lektion på morgonen och sen är jag ledig! Wiho. Och på fredag är det avslutning, shit. Tiden går fort... Efter jullovet så kommer det vara ett nytt år. 2011. Längtar som in i. Nej nu ska jag softa med min mamma så att hon slutar vara sur på mig hehe. Pussiluss!

Godkväll!

Godkväll sötnosar! Idag har jag tränat ordentligt, kondition och lite övningar. Gick även en promenad med syster min och sen på vägen hem gick vi förbi ica och köpte mat.

Tittade runt på lite hemsidor förut och hittade så jäkla söta underkläder hihi hitta även ett par sjukt snygga skor. Kan ju säga att de är jäkligt tur att jag inte har ett sådant kort man kan handla över internet med ..


Fy fan

Dessa må vara de fulaste leggingsen jag någonsin sett...







Finns det seriöst folk som köper dom här? Jag spyr.

Cause there's drugs in da hood, thugs in da hood.

Cha chaaaa. Är hemma från skolan nu, fett skönt. Jag försov mig imorse, precis som de andra två fröknarna. Trion borde få smisk... Hehe. Aa i alla fall så hann jag inte till de två första lektionerna. Gick bara på den sista som var Info & Layout. Segt men hade rätt kul på lektionen ändå. Nu ska jag bara chilla hemma tills Jade har slutat jobba, för då ska vi kötta på gymmet! Har inget intressant att skriva... Tråk. Nu ska jag äta sushi, yumyum!
F1 cool jacka. Jag vill ha. Synd att den bara finns i Paris... Fuck it.

Information & Layout

Sitter i skolan och är allmänt cool ba. Vi har Information & Layout, palla. Så jävla segt. Jag nördar på facebook och youtube istället för att jobba, det känns bra. Har faktiskt lämnat in en uppgift hehe. Duktigt. Andra uppgiften pallar jag inte göra. Nu ska jag lyssna på soundtracket till Super Mario. TJOHEJ!

Ha en bra dag!

Godmorgon?
Försov mig idag, trots sovmorgonen.
Hann iallafall till Mentalaträningen, riktigt onödigt. Har egentligen en lektion till men orkar verkligen inte gå + att jag ändå får frånvaro även om jag är där..
Gick förbi H&M på vägen hem och köpte en ny foundation, upptäckte i morse att min var slut .. 

Lejonet

Du tar inte gärna risker, men ödet vill annorlunda. Chansa inte när det kommer till stora åtaganden och gör inget förhastat. Påbörjar du ett nytt projekt bör du räkna med lite motgångar, beslut leder till stora förändringar för tillfället. Du är inne i sluspurten på arbetet och känner dig om möjligt ännu mer pressad än vanligt. Och även om tillfälle för en rolig fest ges är risken för stress och missförstånd stor.

4x4=12

Jag är nog den som försover mig mest av alla! Men jag är i alla fall bra på det... Nu är Ada här och jag har faktiskt inget mer att lägga till, så jag ska nog inte ta upp eran dyrbara tid med att skriva vad jag ska göra. Eller? Jag ska jobba på Carlings! TADA! Sen ska jag träna. Men nu så ska vi till skolan och jag ska bara döda någon lite diskret innan vi börjar för jag är lite smått arg.

Study nature, not books

Fråga:
Andreas
om This is my cup of kbry \_/:
The Town är grymt bra! Vad tyckte du? :)
Svar:
Jag tycker den var awesome! Så min film! Älskar såna filmer! Det är en av dom bästa filmerna jag sett. Vad tyckte du själv?

Nu ska jag faktiskt försöka sova... Önska mig lycka till. Kul med kommentar att svara på, var inte förberedd på att få det efter mitt dryga inlägg som jag skrev förut. Kul att någon har ballsen att göra det. Och medan jag ändå skriver ett litet inlägg så vill jag bara påminna om att det inte är så långt kvar till julafton och om ni har ett förhållande så är mitt tips att klicka här om ni vill ha bilden jag lagt upp och skriva ut den som en liten julklapp. Är jag inte hur snäll som helst?
Puss på alla som läser!

