Life's a bitch, then you die

Dålig på att updatera... Var på Gröna Lund med de allra bästa igår, sjukt kul var det! Bilder kommer sen någon gång, eftersom att jag inte har tid just nu.
Efter Gröna Lund åkte jag, Lina och Ada till Snaps och väntade till tolvslaget för att Lina fyllde 18. Vi söp ner henne ganska ordentligt. Haha! Älskade vännen. Grattis!
Sov som en kung inatt! Så underbart! Jag var i skolan och gjorde klart min uppgift som skulle vara inlämnad idag. Så jävla skönt!! Imorgon är det Summergames i skolan och våran klass ska vinna hela skiten! Kör bara! Sen åker jag till Finland och firar min sysslings student! YÄYÄ! Glömma Sverige för ett tag, det ska bli skönt. AZUM!
Nu ska jag tvätta och städa och packa. Sen ska jag träffa Babak!
- Jag har mitt huvud över ytan, jag kan andas lugnt.

Go hard or go home

Det har alltid varit såhär. Människor är hjärtlösa. Det spelar ingen roll hur nära man har varit en människa, det visar sig att ingen bryr sig. Och folk undrar varför jag aldrig öppnar mig för folk... Jag ska aldrig berätta sanningen för någon som saknar förmågan att förstå. Och det kanske är som du alltid ha sagt, det kanske är mig det är fel på. Folk ljuger, folk förstör, folk borde inte finnas. Aldrig mer ska jag lita på en människa. Aldrig mer...

- Save the planet, kill yourself.

They keep me thinking that we almost had it all.

Har städat köket och vardagsrummet, duktig tjej! Tog en liten paus nu för att plugga. Min syster och hennes pojkvän lagar middag nu, piroger (vegetariska) då min syster är vegetarian. Det smakar faktiskt nästan likadant som vanliga! Gott är det iallafall. Lina är på bio med sin mor och lillebror nu, ha det så kulT. Efter middagen ska min syster och hennes pojkvän gå på bio, hoppas Lina hinner komma ungefär när de går så att jag slipper vara ensam... Hihi. Ikväll ska vi plugga, plugga plugga! Plugga galet. Jag har två prov imorgon, tur att jag redan kan det mesta.. Ska repetera lite bara. Jag är stolt över mig själv :) känner att det kommer gå extremt bra på båda proven! Underbart. Längesen jag kände så. Yayaaaa, ska käka middag nu. PoK

Don't come to the dark side, we're running out of cookies

Lång dag igår. Vaknade elva... Vilket var för sent... Skulle vara i Västra skogen för att möta Babak för att vi skulle vara med i moppemeetet. Haha.. Var vid Västra skogen klockan tolv, dvs en timma försent. Hade 27 missade samtal och 23 sms. Klockrent! Hela moppeledet vände och hämtade upp mig. Tror ingen förstod något, men jag kände mig fett viktig.
Hela dagen var sjukt kul. Polisen kom och tog in Babak och Apan in i polisbilen och förhörde, vi stod med megafon och pratade, bara för att provocera polisen lite extra. Hahaha! Så jävla bra! Sen drog dom och vi grillade lite, och åkte runt på stan och jag raggade på killar genom megafonen. Så jävla bäst. Jag vet inte vad jag mer jag ska säga om igårkväll... Matilda sov med mig, fett mysigt!
Del 3 av novellen... Ja men visst!
För er som inte läst Del 1 och Del 2, kan klicka på texten för att läsa dom först.
Del 3: Det osannolika
Vi satt på hans svarta soffa i hans stora vardagsrum, jag sa att jag älskade honom, men fick aldrig något tillbaka. Han kollade på TV:n. Det var fotboll som vanligt och jag fick ingen uppmärksamhet. Jag blev ledsen och började få tårar i ögonen. Han kollade på mig, helt plötsligt kände jag något bränna till på kinden. Han hade slagit mig igen. Jag fick inte vara ledsen, inte för honom. Han reste sig upp med sin öl och vinglade till toaletten. Han var full, som vanligt. Jag tog min kalla hand på min kind och kände hur tårarna som samlat sig i ögonen hade börjat rinna ner för mina kinder. Det kändes skönt. Han kom tillbaka, drog upp mig från soffan och skrek mot mig om vilken värdelös liten hora jag var. Jag förstod inte hur han kunde säga så mot mig. Han var den första och den enda jag någonsin älskat. Fast jag var ju bara fjorton år, jag förstod nog inte. Han sa alltid att det var mitt fel. Jag förtjänade att bli slagen. Jag trodde på hans ord, ingen annan hade ju bevisat motsatsen. Mamma hade börjat se mina blåmärken, men jag kom alltid på nya ursäkter. Till slut var jag tvungen att berätta för mamma, samtidigt som jag bönat och bett om att hon aldrig någonsin fick sägas till någon, för då skulle allting bli värre. Jag mindes aldrig något från våldtäkterna eftersom att jag alltid var nerslagen och medvetslös när det hände.
- Varför lämnade du inte honom? Hörde jag Sofie fråga.
Jag kollade förvånat på henne. Jag var inte medveten om att jag ens hade pratat. Hade jag avslöjat alla mina tankar om honom? Jag satt och funderade ett tag, jag beslöt mig för att berätta hela sanningen när jag ändå hade avslöjat halva. Jag var redan körd vid det här laget. När jag funderat en stund så drog jag upp min vita sjukhusklänning och visade ärren som satt på min höft. Det var som onristade streck som folk gjorde på väggarna i fängelserna för att räkna hur många dagar de hade suttit inlåsta. Jag fick ett streckt för varje gång jag försökte rymma från honom. Han sade att även om jag lyckades fly så skulle han hitta mig och döda mig.
Sofie kollade på mig med hennes stora blåa ögon. Hennes ögon var alldeles blanka och man såg att hon var på väg att börja gråta. Hon tog tag i min högra hand lite försiktigt över slangen från mitt dropp.
- Han kommer aldrig någonsin kunna göra dig illa igen, sade hon och genast blev hennes ledsna ansiktsuttryck ett mycket argare.
Hon ställde sig upp och gick mot dörren, när hon öppnade den kollade hon bak mot oss. Hon tog upp sin pistol och osäkrade den.
- Det har du mitt ord på, sade hon med ilska i rösten.
Hon gick ut och stängde dörren försiktigare än väntat.
Jag var fri.

- I do belive in Karma and one day, it will get to you. You will someday feel what I felt. You will one day experience what you did to me.

Söndag.

Hei bloggen. Jag sitter i min soffa med Lina och myser. Igår var vi på fest på Sveavägen, helt ok. Var inte värsta festen, men det var väldigt trevliga människor så det var nice. Jag och Lina kom hem runt 3. Nu ska vi äta frukost och sen vet jag inte. Får se liksom. Pusshej

Ada har legat med papiljotter i natt.

