ZNIGG CHEY

Jag kommer att se ner på dig, sen när du ligger underst dummer!

Jade filosoferar:
Allt som är sagt nu, allt som du sa till mig sitter kvar. Allt du skrek, allt du sa och allt du gjorde. Det för mig sitter kvar och jag vågar inte ta steget och fråga. Jag hoppas att det bara var prat som inte betydde något, för allt rullar runt i huvudet och nu behöver jag bara någon som säger till mig att det inte alls är så. Inte är så som du sa. Den enda som kan göra det just nu är du, du är den som håller mina trådar. Jag är din docka. Jag gör allt som krävs för att du ska vara lycklig. Hoppas du ser det. För dig gör jag det tusen gånger om.



We must let go of the life we have planned, so as to accept the one that is waiting for us.

I like the way you talk, you're dirty when you talk

TJÄNA! Ada är duktig som fixar allt. Jacqueline, jag menade inget illa alls, chilla med livet, ta en joint! Haha. Söte! Har varit en helt fantastisk dag. Bara tagit det lugnt. Har fortfarande inte vaknat sen powernapen... Ehe... Men nu väntar jag på Ada medan jag svullar i mig godis. FETTO! Mhm, I like! Puss på er alla!!

Gammal bild. Osminkad så enjoy maddafakkhas!

Vamos A La Playa

Nu har jag duschat och målat naglarna hihi, ska smörja in mig nu också. Sen ska jag föna håret osv. Fett segt, kommer ta ett tag.. Aya, sen är jag fit for fight! Jade ringde mig nyss men jag höll precis på att måla naglarna så kunde inte svara (ringer upp dig om typ 10, håll ut!!!!) Inte för att jag tror att du ser det här nu, Jade, men ändå hehe. Fan vad jag skriver mycket nu känns det som, typ 3 inlägg i rad haha. Jävla n00b. Nej nu ska jag fortsätta med mitt. Hörs senare eller imorgon. Fred ut!




tada

Så, nu har jag gjort en header. Lite tråkigt med svartvitt men det såg cp ut med färgerna annars. NU HAR VI DEN HÄR TILLS VI KAN FIXA EN NY, SNYGG. PUNKT SLUT. Pallante :) hihi. Nu ska jag gå och duscha, och sen fixa naglarna osv. Fréééésht! Vad händer ikväll då? Mja vet inte riktigt. Kanske blir en lugn hemmakväll igen? Får se... Vill egentligen ut och röjja men ingen är typ taggad? Aya whatever. Hörs när jag är ute ur duschen! Pusspusspuss, trippel puss! Haha...


I'm stupid hihi

Hej på er! Ska på bio ikväll, de var sjuk länge sen så ska bli riktigt kul hihi
Ska bara äta upp och sen fixa mig sen ska ja dra ut, tror att bion börjar mellan 9 -9.30 så de är ett stund kvar hehe Ska se Saw i 3D najjjs älskar dom filmerna så de blir ju grymt i 3D

hemma

Shulululu. Nu är jag hemma! Fyfan vad seg jag är. Jag och Jade tog en powernap på typ 2 timmar, och jag har fortfarande inte kunnat vakna helt, hehe. Nej nu tänker jag göra en ny header, för att vi ska sluta hålla på och tjaffsa. Har ändå inget annat att göra just nu... Återkommerrrrrrrrrr. Puzzen!




I would sooner fail than not be among the greatest.

Hej bloggis. Nu står Jade i duschen och jag sitter på toan med datan i knät HAHAH, bara för att hon inte vill duscha ensam. Hahaha, gullrumpa. Efter att hon har duschat så ska vi in till stan och lämna tillbaka en jacka som jag köpte förra veckan. Sen får vi se vad som händer! Ikväll vill jag göra något kul. Jag vill spåra. Fan, det ska jag göra. Wihoo. Nej nu har hon duschat klart så jag avslutar mitt inlägg hääär. Uppdaterar när jag är hemma igen. Puss på alla sötnosar!




Love is my religion - I could die for it

Hejhej! Nu sitter jag och Ada hemma hos mig. Igår jobbade jag på Snaps till tre. Usch, fan vad kallt det var för jag råkade nästan förstöra infravärmen med min klumpighet!! Duktigt Jade! Verkligen!
Jacqueline... Hur tänkte du med headern? Den är tråkig och kommer göra så att ingen vill läsa. Ada och jag kom fram till att om du ska klaga så har vi ingen bild på dig alls. Mycket bättre idé. Puss på dig!
Ada, jag och Patrik.
- Spåkulan säger: Låt inte dina önskningar och fantasin lura dig in på villospår. Verkligheten är komplicerad och du måste förklara för din vän vad du menar.