This is my cup of kbry \_/

Förlåt... Jag har inte skrivit så mycket men det är för att mitt liv är så jäkla ointressant så jag har lust att ta livet av mig ibland (INTE PÅ RIKTIGT!). Jag gör ingenting längre, och när jag väl gör något så undrar vem fan som bryr sig? Vem fan bryr sig om jag var i skolan idag? Och den som gör det vet antagligen om jag var det eller inte. Låter jag bitter? Saken är den att ingen jävel bryr sig, varför ska jag skriva en idiotiskt inlägg om hur azum min dag inte har varit och låta folk lida av allt som jag skriver för att dom känner att dom inte har något vettigt att göra förutom att läsa? Jag är inte bitter, min vecka är bara på väg, så jag är lite bitchig. Men vem fan bryr sig? Inte jag i alla fall.
Saker som hänt under tiden jag inte skrivit? Jo jag blev fet, väger nu 80kg. Den som gick på den är fan keffast i stan.
Jag var på Lucia Movie Night med Babak inatt, filmerna som visades var "Easy A", "The Town" och "Love And Other Drugs", grät en tår i lördags, festade i fredags, kollat på "How I Met Your Mother" resten av dagarna. Det är kul.
Nu ska jag fortsätta med att leva som jag gör. Och hallå alla! Skriv ett kommentar om ni var på Lucia Movie Night för det är väl så alla andra töntiga bloggerskor/bloggare skulle göra?
XOXO!

<3

Är och kommer alltid att vara världens bästa låt. Har så underbara minnen till den.
Åh, jag vill bara spola tillbaka tiden några månader... Typ till Juni. Förra sommaren
var så jävla bra. Har aldrig mått så bra som jag gjorde då. När vi var i Grekland och
jag och mamma satt på en klippa vid vattnet så kommer jag ihåg att jag sa att jag
aldrig varit så lycklig som jag var då. Vet inte varför, brukade alltid hata sommaren
förut, då det hände dåliga saker under varenda sommarlov typ. Nej nu ska jag sluta
upp med mitt deppmode. Förra sommaren var underbar, men den som kommer ska
bli 10 000 gånger bättre. Det har jag lovat mig själv. För det är jag fan i mig värd.

Thug

Abo bre jag är på festaste gangster humöret nu asså, jag svär brorsan. Fett med knas. Riksknas. Abo län. Jag är trött, blir så här då... Lite småtöntig. Nej men jag är ganska thug om jag får säga det själv... Skoja. Hihi vad rolig jag ärrrrrrrrr. Not. Jag kom precis hem från Snaps där jag och Jade åt middag. Jade lagade lamm med rödvinssås. Min lilla plutt är så duktig! Det var iallafall sjukt gott. Nu är jag hemma och chillar fett, lyssnar på gangsta musik du vet. Fett äkta. Imorgon har vi engelska examination, typ "grammar" eller nåt. Ska plugga lite sånt nu vaaa, och sen så ska jag duscha och kirra ansiktsmask osv. Myspys. Orkar inte skriva mer, pusshej

Nattinatti

Har tränat, fått ansiktsbehandling, druckit te och bara tagit de lugnt ikväll.
Ska kolla på Hollywoodfruar nu wiie och vi har sovmorgon imorgon ska bli sköönt!
Bloggar mer imorgon PUSSS
Ha en mysig kväll!

Så deckar vi när vi klunkar våran vodka KLUNKAR VÅRAN VODKA

11 dagar kvar till julafton och det är endast 4 dagar kvar i skolan. Sägeeeer bara att det kommer bli sjukt skönt med lov nu, har tappat intresset för skolan lite så skönt med en paus så man kan kncentreera sig ordentligt när vi börjar igen.
Skolan förlängde vår dag idag, dom flyttade vår gympa lektion på onsdag tills idag, sköönt fast dåligt för jag skulle träffa min baby hihi men nu orkar jag inte det, ska vara snäll mot mamma idag och vara hemma haha..
*GÄSP* är jätte trött, får lägga mig tidigt ikväll (a)

Hejj på er

Sitter på datakunskapen just nu, trååk. Jag är slut i hjärnan får knappt någon sömn nu för tiden.. Vaknar flera gånger om natten och sover inte så djupt som jag brukar.

Iaf tänkte blogga igår men hann tyvärr inte, jag kom hem runt 10 på morgonen (i söndags) hit till söder och då hoppade jag direkt in i duchen och började fixa mig, sen drog jag och mamma på stan o shoppa lite julklappar till mig hehe (a) bra när man får välja vad man vill ha och de gör inget för mig när jag vet vad jag får hehe Sen vi 2 tiden mötte vi upp Yvonne från norge och tog en lunch. Sen kom Oskar och mötte upp mig så drog vi på innerbandymatch och efter det åkte vi hem till hans kusin som hade fyllt 18 år, sen drog vi hem till mig och jag käka lite sedan drog han hem och jag gick o la mig, så trött ja var.. Nu ska det bli bättre uppdatering när ja är hemma igen :)

Nä nu måste man plugga ..