I can't be without you matter of fact

Det är stunder som dom här då jag bara känner mig som ingenting alls. Inget värde, ingenting. Jag trodde mina tårar var slut. Jag vill ha tillbaka min morfar. Det var bara han som verkligen visste, han som verkligen förstod och tog sin tid till att lyssna. Varför skulle du lämna, när det enda jag behövde var dig? Du ska veta att jag tänker på dig, hela tiden, dygnet runt. Jag saknar dig så oerhört! Livet blev så svårt utan dig. Jag finner inga ord längre, jag som var så bra på att skriva vad jag kände. Men jag vet inte alls hur jag ska förklara. Jag kan lika väl gå och lägga mig ner och dö.
Tumblr_llvn932axo1qaq3svo1_400_large
- The worst of all is nobody knows how I really feel and I can't tell beacause I know they will never ever understand me.

I feel so empty

Skolan idagrååå! Två timmar, kanske lite mer. Sen har jag inte gjort så mycket förutom att jag var på matchen (inga kommentarer). Är lite hes. Sen kom Apan och Babak och hämtade upp mig hemma hos mig. Vi åkte runt och hade allmänt roligt med massa andra. Nu är jag hemma och borde sova lite...
Det skrev jag innan... Jag blev medtvingad ut. Så nu ska jag lägga upp del 2 av novellen. För er som inte läst del 1, klicka här för att läsa den först.
Del 2: Det osannolika
Jag såg mig omkring, det enda som fyllde rummet var ett handfat, ett draperi och lite apparater. Det mina ögon fastnade vid var en påse med dropp som hängde på min högra sida. Från den var det en genomskinlig slang som ledde till min högra hand.
- Vilket sjukhus? Hostade jag ur mig med en svag röst samtidigt som jag satte mig upp lite försiktigt.
- Södersjukhuset, sade mamma med en varm röst.
Jag kände mig lite yr efter att ha gått från liggandes till sittanndes. Jag blundade en stund för att få tillbaka balansen och då såg jag allting framför mig, allt som hade hänt natten till idag var så tydligt. Hur han slog mig, hur han slängde mig på sin säng, hur mitt huvud flög in i väggen och allt blev svart. Jag rös till.
- Det var han eller hur?
Precis då hörde vi ett bankande ljud på dörren. Både jag och mamma hoppade till. Volangerna på hennes vackra, röda klänning svajade. Vi bytte blickar.
- Polisen, sade mamma med en låg och försiktig röst, tror du att du är redo? Du behöver inte göra det nu!
Mamma visste att jag var stark och klarade av allt om jag ville.
- Jag vill ha det här överstökat, sade jag med en bestämd och lite starkare röst.
Knackningarna hördes igen, fast den här gången var de lite hårdare och tydligare.
- Kom in! Ropade mamma lätt men bestämt.
In kom en lång och smal tjej, med blont hår i en ordentlig hästsvans. Hon såg snäll ut när hon gick in och stängde dörren försiktigt efter sig. Hon log ett försiktigt leende, medan hon tog en stol som låg bakom det naturvita draperiet och satte sig på min högra sida. Hon hade en polisuniform på sig. Då tog mamma bort sin hand från min för att hälsa.
- Jessica! Sade mamma med en glad röst. Hon lät normal igen, hon hade inte den där lena rösten som hon hade haft mot mig. Jag hatade den, jag hatade den för att jag visste att hon pratade så med mig enbart för att hon tyckte synd om mig just då.
- Sofie! Sjöng hon nästan. Hennes röst gjorde mig genast avslappnad.
Hon kollade på mig med stora ögon. Alla bilder som min hjärna hade sparat från natten till idag kom upp igen, fast tydligare den här gången.
Fortsättning följer...
- I wish I knew how to make you want to be with me forever.

Det är dags för fredagsmyyyyys.

Är hemma ikväll då mina päron åker bort imorgon när jag jobbar, snel dotter. Ja, plus att jag ska jobba imorgon klockan 11. Förra helgen kom jag försent både lördag och söndag (pga att jag hade vart ute). Det ska inte hända igen! Efter jobbet ska jag och Lina shoppa loss på ICA. Yeaaa you heard me. Pappa har satt in 1 lax på vårt ICA-kort eftersom att de åker iväg. Fan vad vi ska köpa massa gottigott. Efter det vet jag fan vad som händer. Imorgon kväll ska jag fucka ur. Fan vad töntig jag låter men jag har faktiskt inte kört all in på ett jävla bra tag. Känner att det är dags. Back to basics liksom. Nu är jag lite brunare btw, var nere och solade för någon timma sen. Asnice. Om det är fint väder (vilket det ska vara under hela nästa vecka) så ska jag pressa ihjäl mig i solen. Fan vad gött. Ska bli svart som natten. Nu ska jag dra mig till vardagsrummet och se på TV med mamsen. PoK!


Ministry Of Sound.

Skulle ha gått till Jade för drygt 10 minuter sen, men jag kände att jag var tvungen att göra ett inlägg innan.... Hehe. Typiskt mig. Alltid seg! Sen blir jag irriterad när andra är sega... Haha. Jag är så störd. Förlåt älsko, jag går hemifrån nu!!!!!!!!!!! Pussilussinussitussi

No matter what I do, I always forget to forget you

God morgon!
Sovit i tio timmar! Helt underbart! Hade inte satt veckarklockan på rigning så jag vaknade av mig själv. Så underbart! Ska ta hand om Ada som har damp idag. Blir lite orolig. Älskling, jag älskar dig som du är, med eller utan tabletter! Ingen bebis! INTE ÄN! Måste nog banka lite vett i ungen... Ska klä på mig och dricka kaffe!
Puss!
Tumblr_lltr71fsao1qktpjdo1_500_large
- Bitches these days...

May angels lead you in.

Problembarn.

Jag är och kommer fortsätta vara dålig på att uppdatera ett tag till... Kommer nog vara det fram till skolavslutningen, för då ska jag förhoppningsvis få en kamera utav mamma. Weho! Idag dygnar jag igen. Eller ja, somnade runt kl 22 och vaknade ca 02.30... Nu kan jag inte sova. Orkar inte mer, det börjar bli jävligt jobbigt. Var hos min läkare idag, fick recept på en till medicin... Jag lider utav paranoia. Kul. Fick en medicin för det dårå. Äter nu 3 st mediciner. Jag har inte ens fyllt 17 än...... Inte ok. Kommer sluta som en jävla tabletthora. Stackars mamma, hon är jätteorolig. "Det är ju väldigt starka mediciner det där..." Så söt. Älskar min fina mamma. Nu ska jag äta något, ashungrig. Efter det vet jag fan, sova ska jag iallafall inte göra. Btw.... Man åldras när man inte sover. Alltså, om du har sömnproblem och knappt sover så blir din hjärna äldre. Vet inte men hjärnan åldras några år..... Weirdo. Undrar hur gammal jag är vid det här laget.... Ha-ha. Jag är fan arg konstant. Aggressionsproblem? Nej, det räcker med problem. Jag orkar inte mer. Dåliga tider. Jag behöver sommarlov. Och massa annat. Ångest. Aldrig nöjd med något. Stick dra försvinn hatar allt och alla fuck my life hatar mitt liv. Jag måste ha en bebis. Ska skaffa en liten knubbis. Då kommer allt bli bra. Ja, jag är faktiskt fullt seriös. Och ja, jag vet att jag är helt jävla efterbliven men jag kan inte rå för det. Tack å hej, ät en tjej.
Ser ut som ett fakesmile men det var faktiskt äkta. Här var jag glad... </3
Orkar inte leva. Kom till mamma