Header

Eftersom vi har jätte svårt att komma överens om hur våran header ska se ut tänkte ja mig något i denna stilen (bild nedanför) Iaf tills vi får en jätte bra idé eller alla gillar bilden på sig själva haha

/ Jacqueline



Nattbloggning

Hejj bloggen!  Ni vet väl att man ska ställa tillbaka klockan en timma? haha
Iaf sitter i min syrras säng då ja har kollat på lite film. Svettas ihjäl , så ska ta mitt gulliga arsle till min egen säng där de e svån kallt för att få lite sömn. Och imorgon ska ja åka o shoppa lite med mamma jippie haha hoppas ja hittar något fint . Pussss & hoppas ni har de grymt!

MISTER COOL

Nu har jag fått i mig lite mat, så är lite piggare hehe. Orkar inte att alla vill festa ikväll, så jävla jobbigt. Jag vill också men får/kan inte.. Nej nu ska jag inte vara negativ. Sitta hemma en lördagskväll och inte göra ett piss är väl rätt så kul..... Fast ne. Finns inget positivt med det så jag fortsätter att vara negativ! Hehe... Alla bilder från igår är groteska så tänker inte lägga upp dem, tyvärr. Lägger upp lite gamla bilder istället. Enjoy!







Gal1

Heiiiiiiii. Orkar egentligen inte blogga just nu, men jag gör't ändå. Spårad kväll, fyfan. Jacqueline och/eller Jade har ju typ skrivit lite om det (?) så jag paaaallar inte skriva nå mer om det. Kan lägga in bilder sen för nu måste jag verkligen äta något. Har inte ätit på hela dan, dör av hunger. Aya, hörssssss senare om jag pallar. Puss


HAHAHA, klockren bild från igår


Ada hör av dig såfort som möjligt

Ska fixa mammas hår och försöka få min syster på bättre humör. Sen ska vi åka hehe PUUSSSSS♥
Vi hörs väl ikväll! Och Ada, hör av dig så fort som möjligt!!!



"Joina alla då noobs"

Hur azum är inte min morgon? Vaknar upp, äter kebabrulle till frukost, åker hem med Ada och köper en latte och sen så sätter jag på min mobil och får världens finaste sms. Ja, jag är glad just nu! Gårdagen var jag inte alls sugen på party. Men jag blev tvingad att åka med helt enkelt. Så jag tänkte jaja, jag är där en liten stund. Helt sjuk kväll. Träffade tusentals av människor jag inte sett på fem miljoner år!! En tjej jag gick med i skolan i ettan till trean. En kille som jag umgicks med för länge sen och många fler! Som killar från Babaks klass. Helt sjukt!
Nu sitter jag med en latte bredvid min underbara laptop. Puss på den! Ja, mitt liv idag är underbart enligt mig. Ska snart hoppa in i duschen och sen ska jag träffa Ada, ska eventuellt sova hos henne inatt. Men först ska jag jobba på Snaps! Det blir fint. Hoppas jag ser folk som klär ut sig, DÅ BLIR DET AAAAZUM! Jaja, nu ska jag sluta, känns som att detta inlägget blit mitt längsta någonsin. Bara skriver och skriver... Puss!!!!!!
Jag dog!
- Spåkulan säger: Jade, du hittar på undanflykter för att slippa konfronteras med en person och det gör du rätt i.

hehe

Godmorgon! Shit vad klockan är mycket och jag bara ligger framför tvn, men de får man väl? hihi Ska hoppa in i duchen senare o göra mig supersnygg för kvällen, ska träffa Mathias som är hemma från Miami och han har fyllt år så ska väl fira han lite (träffa släkt) Sen ska ja väl träffa Ada för feeest (a) hehe
Gårkvällen var awesome , och ja sa visst fel vi skulle inte till tyresö utan vi skulle på lokalfest i Gröndal de var as kul och särskillt att vi fick med oss Jade dit. Träffade massa gamla bekanta ansikten ruuligt.
Jag har inga bilder just nu så vi får se om Ada lägger upp några senare!! PUSSS♥