BECK-TIME


Åhnej Beck börja för en kvart sen... Aja en kvart är inte så mycket, måste till TVn nu hehe... Efter det så ska jag sova hihi. Är så trött. Ofta jag fortfarande är den enda som skriver? Känns nästan lite pinsamt HAHA... Aya nu har jag typ snart missat halva skiten. Poss!

Namnet va Näääkish

Boys are stupid.

Tråk

Har suttit hemma en hel dag för första gången på typ 1 år... Känns konstigt & helt fel. Men har inte orkat göra något. Trött, seg & lat som vanligt hehe... Hittade ingen klänning btw... Nyår börjar fan närma sig, måste hitta någotttttt får panik. Har inte köpt några julklapper heller för den delen... Shit. Det är typ julafton om drygt en vecka? Jag är så störd. Ska alltid skjuta upp saker när jag vet att jag inte borde göra det. Måste ändra på det, stressa i onödan är inte särskilt kul. Jag är den enda som bloggar haha...? Känns lite konstigt då jag brukar vara den som inte bloggar, haha. Jaaaaaag haaaaaar sååååå jäääääääävlaaaaaa tråkigt just nu så det finns inte. Ingen annan är hemma heller. Känns ganska ensamt. Kul..... Nu ska jag gå och dö lite. Hej


Haha, så här såg jag ut en gång i tiden.........

Nyårsblåsa

Letar efter en nyårsklänning på internet, men jag hittar ingen snygg... Och när man väl hittar något så är det slutsålt. Suck... Samma sak varje år. Blööööööö. Äh, ska leta vidare nu... Dööööööööööööööööö 


Luminary ones

FÖRBANNAD

http://www.politisktinkorrekt.info/2010/12/11/bil-exploderade-i-stockholms-city-en-dod/

Helt jävla sinnessjukt... Är så äckligt förbannad just nu.

Apologizing

Jag bajsar snett på denna lördagskväll

Ähmen fyfan vad sämst vi är på att uppdatera... Kul att läsarna e kvar även fast man inte skriver något hihi. Igår så drog jag, Jade och Babak på BO-festen. De firade 2 år. Ganska spårat... Blev lite småbråk osv men det löste sig tillslut. Vi var där till kl 2 ungefär. Sen var det efterfest host Chaplin. Fast vi stod typ bara i hans port en stund och sen drog vi haha, pallade inte. Klockan var typ 3 då satt eh... Lite trött var man. Nu ligger jag i min säng med mina små älsklingar (data & iPhone) hehe... Det var planerat att festa ikväll med men eftersom att en viss person inte hört av sig ännu så vet jag inte hur det blir med det... Klockan är iof bara 9. Fast man vill ju ändå veta om man ska fixa sig och så, känns ju lite ovärt om man fixar sig och att det sedan inte blir av. Äh tror jag ska fråga mamma om hon kan gå ner till Ica och köpa lite greys till mig hihi. Kyss & smek
Slit1 chey

Sitter just nu vid en ipad hehe verkar inte gå att skriva i rutan, men kommer åt en data imorgon så uppdaterar då pusss

TGI FRIDAY

Godmorgon bloggis! Har inte pallat blogga... Men nu ska jag skärpa till miggggggggg. Jag ställde mitt alarm på 10, och sen när jag vaknar klockan 10 så kommer jag på att vi inte måste gå på första lektionen, för att några ska redovisa sin power point grej. Och nu kan jag inte somna om... Jade ligger dock i min säng och sover sött hihi. Gullrumpa. Börjar med samhällskunskap och sen matteprov, och sen slutar vi. Woho! Det är fredag idag lalalala. F-E-S-T. Wiho. Nu ska jag tjilla vidare. Possis



Man väcker en ångest när man släcker en annan

Misslyckad, korkad, stress. Dom tre orden virvlar omkring i huvudet. Allt händer på en gång, allt började med en solig, bra dag. Slutade med en mörk, kall kväll. Varje dag detsamma. Vaknade upp av lycka på grund av att jag skulle träffa dom två jag saknat mest den här veckan. Men nej. Som ett stort tomrum, som om folk bara kan känna rakt igenom mig. Nu, jag känner ingenting just nu. Inte ens sorg. Det är dom små grejerna under dagen som får mig så här, ja vad ska man kalla det? Jag vet inte vad jag känner längre. Jag har inga känslor kvar.
Misslyckad, korkad, stress. Enformig. Ja, enformig. Mitt liv är som en cirkel. Kanske till och med en prick. En liten jävel där varje minut ser ut som den som var för tre minuter sen. Jag är trött på det här, jag är inte van vid det här. Men vad gör jag när sorgen kryper fram om natten och jag verkligen inte orkar att bita ihop? Nej just det, det finns inga alternativ, för livet suger ibland. That's life. Man lever, man gråter, man skrattar, man dör. Fuck it! Live hard, love hard, die hard. Ju mer hoppet visar sitt ansikte, ju mer hoppas man. Men när den drar sig tillbaka slutar man sedan att hoppas, sakta men fanimej säkert!
Fuck this way of life. Från och med nu orkar jag inte ens lägga ner lite energi till att bry mig.
Saknar hästar, allt var så bra när man var på toppen.