Novell Del 1

Kanske dags att lägga upp novellen. Hade tänkt att ge er del för del så det blir lite spänning! Eller så är det för att jag är lat och orkar inte skriva allt nu. Men nu börjar den! Kanske inte världens bästa menmen.
Det osannolika
Jag öppnade mina ögon och kände hur hela kroppen bultade av smärta. Över mig såg jag en brunhårig kvinna som lyste med en ficklampa i miniformat, rakt in i mina ögon. Av ren reflex började jag blinka av det starka ljuset som kom från den lilla ficklampan. Då kände jag någon som höll upp mitt ögonlock men snabbt släppte när jag började blinka. Plötsligt kände jag en hand på min.
- Åh min älskling!
Jag kollade upp mot en till brunhårig kvinna som satt på min vänstra sida, men till skillnad från den första kvinnan så var den här sittande kvinnan bekant. Det var svårt att se efter att jag bländats av ficklampans starka ljus, det jag såg var i princip bara svarta prickar. Men jag kände igen den lena och varma rösten.
- Mamma! Sade jag med låg röst.
Nu såg jag henne klarare, jag kikade upp mot hennes mörkbruna ögon samtidigt som jag tog tag i hennes hand med all kraft som jag hade. Jag var så glad över att hon var där. Hon log ett sorgset och ansträngt leende med hennes små läppar. Jag försökte le tillbaka men gav upp, det gjorde för ont. Jag kollade till höger om mig och där stod den första brunhåriga kvinnan med ficklampan i handen. Nu var hon på väg ut. Med hennes vita rock och vita byxor kunde jag gissa mig fram till att hon var en sjuksköterska.
- Jag ska låta er vara nu, sade sjuksköterskan med ett halvt leende och stängde dörren.
Mamma visste hur det låg till. Hon visste exakt vem som hade gjort det här mot mig, men hon sa inget. Det var skönt. Jag ville inte prata om det just då. Helt plötsligt kom tanken upp i mitt huvud: Hade hon varit här hela tiden? Hade hon varit med när hennes egen dotter varit nära döden?
Hemskt! Tanken skrämde mig och jag ville inte att hon skulle se mig så här. Det måste ha varit hemskt!...
Fortsättning följer...
- Ask me, I'm fine or will be. I got a bullet-prof vest on and cure for AIDS and a pill that makes me happy.

Fuck it, I'm young!

Hallå där!
Var i skolan idag och har egentligen bara lallat runt. Inte hänt så mycket, rätt så onödiga lektioner. Förutom sista lektionen som var matte. Vi hade mattejeopardy. Vi var i olika grupper, jag var med sötisen Adis såklart! Och gissa vilka som vann? JO VI! Jag är så jävla bror på matte! Längtar dock inte tills nästa termin då vi har Matte B och Företagsekonomi A. Så jävla obror. Vårat pris är att skicka valfri sms till valfri person som vi känner från våran lärares mobil. HAHAHAHA! Så jävla tungt! Vi har inte bestämt än vad vi ska hitta på. Kanske en nakenbild? Kanske dirty talk? Några tips?
Ska träffa mamma snart. Får se om hon kan koka ihop något sms. Puss!
- When looking something up on Google. If it's not on the first page of search results, then it doesn't exist and my journey ends there.

I wish for you, everytime

Förlåt för den dåliga uppdateringen igår. Var i skolan och fick reda på att jag hade VG i slutbetyg i Aministration A. Ganska tung sådär! Trodde jag aldrig! Jobbade till tre inatt ochg fyfan vilka människor som var ute igår, förutom dom bästa som var med mig och kramade mig massvis! Helt underbart! Fick lite sällis hem, också helt underbart! Onsdagar är fan bättre än helgerna ändå. Fick typ mer i dricks än vad jag hängde in. WOOP!!
Ska sminka mig, dricka mitt kaffe och röra mig mot skolan! Pussar!

- There's no such thing as an automatic door... Just gentleman ninjas.

We don't sleep when the sun goes down, we don't waste no precious time.

Glodde på ett par Gossip Girl-avsnitt och sedan hann klockan bli ca 04.30. Först tänkte jag jag kunde sova någon timme, men ändrade mig snabbt då jag insåg att det var jätte onödigt. Skulle ändå aldrig komma upp sen. SÅ, jag drog ut på en powerwalk(!!!) Känner mig extremt duktig haha. Kom hem ganska nyligen, gick dirr till köket och kirrade kaffe hehe. Nu ska jag platta håret och sedan "fixa mig". Vi ska ju paddla kanot så jag ska inte direkt fixa mig, men jaja. Fan vad bra jag är. Känner mig fan pigg dessutom! Tröttheten kommer dock komma snart.... Sakta men säkert. Nu ska jag klunka upp kaffet och börja fixamig. Herråpppp
Fan vad jag längtar.

Fanfanfan.

Fast jag inte sett dig på så länge, tänker jag på dig ibland.
Det var nånting som fastna på mig, nåt som aldrig helt försvann.
Fanfanfan, det skulle varit du.

Fick jag spela om partiet, fick jag chansen en gång till.
Fick jag vrida tillbaks tiden, om dom gav mig en ny giv.
Fanfanfan, det skulle varit du.

Alla klockor, körer. Alla himlens orglar skulle varit för oss.
Alla trummor och trumpeter, alla sagor, alla under.
Allt på en och samma gång. Fanfanfan, det skulle varit du.

Fast det var så kort romans, var det nåt jag borde ha förstått.
Såna chanser kommer en gång bara, aldrig att de kommer två.
Fanfanfan, det skulle varit du.
Jag kan inte prata med dig när du tittar bort.

Kan inte sova, inga konstighete. Glömde ta min sömnmedicin så dum som jag är. Nu blir det att dygna! Hade ändå behövt gå upp om drygt 4 timmar annars... Ovärt. Ska glo på film eller något, får se. Natten är ung.......

I'm not scared of the dark, I'm scared of what's in it

God kväll! Har haft en helt okej dag till slut. Provåkte min moppe idag, var ett jävla helvete att få igång den, men jag lyckades och det är det enda som räknas. Jag åkte ute i trafiken, fett läskigt, men jag överlevde. Nu är jag hemma hel och ren. Träffade mamma en sväng också, som hade varit ute med sina vänner. Nu orkar jag faktiskt inte skriva något mer!
- I like it, but I don't. I want it, but I don't. I'm fine, but I'm not. None of it matters, but it does.

Man Måste Dö Några Gånger Innan Man Kan Leva.

Hejhoppgummisnopp.