Yo

Kom precis hem från skolan. Åhhh va skön...T. Onsdagar är så sjukt långa. Man dööör. Matteprov på fredag, shit måste plugga... Men jag orkar inte. Fuck. Sov typ 3 timmar inatt så jag ska nog ta en powernap nu hehe. Kommer inte orka plugga annars. Mitt hår är så fult, vet inte om jag vågar lägga upp en bild... Mjo, kanske senare. Nej jag pallar ej skriva mer nu. Måste sova. Hörs senare ikväll. Puss

Sitter i skolan

Hej, jag bor hos pappa den här veckan och orkar tyvärr inte ta med min data dit så kommer vara utan data den här veckan, seegt men aja så ere när man är lat.
Vi slutar  5 idag och då ska jag möta min syrra tror jag sen ska vi åka till pappsen, vi ska även laga mat ikväll hehe får se hur det går..  :) nu måste man börja jobba! PUUSS uppdatarar såfort jag har tillgång till en data.


Jag och Jade när vi SKEDA i skolan en dag (a)

Hei

Tänkte göra ett inlägg men sen kolla jag på klockan och såg att den
var alldeles för mycket. Måste skynda till skolan ;PpPPPpPppPppP

Fail

Jag orkar inte leva. Min hårbotten är typ ljusblond och resten är fläckigt. Jävla cp skit. Skulle ha köpt vanlig färg... Eller jag  köpte vanlig färg, men man skulle sätta i färgen i håret på ett jävligt konstigt sätt, och bara för det så blev mitt hår förstört. Hora. Är så jävla förbannad... Funderar på att färga håret brunt och sen börja om igen. För jag vill inte ha mörkt hår. Trivs inte i det. Men nu är det helt fläckigt och så här kan jag fan inte gå runt?! Nej i helgen färgar jag det brunt. FKB orkar inte bry mig.
Jag har försökt sova sen kl 19.40 HAHA... Var sjukt jävla trött då, så jag gick och la mig. Halvsov till kl 22 typ, och sen dess har jag inte kunnat sova alls. Har gått igenom skolkatalogen, nördat Facebook, klunkat Vitamin Well och nu ska jag fixa håret. Bara för att jag inte kan sova. Skön...T. Är så jävla trött på att inte kunna sova, är så jävla trött på att mitt hår alltid fuckar upp sig, är så jävla trött på att ha idrott kl 8 på morgonen varannan onsdag, är så jävla trött på att jag är så jävla trött på allt. FUCK OFF and die

What a lovely surprise to finally discover how unlonely being alone can be

Jag har ingen lust alls att skriva... Faktiskt så orkar jag inte med mitt ointressanta liv... Så nu ska jag kolla på how i met your mother.

AINA

Haha fan vad dåliga vi är. Läsarantalet har sjunkit som fän. Snyft. Aya, kör bara. Knasig dag idag. Det stod 2 polisbilar utanför vår skola och så var det typ 10 poliser som gick runt i skolan och förhörde folk. Wtf? Och ingen visste typ vad som hade hänt. Ganska random. Aya, Emil lovade att han skulle ta reda på vad det var tills imorgon. Hehe... Nu ska jag tjilla ett tag, e förjävla trött. Sen ska jag färga håret. Standard. Orkar inte skriva mer, har ändå inget kul att skriva om. Fyfan vad tråkig jag är... Hejdo
jjjjjjjjaaaagggg vvvvviiiillllll ffffeeeesssstttttaaaaa

Dagens låt

Upp och hopppa!

Godmrgon! åh min säng är inte bäddad än och jag har bara lust att krypa ner och gosa hela dagen, men de får man inte för skolan börjar klockan 10 och man måste vara i tid.. alltså jag går typ till skolan för att få närvaro och studiebidrag, skulle skolka helatiden om man inte fick det..
Nu måste jag börja fixa mig, ska föna håret o grejer.


haha

MEGAKÖTT

Kom precis hem från gymmet. Fan vad vi kötta på alltså. Gal1 nice. Nu ska jag käka något, sen ska jag träffa min bebis Mia som jag inte har träffat på år & dar. Efter det ska jag till Snaps och plugga med Jade aka KöttarN. De näjz. Har lite bråttom så avslutar här hehe. PUSS!
Gammal bild som jag hitta på datan. Värsta blicken hahaha

WTF


Nu är jag klar med städningen, wiiie! När jag loggar in på Facebook så ser jag att det finns en "ny profil". Så jag klickar på "Pröva den nya profilen" och tada så är min Facebook profil skit ful. Fattar inte varför de ändrar designen hela jävla tiden? Det blir bara fulare & mer komplicerat för varje gång. Pallante...