Händer inget roligt i mitt liv just nu = inget att blogga om. Kul. Jag tror min syn har blivit extremt dålig. Jag ser absolut ingenting, allt är jättesuddigt. Kaos. Imorgon ska vi paddla kajak klockan 8 på morgonen. Galet taggad. Not. Äeeeeeeeh har inget att skriva om. Trött på livet osv. Hejdå
Dör för denna knubbis. Jag vill ha den. Ge mig.

All my bitches love me!

Nationella idag kan suga av mig! Hatar skolan. Fitta. Aja, har ett prov och en inlämning kvar! YES!
Ska nog städa lite, har inte mått så himla bra den senaste veckan som ni kanske märkt och därför har jag skitit i allt. Men nu ska jag nog ta mig i kragen och sluta mesa mig. Hatar mig själv när jag blir känslosam. Känslomes. Svaga idiot!
Ni kommer förstå en skorpion bättre om ni läser det här.
- I smell you on my skin.

We are like dominoes, I fall for you, you fall for another

Jag har varit på Snaps ett tag efter att jag tagit farväl av Adis pradis och Lina, blev lite halvt sur på pappa så jag gick hem och pratade med mamma i telefon. Har glömt att skriva upp en sak hon sa till mig:
Mamma: Det blir mycket enklare när du har flyttat hemifrån, då kan du bjuda hem killar på middag. Men det kanske inte är så bra, för du vet väl att killar bara är ute efter sex?
Tack mamma, men jag vet redan det. Lite förvånad dock att hon sa det till mig. Älskade mamma!
Nu är jag trött. Hej!
- I want a person who comes into my life by accident, but stays on purpose.

Stay in school ‘cause it's the best

Skolan var cp. Hade prov, IG MAJNUS! Tungt! Imorgon är det nationella i matte, fuck off.
Nu sitter Ada och Lina och snackar skit bredvid mig i vardagsrummet, medan jag sitter och dör. Har inget att tillägga faktiskt så nu ska jag vara lite social mot Lina och Ada. Fuck yooo!
-Sucking on my titties like you wanted me.

Perfectly broken

Ennu en dag. Jag orkar inte ens bry mig. Kan inget om provet. Kommer få ig. Vem bryr sig. Nu ska jag gå och göra kaffe.
Tumblr_ljz2qxvqxa1qhywizo1_500_large
- Det är inte lika kul längre utan dig.

Awake is the new sleep

Har gjort min jävla hälsodagbok. Fuck off. Nu måste jag plugga Administration. Jeflafetthälväte!
Den här dagen har varit bror. Var med mor och fick en ring. Broderligt! Bröt även ihop när vi fikade. Obror. Fett pinsamt. Jag orkar inte gråta mer, det är ganska obror. Bror.
- All I need is you needing me.

Fuck off and die, du är för ful för mig.

Jobb idag igen, weho. Det var lite mer att göra idag än igår, då vi var 1 person färre idag. Bra gick det iallafall, tiden gick fort. Kom hem för kanske en timma sen. Har inte gjort ett piss sen dess. Legat i sängen med datan i knäet och checkat läget på Facebook osv. Roligt liv. Imorgon har vi Administrationsprov och idag, senast kl 23.59, ska en analys vara inlämnad. Man ska göra en analys om sin hälsa och blablabla. Gör man inte analysen får man IG i kursen. Normalt? Nej. Aja. Kanske ska börja med den nu? Om jag orkar dvs... Jag har nästan slutat äta, har ingen aptit nuförtiden. Idag har jag bara ätit en liten brödbit med smör på och druckit en burkcola. Wtf? Jag brukar vanligtvis äta jättemycket, men nu blir jag äcklad av mat. Det är fan illa. Hoppas det går över... Måste börja träna igen btw. Vad hände med beach 2011? JADE, VI ÄR INTE SJUKA LÄNGRE SÅ NU MÅSTE VI TRÄNA VARJE DAG, OKEJ? Kanske inte varje dag men några dagar i veckan... Måste. Bara för det tänker jag gå en promenad nu. Fan vad skönt. Skiter i plugget. Cool tjej.
Kom på att jag glömde berätta om gårkvällen... Aja.
Behöver egentligen inte berätta något, säger bara: drama.

Give me my coffee or you die

God morgon. Känner mig lite stressad, skolan förstör mitt liv... Fuck off. Så jävla mycket just nu. Idioter! Dö! Usch vad jag inte är på morgon humör... Alla ska dö.
- I just wanna be loved by you.

Kärleken övervinner allt

Trodde jag i alla fall...
Fullspeckad dag. Nicky fyllde år idag, så jag var förbi en sväng för att gratta honom. Sen åkte jag och Babak till Hässelby för att grilla lite och planera nästa moppe träff. Det var mysigt. Donna ringde och frågade om jag kunde jobba för att hon kände sig dålig, självklart ställer jag alltid upp. Så har jobbat inatt igen. Pengar rullar in som det ska.
Nu är jag äntligen hemma och måste sova. Upp tidigt imorgon för att träffa mamsen.
Puss bloggisen!
- Bara ett sött ansikte. Inget mer. Inte utöver det vanliga. Det är bara ett sött ansikte.

Vi lever i vår egen värld

Är aldrig hemma så det blir svårt att uppdatera bloggen faktiskt. Bara sjuka grejer som hände igår när jag jobbade i garderoben. Killar från höger och vänster som var allt från att vilja ha mitt nummer till att hata mig. Ingen kunde någonsin låta mig bara sitta där och vara trött på livet. Var med mamma tidigare på dagen och satt med några kompisar inne på Snaps. Helt underbart! Fick lite saker som gjorde mig glad! En guldig klocka från Guess, och ett par guldiga örhängen från Guess. Love it! Men tidigare när jag var med mamma ensam så bröt jag ihop. Det var lite pinsamt...
Kul att jag tog min kväll baklänges. Haha. Men jag sparar det bästa till sist!
När jag var på väg hem så var det en random kille, som såg ganska snygg ut men var väldigt full, som tyckte att han kände igen mig. Han frågade var jag kom från o.s.v. Helt plötsligt frågade han mig om jag kunde kyssa honom. Haha, inte riktigt min grej att kyssa random fulla människor som stoppat mig när jag är på väg hem.
Sen gick jag till Sleven och berättade om allt som hänt mig plus lite till!
- Om du längtar hem nån dag och saknar nåt precis som jag, då leder vägen dit den ska, om du längtar hem nån dag.

Heihei.