SÅ JÄVLA FULT...

Godmorgon snyggingar

Har varit upp ca 4 timmar och fixat mig? nja inte direkt har slappat framför tv och ätit en lång frukost. Fixa gjorde jag mig på den senaste timmen typ hehe ska iaf till Blatteberg nu.. ska träffa Orre!
PUUSSSS

WAKIE

Godmorgoooooon! Ligger just nu i min säng och äter frukost. Myspys! Sen ska jag fortsätta med städningen, blö. Orkar egentligen inte men jag lovade mamma... Klockan 4 blir det mega kött på gymmet! Jag är övertaggad. Har inte använt mitt gymkort på ett halvår haha. Det går typ ut om 2 veckor... Nice. Nej men då ska jag köpa ett nytt hehe. Nu ska jag börja med städningen! Tjingeling


Saknar min bästavän.. Buhu!

God morgon!

Kan inte säga att jag sovit mycket, somnade klockan fem och vaknade klockan tio. Har studiedag idag så ska jobba lite istället. Sen ska jag och Ada kötta på gymmet! NU JÄVLAR! NU KÖR VI!
Igår var Babak här till typ ett? Vi snackade om allt för vi har inte setts på ett tag. Men nu ska jag dansa loss framför spegeln så jag vaknar till lite... Pussar!

Thank God, it's all about to end

Nu vart hela dagen förstörd, inte nog med att morgonen blev överfallen av dåliga sms, nu har jag suttit hemma hela dagen i väntan på ingenting, nu är jag så arg, och jag är så ledsen eftersom att jag aldrig fick prata ut mina känslor med någon så nu ska jag köpa cola och sätta mig och kolla på how i met you mother, sen ska jag skära mig i armarna och gråta ut lite... Tack och hej!

SÄRMONGOLID

FAN VAD JAG VILL SLÅ NÅNNNNNNNNNNNNNNN. FRIVILLIG????????? NÅGON????????? SNÄLLA.......... HAR DAMPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP OEPÅSKORGHEGHEJSSGEJHJEGKSKJDKJDDKJDKSSDKDSAJJADSJLDALJAS KORVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV MED BRÖDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD JAG ORKARRRRRRRRRRRR INTEEEEEEEEEEEEEE MEEEEEEEEEEEEEEEEEER DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

Riksknarre

Käka precis middag. Tacos, as gott. Nu är jag proppmätt, blö. Imorgon är det studiedag, woho! Gal1 skönt. Vill festa ikväll men det är ju söndag, satt eh... Lycka till med det liksom. Orkar verkligen inte ha tråkigt ikväll med. Inte för att vi hade tråkigt igår men vi gjorde inget särskilt och det kändes jävligt segt då det var lördag... Okej, idag är det söndag men eftersom att vi är lediga på måndag så blir det som att det är lördag idag med, typ. Aya, nu ska jag klä på mig, sminka mig osv och sen träffa Jade. Får se vad vi hittar på. Jag har typ PMS idag så är inte alls på bra humör. Skriker på allt & alla. Akta er. Nej nu ska jag börja fixa mig. Lägger upp en kvällens outfit eller liknande sen när jag har fixat mig. HEJ


Drogadddddddddd

I will never change

Fick för mig att städa rummet, så jag har gjort liten ytlig städning... Tvättar lite och nu MÅSTE jag göra kursen. Bilder kommer sen! BTW! Har satt upp en gardin som pappa egentligen skulle gjort för två år sen. PERVOGUBBARNA kan sluta ta sig i skrevet för nu tar jag ner min vackra och underbara gardin när jag ska sova, dansa, klä av/på mig m.m! NU JÄVLAR!

PIZZA TIME..

.. och Sex in the city 2 time!
hehe mums, tur att jag ska träna lite ikväll!!

Snart klart

Nu är jag snart klar med mitt rum, hihi! Ska dock städa hela lägenheten... Men det kommer inte ta så lång tid. Haha, det kommer typ inte ens ta hälften så lång tid som bara mitt rum tog att städa... Knas?





Ett äktenskap ska drivas med fantasin

Helt sinnes. Jag kan inte fatta att jag fått jobb på 7-eleven... Det är ganska gal1. Men det är NAJS! YÄYÄ! Jag är ganska glad. Och görls! Somna inte mes mascara för jag har nu fått en röd plupp mitt i ögonvitan, inte najs! Ska träffa Ada idag, men hon städar... Ska kanske också görat... Men först ska jag göra två kurser. Pussar!!

just a dream

Myyss på g

Medans Ada är duktig och städar sitt rum, så är jag duktig på att mysa med mina ROSA lurviga och dundermysiga strumpor som jag köpte igår hihi
Jag gick upp vid 8 idag då Orre hade sovit här men var tvungen att åka på någon bandy grej. Men jag gick o la mig sen igen och myste galet i min säng fan va skönt det var. Fan vad jag degat idag, men ska se om jag hittar lite kläder i min garderob som man kan sy om för jag har inte så mycket att göra och jag orkar inte med mina kläder längre, vill ha en helt ny garderob ..

Städning på G

Håller på att städa mitt rum. Fyfan. Har gjort det i snart 2 timmar och är långt ifrån klar. Förstår inte hur det kan ta så lång tid? På två timmar har jag bara fixat med mina kläder. Liksom WTF? 2 timmar? Helt sickt... Aya, ska fortsätta nu. Bloggar sen när jag är klar! Poss


Kaoz

Dagens låt

Förälskelse gör den kloke dum

Jag förstår inte hur man tänker, hur man kan eller hur man ens vill skriva så till någon som man tycker om.
Vaknade upp med massvis av dryga sms imorse, inte lika kul... Så nu är jag ganska irriterad. Men det löser sig, ska på fézt ikväll men först ska sitta och sura en liten stund... Sen får vi se vad som händer... Ska träffa Ada idag, men det är far och dotter dag först för pappsen är ledig! Så vi ska nog sitta och spela sällskapsspel om jag får bestämma! Hehe! Nej nu får ni en rolig bild och en egohoe bild! Puss!

Natthumor eller Jacquelines humor?

HAHHAHAHA  jag garvar ihjäl mig!! Så min humor. Ni måste kollaaa!!

Rövare kräver pengarna eller livet, kvinnor kräver både och

Nu ska jag sova. Är så sjukt trött! KÖTTA!
Så jävla klockren bild!

Jag har inte tråkigt

Det var en kyckling som hette Gullefjun, hon skulle ge sig ut på promenad.
Och solen lyste och gräset lockade, och hela världen var så hjärtans glad.
Det fanns ett hål uti hönsgår´ns nät, där genom trippade med lätta fjät.
Den lilla Gullefjun med mjuka silkesdun, och alla hönsen sa ka-ka-ka ka.

Vänner är som pengar, lättare att skaffa än att behålla

Vi skulle på fest men allt vart inställt så vi satt på Snaps med Jamalde, Nicky och co. Nu är vi hemma och ska kolla på lite serier. Det är kul... På en lördag... Nej... Men nu så orkar jag inte mer! Bilder från idag!

heihopp


Nu drar jag ut! Ha en underbar kväll allesammans. Pusspusspuss!

Dagens låt

WOOOOOOOHOOOOO

JAG ÄR CP TAGGAD! Vet inte varför men det är nice. Sitter och dricker vin med mig själv. Ganska mysigt. Mitt hår torkar aldrig, seeegt. Orkar inte föna det, för då blir det fluffigt haha. Jag är för hype för att skriva nu... Lägger upp lite bilder från filminspelningen istället!








I love the confidence that makeup gives me

Konstig kväll igår... Inget jag har lust att skriva om här.
Ada sov hos mig och vi var med i en film, den kommer inte komma på bio eller en riktig film så det är najs! Orkar inte med att alla ska gå runt och be om min autograf liksom! Daah!! Vi skulle bara sitta där och röka lite och se ut som fjortisar. Jag fick ha rosa nagellack och massvis av smink i ansiktet. Såg ut som en ryss... Haha! Jag har ingen känsel i fingrarna så just nu ska jag bara chilla gal1 med Elias (mitt element) och mysa lite. Kanske ska se klart på Bartenderskolan och dricka lite cola. Ikväll ska jag nog festa gal1. Puss! Bilder kommer btw sen på både mig och Ada.
Gammal bild...

Häktat på sagolika skäl

Hej på er! Fannn förlåt att jag inte bloggade mer igår, tänkte ladda upp en asrolig video men de gick tydligen inte :( haha Ni får den sen! Iaf jag är fortfarande hos Orre och vi ska snart åka till välligby och shoppa lite , eller ska vi bara testa underkläder? haha nä men julklappar behöver köpas..