Dålig uppdatering från mitt håll... Sorry. Fyfan vad mycket det har varit i skolan. Kill me. Nästa vecka har vi NP i Matematik, prov i Administration och Småföretagande, någon uppgift i Näthandel som ska vara klar (?) och säkert något mer... P a l l a r  e j. Aja, nog om skolan. Igår åkte jag till Christina med min fina Lina. (Det rimmade hääähä) Hann dricka en GT och sedan var det dags att åka hem för mig. Ska ju jobba idag, plus att jag var helt död igår då jag inte hade fått i mig någon mat. En kycklingspett och 2 frukter på en hel dag. Bra jobbat. Tur att jag bara jobbar över lunch idag, hade inte pallat mer hehe. Aja, börjar om en timma så måste börja klä på mig osv. PoK

I got way too attached too you

Jag hoppas innerligt att världen går under på lördag. Orkar fan inte med skolan, pressen, se allting positivt och allt det där. Vem bryr sig. FML.
(x) snott den här listan från någon
(x) varit kär
(x) dumpat någon
(x) haft sex med någon som känslor inte funnits för
(x) hånglat med en främling
(x) ljugit för en kompis
( ) varit kär i en lärare
( ) varit i Thailand
( ) varit i Mexiko
(x) flygit
(x) ätit sushi
(x) spytt
( ) åkt snowboard
(x) åkt skidor
( ) crowdsurfat under en konsert
(x) älskar eller saknar någon just nu
( ) åkt släde
( ) fuskat när du spelat spel - säkert när jag var liten, men inget som jag minns
(x) somnat i skolan/på jobbet
( ) använt ett falskt id
(x) tittat på en solnedgång
( ) varit med i en jordbävning
(x) rört en orm
(x) blivit rånad
(x) blivit missförstådd
( ) tagit hand om ett råddjur
(x) gått mot rött
( ) blivit avstängd från skolan
(x) varit i en bilolycka
( ) ätit ett helt glasspaket på en natt
(x) hatat ditt utseende
(x) ifrågasatt ditt hjärta
(x) varit besatt av post-it lappar
(x) varit vilse
(x) gråtit dig själv till sömns
(x) lekt polis och rånare
( ) betalat för glass med bara en kronor
( ) gjort något med dig själv som du inte borde gjort - ?
(x) busringt
(x) dansat i regn
( ) gjort upp eld på en strand
(x) åkt rullskridskor
( ) fått din största dröm inslagen
( ) sagt till en främling att du älskar honom/henne
(x) sjungit i duschen
(x) burit en svart klänning
( ) limmat fast din hand i något - Inte hela handen...
( ) fastnat med tungan i metall
( ) pussat en fisk
(x) suttit på ett tak
(x) skrikit så att du inte fått luft
( ) byggt en kärra
( ) pratat i telefon i mer än sex timmar
(x) stannat uppe hela natten
( ) inte duschat på en vecka
(x) blivit puttad i en pool med kläderna på
(x) blivit tillsagd av en främling att du är het
(x) skrattat så mycket att du gråtit
(x) gråtit så mycket att du skrattat
(X) fuskat på ett prov


- A billion people and I only want you.

Big girls DO cry

Började dagen med att gå till kiropraktorn. Min rygg har blivit mycket bättre efter att jag började gå till honom och snart så kanske jag inte behöver gå till honom mer! Haha det där lät taskigt, men ni förstår vad jag menar.
Var med mamma och Matilda idag. Vi kollade efter en snygg klänning jag kan ha på skolavslutningen och ni anar inte hur snygg den ÄÄÄÄR!! Ni får ingen bild, suckers. Jag har också köpt en kavaj, sjukt snygg. Bild på den kan ni få sen. Nu ska jag bli omhändertagen av Matilda. Hon ska vara med mig heela dagen. Och krama om mig inatt. Åh! Precis vad jag behöver!
- Fuck you.

Ibland måste man få vara minst i världen

Försov mig big time idag, men det är för att jag inte kunde sova igår. Ont i magen, ont i hjärtat, ont överallt. Jag ska aldrig mer lita på en person igen. Aldrig mer. Människor dumma, dom är falska, dom säger saker för att få det dom vill. Känner mig korkad som inte kune hålla mitt egna löfte från första början. Men jag bröt mot alla mina regler när jag visste hur det skulle sluta.
Jag har lärt mig något i alla fall. Jag vill aldrig känna mig otillräcklig igen. Och jag kommer aldrig låta någon göra det heller.
- Så äcklig, så ful, så otrillräcklig. Jag vill aldrig se mig i spegeln igen.

Så halv, så ful, så grann, men åh så sann.

Orkar egentligen inte skriva, men tyckte det blev så tomt från mig så...
Tänk på en kille och fyll i..Är han i din ålder? Ne

Är han lång? Ja det tycker jag

Är han mogen? Jadå

Är han söt? Han har väl sina stunder

Är han oschysst? Ibland

Är han snäll? Kan diskuteras

Är han din pojkvän?: Hahaha! Nej.

Kan du säga allt till honom? Nej

Är han lätt att dela skratt med? Ja

Är han mobbad? Ganska

Är han blyg? Ne

Har han gjort dig ledsen? Ja

Kan du prata med honom om du är ledsen? Nej

Kan ni dela glädje tillsammans? Ja det kan vi väl

Har du varit arg på honom? Yes

Har du skrikit på honom? Nej

Har du kramat honom mer än tio gånger på en dag? Kanske, inte så att jag räknat

Har du tyckt att han har varit jobbig? Ja

Tycker han att du är snäll? Fråga inte mig

Brukar du tänka på honom? Ja

Brukar du sakna honom? Ibland

Brukar du fälla en tår för honom? Det beror väl på

Tycker du om denna killen mer än en kompis? Det beror väl på

Kommer han att lista ut att de är om honom? Nej det tror jag inte

Gissa om det är du ....
- Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå.

Åt helvete med skolan.

Sitter/ligger i min säng med datan i knäet och söker efter killnamn på internet. Jag vill ha en bebis. Jag vill ha tre bebisar. Två pojkar och en flicka. Jag vill ha det nu. Jag mår inte särskilt bra, kanske märks. Jag är lite psykiskt störd men det vet redan alla så det är lugnt. Jag ska ha barn nu. Jag orkar inte mer. Måste ha barn. Jag borde fan söka hjälp. Klarar inte av att se bebisar. Idag såg jag sammanlagt typ 10 bebisar. Det var väldigt jobbigt. Jag får damp inombords när jag ser en bebis. Haha, jag är fan inte normal. Nej, jag måste ha en bebis. Nunununu. Eller egentligen måste jag göra min kompletteringsuppgift om lagar och regler i näthandel nu, men det orkar jag inte. Jag måste hitta två perfekta killnamn. Sen kan jag plugga. Vet redan vad min flicka ska heta, om jag får en. Fan vad jag är efterbliven.... Omg. Hejdå...........
Ögonen. Jag dör.

Irritationsmoment!

Eskyla idag var najs förutom att jag hade migrän, som sen bara försvann. Från ingenstans. Det var ganska magiskt eftersom att det aldrig hänt. Hann inte ens få ont i huvudet. Det bara försvann! Coolt.
Och alla envisas om att världen kommer gå under på lördag. Kom igen. Bara för att en gubbe som är såpass gammal så han inte ens vet vad han själv heter säger att det är så, så behöver det inte vara så. "Kroppar som är begravda kommer komma upp igen och alla själar kommer åka upp till himlen", hör ni inte hur fucked det låter? Han själv kommer gå under på lördag. Herregud. "Gud vill inte att vi skulle leva mer än 1000 år." Din mamma ville inte att vi skulle leva i 1000 år gubbjävel! "Dom hade räknat fel, det är inte år 2012." Din mamma har räknat fel!
Sätt in snubben på ett psykhem och lev vidare, FETT irriterad.
- Take off your clothes... We need to talk!