Orrre: Jacqueline är världens bästa tjej, iafall inatt :) Nu så sitter hon i mitt kne, hoho. Jag stinker kaffe, så hon vill inte pussas...


hahahah raandom


gammaaol

Ferrelito!!

Ada kommer snart och vi ska på "ferrelito" som Ada kallar det för... Fast det är en hemlig fest som bara hemliga klubben får gå på så egentligen ska vi inte på fest för det är ju hemligt och ingen får veta. Tyvärr du får inte vara med, du har för liten SNOPP! HIHI! Nej fan vad omogen jag är nu... SHASHA!

Mamma

Jag dör. Min mamma är så söt. När vi satt vid matbordet så berättade hon om sin dröm. Hon hade tydligen drömt om att hon var på Island och att hon träffade "riktigt sköna människor" där. Hahahaha asså jag dör. Så jävla söt. Åh vad jag älskar min mamma. Nu ska jag börja fixa mig för att sedan dra till Jade. Nice! Gör ett till inlägg innan jag går hihi. Är på värsta blogghumöret idag hehehehe


Fredag

Hey bloggen. Störd dag. Vet inte varför men har vart på dåligt humör hela dagen. Inte rolle! HAHA Jade förstår vad jag menar. Nu håller jag och mamma på att laga middag, mys. Ikväll så ska jag vara med min bebis Jade, vad vi tänker hitta på har ni inget med att göra. Hahaha fan vad drygt men aa. Det är väldigt random. Helt random azzåååååååååååh. Nej nu ropar mamma att maten är klar. HAHA höll på att skriva "nu ropar mamma att mamma är klar" HAHAHAHA... Jag är trött. Nej nu ska jag till köket för att hjälpa mamma att torka sig. Hahahahahahahahahaha orkar inte. Hörs sen, puss!


Random bild

Vi lever som vi drömmer - ensamma

Random dag. Jag har inget mer att tilägga... Väldigt random dag... Jag får se om jag avslöjar mer sen. Men det ser mörkt ut. Nu ska jag chilla gal1. Pussar!

Blogga Blogga

Hejjj :D
Idag gick vi till skuuulan hade typ två lektioner, sen sista var typ frivillig med jag o Ada satt kvar lite hehe sen drog vi hem till Jade.
Jag är iaf hemma nu och fixar lite. Måste packa ihop lite saker och sen ska jag dra till "Orre" haha sry (han gillar inte att jag kallar han det)

Och jag fick min efterlängtade julkalender igår,snacka om glad jag bleeeev hihihi


Min lärare sa att jag var rolig (a) DET GLÄDJER FAKTISKT.

Lögnaren blir inte trodd när han talar sanning

Kollar på bartenderskolan, igen... Måste fortsätta när jag väl börjat. Jag har ju faktiskt inget liv längre så varför inte? Kollar även på Modehus och har hittat massvis av kläder och nu önskar jag att jag hade massvis med pengar, vilket jag inte har... Måste köpa julklappar. ORKAR INTE! Fan, vill köpa massa saker till mig bara!! Orättvist ju! Haha nej. Jag gillar att göra andra glada!
Nu ska jag irritera mig på serien. Puss!
Från bartenderskolan avsnitt 3. Jag dog av garv genom hela avsnittet! HAHAHAHA!

hejhopp

Känner mig lite piggare efter duschen så ska lägga mig i soffan med en kopp te och försöka ta det lugnt..
Säger godnatt sötisar! Pusss så hörs vi imorgon. Ska nog hinna med ett inlägg på morgonen hehe



Spåkulan : Du glömmer något hemma och förstår att du måste sluta stressa på morgonen

Dagens låt

OLIVOLJA


Olivolja är bra. Jag älskar olivolja. Man kan använda det till allt.
Jag brukar ta bort min mascara med olivolja. Hahaha, det funkar
faktiskt skit bra! För mig iallafall... Brukar också blanda olivolja i mitt
balsam hehe. Och så låter man det sitta i håret ett tag, sen sköljer man
ur det, och voila! As lent hår. Det är f1 nice. Olivolja är helt enkelt bra skit.

Hej på er snyggingar!

Jag ber om ursäkt för att jag inte bloggade igår eller för att jag inte bloggat idag heller.. Shit igår var jag så jäkla trött, ensam hemma och lagade lite mat och sen tittade jag på film. Idag hade vi som Ada sa en väldigt kort dag, så när vi slutat och käkat så åkte jag hem till "O" och chillade lite och käka där. Kom hem nu kan är helt slut, och vi som börjar 8 imorgon , inte okej! Fan får typ hoppa in i duschen och sen gå och sova :o bluuööö orkar inte är helt slut i hjärnan.