My tiny little world

Hello bloggfan!
Har chillat galet idag! Tog lite hand om pappa som är sjuk. Älskade far. Vi bytte mobiler och hans var bättre än min så nu har jag beslagtagit honom. Han har till och med fått ett namn och Ada, Babak och Matilda vet hur illa det blir när jag döper saker. Det betyder att dom är mina bebisar! Ska nu dricka min choklad som jag köpt på Sleven! Mums. Oerhört trevlig dag med tjejorna också. LUV ya!
- Du är min solstråle, hoppas du förstår det. Jag gör allt för dig, för du orkar stå kvar vid min sida. Även fast jag är dålig på att visa hur mycket du verkligen betyder. Lämna mig aldrig!

Plugghezt.

Blev precis klar med min novell. Fyfan. Höll på i drygt en timme, fetttrötttjej. Ska ta en paus från pluggandet nu och sedan kötta vidare. Har mycket kvar... Min novell är så jävla sorglig, jag dör. Bra är den iallafall. Enligt mig dårå. Får hoppas på att min lärare håller med mig, hehe. Nej men det var det, har inget att skriva om. Tråkigt liv. Hejdå.
Love you.

Ligga?

God natt

Nu ska jag titta på en sista film. Sen ska jag sussa. Så god natt folket så hörs vi imorgon kanske!!! Fan vad onödigt inlägg. Fan vad tråkigt jag har det. Fan vad inte trött jag är. Fan vad jag svär...
Tumblr_lhbkua4dyi1qhywizo1_400_large
- Love is like the wind, you can't see it but you can feel it!

You are a cinema, I could watch you forever.

The scars of your love remind me of us. They keep me thinking that we almost had it all.

Alla bilder var fula..... Men jag bjuder på några:

Twilight-Eclipse

Såg "Twilight-Ecplise". Jag tycker helt klart att böckerna ÄR bäst! Men jag ska inte klaga på filmerna. Dom är faktiskt bra enligt mig. Åh jag ska gifta mig med Jacob!
OMG JAG DÖR!

Hangover.

Tjenis penis. Sitter hemma hos Lina och ser på TV medan Lina fönar håret. Någon skön komedi på TV just nu, eller det är en b-film men ändå, det funkar. Snart ska jag börja röra mig hemåt, måste verkligen plugga ikväll. Igår var jag med Lina, Alma och Jenoa. Började med att jag och Lina drog hem till Jenoa, där Alma och Jenoa fixade sig lite. Efter det drog vi till Hornstull för lite buisness, och där förstördes min kväll lite halvt, men det löste sig. Blev väldigt irriterad på en kille som är efterbliven. Jaja, efter det drog vi till Sumpan på "krök", ganska chill var det. Efter några timmar drog vi hem till Michel som hade efterpärla, fast de flesta hade redan däckat när vi kom dit... Vi var där i kanske en timme, och sedan drog vi oss hemåt. Jag och Lina kom hem vid 5 på morgonen ungefär. Lina slängde sig i sängen på dirren medan jag satt uppe vid datorn haha. Sjukt att jag var så pigg. Vid 6 gav jag upp och gick och la mig brevid Lina, hihi. Idag har vi inte gjort ett piss. Lagat mat, degat, tagit en powernap, gått och handlat bakissnacks osv. Typisk söndag. Lägger upp bilder från gårkvällen när jag kommit hem. Puss sålänge!


Snyggisar!

Little Fockers

Såg nyss filmen"Little Fockers" och den var helt okej. Inte som dom två första filmerna, men den gick att se. Förväntade mig mycket mer av den men jaja! Snart börjar nästa film. YÄYÄ!
- Eating, tumblring and watching TV at the same time beacause you're a badass multi-tasker like that!

Tell the truth and then run!

Jag är sjukt trött. Hoppas jag bara inte blir sjuk efter igår. Jaja! Nog om det.
Dåligt vädet och tidigare när jag vaknade idag så regnade det, såg jag kramade om min kudde extra hårt och somnade om. Nu har jag vaknat och tänker vara vaken. Drömde sjuka drömmar och jag vaknade av att jag fick hostattack. Vill egentligen bara ligga hemma i min säng helt naken och inte gå ut alls. Kolla på en film. En mysig. JAAAA! Fast jag har annat att göra idag. Så nu ska jag faktiskt göra något annat.
Från igår!

Someday, love will find you!

Meetet idag var sjukt bra. Kul och fint väder, även fast väderprognosen visade regn. Fuckon. Lite bilder kommer sen när folk laddat upp dom och jag fått dom! WOOOP! Nu är jag så trött så jag dör. Puss!
Är man schtekare så är man.
- I don't regret my past. I regret the time I wasted with the wrong people.

Let the rain wash away all the pain from yesterday.

Haha, fyfan. Hittade en gammal bild på mig och Rana när jag skulle
färga hennes hår. Vi hittade ingen tröja som jag kunde ha på mig
så jag fick ta en plastpåse. Hahaha, orkar inte.

One good thing about music: when it hits you, you feel no pain.

Blev en hemmakväll med mamsen igår. Skönt. Orkar inte blogga när jag ändå inte har några bilder att lägga upp. Känns ovärt. Min iPhone-kamera är ju fucked. Har spillt något på linsen så bilderna blir väldigt dåliga och min digitalkamera som egentligen är sjukt bra, går inte att sätta på av någon konstig anledning. Fattar inte vad som har hänt? Ska försöka fixa iPhone-kameran iallafall. Borde egentligen köpa en helt ny iPhone, då hela skärmen också är sönder...? Aja. När jag har kirrat pengar ska jag fixa en systemis. Jajajja, nog om det. Vid 3 snåret ska jag fika med Julia, Marina och Christopher. Mysigt! Efter det vet jag inte vad som händer. Måste träffa Wilda då vi har lite att snacka om, ska försöka få tag på henne. Jag har btw slutat röka från och med nu. Feströka får jag dock göra. Dricka har jag också slutat med lite halvt. Jag funderar på att bli nykterist. Alkohol förstör bara. Fan vad jag hatar alkohol. Pga en sak som hände för någon dag sen så känner jag att jag inte vill dricka mer. Hände inte mig något, men någon som står mig nära. Tänker inte ta upp det här. Pratade lite i skolan igår med några i klassen om att det är så överskattat att gå ut, och underskattat att vara hemma. Egentligen är det mycket skönare att bara vara hemma med sina vänner och bara mysa och snacka skit och allt vad man kan göra. Jag är fan trött på att gå ut. Jag går mest ut för att jag älskar att umgås och träffa nya människor, men det känns som att jag på senaste tiden gått ut "bara för att". Vet inte hur man ska förklara, jag är dålig på att förklara. Skitsamma. Fattar inte vad själv skriver. Vilken jävla sörja det blev. Ska sluta skriva innan jag får psykos. Måste ta och städa lite innan jag drar ut... Palla. Fan vad skönt det var att skriva av sig lite. Nu ska jag sluta. Puss på alla som orkar läsa

I didn't mean to fall in love. But I did.

UPP OCH HOPPA! Fyfan! Ska fixa mig lite. Kanske hinner med ett till inlägg sen om hur dagen ser ut. För nu är jag inte på humör. DÖ!
Tumblr_lk6tlbsacz1qjtdeho1_500_large
- When I lost you, I lost myself.

They are not me

Halloj! Har haft en ganska rolig kväll trots allt. Som vissa kanske visste så är det moppemeet imorgon och jag ska ju självklart dit och se till att alla sköter sig. Men idag träffades några för att bara ha en trevlig kväll och för att tagga till lite. Kom hem för ett tag sen. Ska gå och lägga mig. Ska upp klockan åtta sååååå! Detta ska bli intressant! Puss!
- Why kill yourself? Life will do it for you.

I love it but I hate the taste

Skolan idag var kort. Har nästan skrivit klart min novell. Sjukt spännande! Ska sätta ut den på bloggen någon dag så alla får ta del av den! Jag har inget mer att tillägga faktiskt. Är sjukt trött och måste städa. Usch.
Tumblr_liw1lgxwcq1qhtz5xo1_500_large
- Behind every girl... It's a guy staring at her Ass!

I like boys who smell good

God morgon världen. Ska träffa Ada snart och keka lite va. Men först ska man hitta något i garderoben som passar mig. Stackars mig som har växt en till storlek i byxor på mindre än ett halvår. Stackars mig! Jaja. Nu ska jag försöka få på mig några jeans. Puss!
<3
- I think about you everyday. Asshole!

Spend life with who makes you happy, not who you have to impress

Fullspeckad dag! Underbart! Varit med mamma och för övrigt så har jag fått tillbaka mitt nummer som jag hade förut så det andra numret kan ni radera. Nu ska jag faktiskt sova. Kolla på en film och mysa med mig själv!
Puss!
- I cannot explain these things I feel for you.

If nothing last forever, then I'd like to be your nothing

Jag vet inte riktigt om vädret kan bestämma sig över vad den vill göra med vädret. Ska det regna eller inte? Just nu så ser du att vara gränsfall men SMHI säger att det inte kommer att regna. Jaja. Bra det. Men ska nog ta med mig mitt paraply i alla fall!
Nu måste jag fixa mig. Ska vara hos kiropraktorn om en timma. Så puss!
Tumblr_lh905h8nvq1qhywizo1_500_large
- Why do I still care after all the shit you put me through?

When I look into your eyes it's over.

HEidär. Ska snart till jobbet... Ångest. Det är så varmt, kommer dö. Aja. Jobbar bara till 13.00 då skolan börjar 13.10. Ska få mitt anställningsbevis idag och sen ett arbetsschema till sommaren. Jag är så stolt över mig själv. Ska äntligen börja tjäna lite egna pengar, weho! Nu ska jag rulla, pusshej.


Glad tjej

Hey people!

Äntligen hemma. En lång och härlig dag har det varit! Mamma och jag åt kina mat, berättade massvis av saker som hänt till varandra och jag blir lika förvånad varje gång. Min mamma är galen! Vi gick på promenad och sen satte vi oss på Snaps! Det var jättemysigt! Älskar att umgås med mor. Fika gjorde vi också!
Annars har det varit en okej dag.
- I want you to want me like I want you.

Oh, I'm sorry. I forgot I only exist to you when you need something.

Skolan var helt okej idag faktiskt. Lite drama, men inget som behöver tas upp här, eftersom att jag egentligen inte har något med det att göra. Ändå så får jag skit för saker. Anklagelser. Det är ju kul.
Ska äta med mamsen snart och jag har saknat henne! Länge sen vi sågs. Så nu blir det Orkidé!! Luv it!
Tumblr_lhebkjtboy1qhywizo1_500_large
- Best friends... You fight, I fight. You cry, I cry. You jump off a bridge, I get in a paddleboat and save your stupid ass.

Smart girls are pretty

Har sovit typ massvis! Helt underbart. Och Matilda sov över hos mig för jag kände mig lite ensam. Det var otroligt mysigt! Vi bara mös och gosade hela natten!
Ni ska nu få en fakta om skorpioner, och en till lite senare för jag glömde att ge er en igår. Sorry.
Tumblr_lhgevalz0b1qhtz5xo1_500_large
-It sucks when the ones who once told you that they will never hurt you, is actually the ones who hurts you the most.

Ångest på hög nivå.

........... Fuck My Life.

I hope karma slaps you in the face before I do

Cha cha bloggen! Har solat så mycket jag kunnat idag för att förbättra på min solbränna! Sjukt niz!
Nationella i engelska imorse, inte lika niz!
Ska träffa Matilda idag! Sjukt niz. Två niz är mer än tre niz, det måste betyda att min dag har varit azum!

Burlesque

Har kollat på Burlesque! Så jävla bra! Rekommenderar att se den! Sjukt! Skulle kunna döda för att röra mig som dom! Åhhh!! Grät såklart på slutet, för jag är en mes, och kärlek på film är så himla fint. Jag dör. Jag kan inte sova heller för jag hostar hela tiden. BLÖH!
Jag SKA gifta mig med honom!

Takes a bitch, to know a bitch

Igår så var det lite halvdant med att updateringen på bloggen kom fram. Blogg.se har haft lite problem, därav att varken ni eller vi har kunnat se något nytt inlägg.
Idag har varit en bra dag! Har varit i skolan och skött mig ganska bra, sen så gick jag och Ada och pluggade ganska dåligt på Snaps. Man blir så trött när man sitter i solen. Helt underbart! Imorgon blir det klänning! YAY! Ska städa lite och skriva klart min häslorapport. Ska försöka sova sen för jag har nationella imorgon klockan åtta. Önska mig lycka till. Inte för att göra nationella, utan för att ens komma upp...
- My alarm clock is just jealous of the relationship I have with my bed.

Music makes me loose control.

Guten morgen.

Morsning korsning! Nu ska jag ut och träffa min bebis Rana, och senare Jade. Vi ska luncha och mysa i solen innan skolan börjar! Börjar 12.35 idag, asskönt. Efter skolan ska jag och Jade dra till Snaps och plugga, weho! Nu måste jag fixa lite stuff innan jag drar. Puss på nosen

Have a nice life, I'm done trying to be in it

Eftersom att jag älskar horoskop och tycker sånt är sjukt kul så ska jag varje dag lägga upp en liten sanning om mitt stjärntecken, skorpionen! Så here we go!
Tumblr_li3zcluxy71qhb9d7o1_500_large
- Trust is like a paper, once it's crumpled, it can't be perfect. Again.