Palla att jag inte har några bilder!!!
Jag kan "lova" er att jag ska vara bättre med uppdatering ocg bilder nu.
PUUSSSSSs

Trött chey...

Igår lunkade jag till Snaps för att träffa Christin, för att vara där i en timma så var det den mest konstigaste timman på hela dagen...
Jobbade nyss på Sleven, bra chey. Nu ska jag träffa Ada... PUSS!!
Någon dagens-outfit... Rändhåm!

Torsdag

Trött. Jag är så sjukt jävla trött. Tur att vi hade en kort dag i skolan idag... Började 08.30 med en föreläsning om entreprenörskap. Sög hästballe. Så jävla dålig föreläsare som knappt kunde svenska, plus att hon mumlade... Hon stod och snacka om sin städfirma i 1 timma. Vem fan bryr sig om hennes jävla städfirma? Sen fick vi en rast på 45 min, och sen slutade vi typ halv 11. Ganska skönt ändå. Efter det så lunchade vi, sen drog jag till John Bauer för att lämna Linas laddare som hon hade glömt hos mig. Nu är jag hemma och funderar på att ta en powernap, men jag vågar inte... Kommer säkert sova bort hela dan då. Ska träffa Adina och Julia vid 4 för att snacka lite. Vi har lite grejer att reda ut hehe... Nejmen nu ska jag chilla vidare jao. Puss


Gammal bild

Dagens låt

Long time no see

Tjo bloggis! Har inte bloggat på ett tag hehe, men har helt enkelt inte haft tid. Upptagen chey, ni vet... Ha-ha. Nu ligger jag i min säng och bara chillar sönder aazzåååååh! Sjukt nice. Behöver inte plugga nåt idag. Woho! Igår så gick jag och Jacqueline runt i affärer och kolla på kläder osv. Vi båda hitta saker som vi blev kära i, men plånboken sa nej... Jävla plånbok. Ska klippa hans toung... Efter det så drog vi hem till mig och tog det lugnt ett tag, och sen drog vi och käkade sushi. Fy satan vad gott det var. Mmhhh! Idag har det inte hänt så mycket. Hade prov på kost- och näringslära, det gick väl hyfsat bra. Jag har så jävla tråkigt och är så jävla trött. Men pallar inte göra nåt, och jag får inte sova för då kommer jag inte kunna somna sen... Fan ska jag göraaaaaaaaa?????????? Ska fortsätta chilla i min säng med datan. Det är ganska mysigt hihi. Älskar min fina data. Alltid du & jag <3 Hahahaha orkar inte är förjävla trött nu, märks nog... Bloggar senare ikväll om jag pallar/har nåt roligt att skriva om. Pussiluss!


SushitajM


Haha, stämmer faktiskt in väldigt bra på mig..

Bartenderskolan

Kollar lite på bartenderskolan för att jag inte ska somna... Kollar på det bara för att jag en gång har "känt" Johannes (läraren) som är med. Hade "samma umgänge" om man säger så, lång historia lite tid.
En Stureplansbrud som inte har så mycket i sitt ordförråd... Tröttnar på såna människor. Och hur kan man dricka sig så full att man inte har någon koll på sig själv? Och framförallt i TV?! Fan vad irriterad jag blir...

Så här kul har jag det i skolan...


Common sense is very uncommon

Jag har jobbat nu och vi vart klara en halvtimma innan. Det är bra jobbat! Ska bli anställd som extra anställd. Det är också bra jobbat! Känner just nu att mina ögon inte vill något annat än att stängas. Jävla skit. Aja, ska nog dricka latte tills jag spricker! HASTA LA VISTA! Och god morgon era svennebananer!
Asså så jävla söt!
Asså så jävla gammal! Jag är hon till höger... (Jag överanvände asså bara för att jag är coolaste katten i stan)

Grown ups

Jag kollade på film för att fördriva tiden lite. Grown ups blev det. Den var helt okej, vissa saker var roligare än dom andra. När det gäller Adam Sandlers filmer så är jag oftast lite skeptisk. Vet inte riktigt varför men oftast så känns det som att han spelar samma sak hela tiden. Felet ligger inte i att han spelar samma kille utan den han spelar. Tycker karaktären är lite tråkig. Skulle kanske inte kunna spela hans roll bättre än honom, men om man böt ut honom till en annan skådis så kanske filmen i sig vara toppen. You'll never know. Tycker heller inte om de andra skådisarna så mycket heller... Aya!

Ska upp snart egentligen.. Ugh, orkar inte. Puss!