Man väcker en ångest när man släcker en annan

Idag har jag varit med Adis pradis och vi har legat och solat först på en gräsplätt, sen satt vi på uteserveringen på Snaps och solade gäjlät! Inte så händelserik dag, men här kommer bilder från igår!

Reality bores me a lot

Ligger i sängen, ska upp och fixa mig för att träffa Adis!
Bilder från igår kommer snart! Måste först fixa mig och sånt. Var med Ada igår. Vi gick runt i Gamla Stan och gjorde massa dumheter. Idag ska vi väl lägga oss och sola någonstans och bara mysa! Sen är det skola nästa vecka igen. FUCK!
Enjoy!

I wish I was something you miss

Ennu en ny dag med solsken. Är det inte underbart? Helt fantastiskt om man frågar mig. Mina planer ser ut att bli bra. Först en prommis runt staden ett varv. Sen kanske dra med mig någon vän som vill sitta och snacka skit eftersom att jag har massvis att berätta om! Men inget till er! WOOP!
Har kollat lite på statistiken och blev lite förvånad. Det är ändå rätt många som läser min och Adas blogg! Det är rätt så nice! Här får ni en ganska kul grej av mig. Puss så ses vi snart igen!
Tumblr_lkbrziy9hq1qblzwko1_500_large
- Do more of what makes you happy!

Would you like you, if you met you?

Antagligen inte...
Mitt braiga humör håller sig!! YAY! Nu ska jag gosa med frugan som sover över hos mig. Vi har stått och dansat nere i Rangus på Snaps hela kvällen. YAY! Men först:
- YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAY!

Fly with me, to the sun

Lite smått kallt ute just nu. Har ingen känsel i tårna, men inga sura miner för det! Vad ska jag göra ikväll? Har legat och degat och varit sjuk så nu vill jag ut och träffa människor! Är på toppen humör idag! Får höra med Ada vad som händer. DAGS ATT RINGA FOLKET! Annars vet ju alla vart jag slutar någonstans... Snaps... Men Isabella, min vackraste, ska dit så vill pussa på henne! Nu ska ni få lite bilder på min utefitta dåraaaa!
- Jag kan inte sluta le!

Your shirt has to go, but you can stay

Hade 39 graders feber inatt. Usch och fyfan! Har svettats som ett djur. Kan knappt prata eller röra på mig. Metro hade öppet igår... Jävla fanskap. Jag var nära på att gå ner och slå ihjäl DJn men jag lät bli. Har drömt mardrömmar, vaknat av att jag gråtit, och allt sånt där. Måste ha mat, orkar inte åka till Snaps. Orkar inte ställa mig och laga något. Varför vill ingen ta hand om mig för? CP!!! Mest synd om mig.
- I don't hate you... But let's put it this way, if I had a bunker of water... & you were on fire, I'd drink the water.

Life is a mystery, everyone must stand alone.

Thank you for making me feel so alive

Som vissa vet, så blev ju min bästa vän, mitt hjärta, min mobil stulen. Saknaden för den är enorm. Har en ny mobil som jag hade tänkt att visa upp. Ta hänsyn till att jag är sjuk och ser ut som ett mongo på bild. Så voila, nu ska jag bjuda på mig själv!
- Mest synd om mig..

Sjukling.

Fyfan. Min hals blir bara sämre och sämre. Igår natt fick jag en attack och började hosta som ett as. Hostade tills jag inte kunde andas. Helt sjukt. Jag sov jättedjupt, och helt plötsligt så vaknade jag upp och börja hosta ihjäl mig liksom? What the fudge... Nu ligger jag i min säng och dricker te. Lever på soppa och te nu, kan inte äta mat. Fan... Gick ut på en promenad med Julia och Adina igår, vi gick ner till Årstaviken och sedan satte vi oss på en brygga och pratade om allt mellan himmel och jord. Det var skönt men frös ju ihjäl mig, det kanske är därför jag mår som jag mår nu? Jävla iddi. Jag är så dum. Dum aaaav diiiiig, säg bara till näääär vaaar huuuuuur. Haha, troett tjej. Fuck, mitt te har svalnat... Måste koka nytt. På tal om ingenting, gillar att både jag och Jade är sjuka. Aja. Smell u later!


Finis-Rana och jag. Love you bro!

Make them wonder why you're still smiling

Cha cha bloggen. Är sjuk. Febrik. Snorig. Usch. En äkta snoris! Yaaaa! Hade prov idag men jag kunde inte resa mig upp imorse, helt svag i hela kroppen. Kröp till köket för att ta en Ipren. Sen har jag sovit, drömmer så jävla sjuka drömmar när jag är sjuk. Igår var jag med i en maffia. Idag var jag instängd med massa människor. Men jag är så jävla grym så jag rymde till Italien. HAHAHAHA! Nu är jag jätteflummig. Har druckit massa vatten och ätit lite godis. Ska till Snaps för jag måste få i mig någon form av näring.
  Christin kommer bli sjukt lack för att jag inte gick till skolan. Hoppas du förstår...

KAN DET BLI FINT JÄVLA VÄDER NÅGON JÄVLA GÅNG!?!- How do I tell you that you're the one I want to fall in love with?
 

Om jag ger dig mina tårar, men är stark när du är svag.

Så jävla seg dag. Drog till skolan bara för att skriva Nationella, ovärt. Har asont i halsen, typ dör. Inget hjälper heller... Åt sushi för ett tag sen men det smakade skit. Jävla hals. Hoppas det går över tills imorgon... Iallafall till helgen. Imorgon har vi prov i Småföretagande, weho. Jag kan det man måste kunna för att få VG & MVG men inte det man måste kunna för att få G, haha... Det är så många begrepp man måste kunna så jag blandar ihop alla. Ska försöka lära mig alla nu. Det borde inte vara så svårt. Jag får ångest av vädret. Vad är det här? Seriöst... Inte OK. I helgen och nästa vecka ska det dock bli lite finare, enligt min mamma. Det är niiiz. Jag är uttråkad fast jag orkar inte göra något????? Skit irri. Ska försöka plugga. Kul.......

Jade pusslar

Som ett svart hål. Så känner jag att mitt huvud är. Kan inte sova igen. Så jävla jobbigt... Jag som trodde att allt börjat bli bra igen. Det här är bara början. Allt sitter bara i mitt huvud, jag vet det, men hade du inte var som du är och jag inte varit som jag är så skulle det här sluta bättre. Jag vill inte vara jag längre, för jag känner mig dålig när jag är med dig. Skulle göra allt för att få bort dig. ALLT! Men ändå så skulle jag tveka. Varför så förvirrad? Allt är i mitt huvud.

Vill du ligga med mig då?

Tjolahopp.

Jag har inte riktigt orkat blogga under helgen. Kbry. Kommer nog inte blogga så mycket nu heller. Massa plugg osvvv. Annars då? Sjuk helg somsagt. Eller ja, fredags var sjukt. Valborg var bara mysigt. Orkar inte skriva haha. Har inga snygga bilder att lägga upp heller. Rolig blogg. Jadå.

K-nas.

Sjukt random helg. Fyfan. Jag är nöjd.