Gookväll

Det är Höst fucking lov och vi sitter och krökar hemma hos mej!! Jag och Ada ska dra på fest i Tyresö wiiiie
Vaaad ska alla göra ikväll? Ja hoppas iaf att in har de grymt så ska ja oxå ha de hehehheh :) ♥ Vi hörs kanske på fylle inlägg, hoppas inte de. Skriver imorn mina små sötnosar!!!!!!!! PUUSSSSSSs


HÖST TO TO THE LOV

NU ÄR DET HÖSTLOV, WOHOOOOO! Fy satan vad skönt. Ska firas rejält ikväll! Nu kom jag precis ut ur duschen, ska klä på mig osv, och sedan ska jag bege mig hem till Jacqueline för att äta middag och föra lite, jete myzigt. Sen blir det utgång. Mådde som sagt inte alls bra idag, usch. Men Alma räddade mig. Haha, tack så himla mycket Almis! Så nu mår jag mycket, mycket bättre. Det gillas! Nej nu ska jag fixa mig, gör ett till inlägg innan jag drar hemifrån. Puss så länge!


Fredag + höstlov = (Y)

God morgon bloggis! Nu är jag snart färdig, trodde inte att jag skulle hinna men det gjorde jag visst. Duktigt! Börjar om 55 min så de näjz. Jag har inte läst ut den där hortexten som vi har examination på idag... Orkar inte att jag har blivit så jävla laidback, inte okej. Efter lovet ska jag skärpa till mig rejält. Blööööööö. Jag är på jätte dåligt humör idag, vaknade på fel sida. Jävla skitttttttttttttt. Så är det lov å grejer. Äh fyfan orkar inte. Nej nu ska jag till skolan och läsa ut den där texten innan lektionen börjar, FKBBBBBBB. Orkar inte blogga mer hejdå gå och dö
åååååååååååh vad jag behöver festa.............


I hate mankind, for I think myself one of the best of them, and I know how bad I am

GOD MORGON MINA SMÅ KYCKLINGAR!! Ska snart möta Jacqueline för att äta lite innan skolan. Är så sjukt jävla hungrig! Men nu måste jag borsta tänderna. Är lite stressad. Puss!

I've learned that it's OK to be flawed

Lite från boken. Love it.

 

People also always ask why when bad things happen. It's hard to tell them why I did it when I can't really tell myself why. It's as hard to explain as love is. No one really knows why people fall in and out of love, or when something is love and not something less. Love is complicated and some people even say it's blind.

Sometimes I wonder if there's ever an exact moment when your life changes, or if it's just like riding the bus and not having the window seat. Things just change around you when you aren't watching and before you know it, it's time to get off. A lot of people ignore what happens to them until one day they can't ignore it anymore and that bus they've been sitting on all that time runs them right over. I guess I never noticed how sad the world was. I never noticed how much my heart was filling up with all that sadness, and how it was starting to leak out at the most inopportune times.

 

Jävla Metro som ska ha öppet! Ska ner och skjuta dom! FÖRSÖKER JU FÖRFAN SOVA! Åh...

Gammal bild!!

- Let the world know you as you are, not as you think you should be, because sooner or later, if you're posing, you will forget the pose, and then where are you?


Skägg

Jag är förjävla trött men är snel och gör ett inlägg ändå. Duktigt. Lång dag, igen..... Börjar bli utbränd haha. Slutade typ halv 4 eftersom att skolans efterblivna datorer inte fungerade (tungt). Annars hade vi fått sluta 5, så det var najz. Efter skolan så åkte jag och Jade hem till mig och tjillade gal1. Sen pluggade vi lite, och efter det så drog vi till znapz och nu är jag hemma. Skojskoj. Det var några assköna, aspackade snubbar som börja dansa riktigt fult, hahaha det var underhållning på hög nivå. Fan, måste jag läsa 16 kapitel ur en bok tills imorgon... Jo tack. Jävla skit skola som lägger in allt precis innan lovet. Börjar bli jävligt förbannad på vår skola.... Den gör oss feta & lata. Bra va? Fast ne. Nej nu ska jag läsa klart bokjäveln och sen ska jag sussa sött. SUG
Mycket gammal bild.


I've got no soul to sell

Nu sitter jag hemma. Har varit hos Ada och pluggat. Sen drog vi till Snaps för jag var lite hungrig. Nu är jag hemma igen och har nyss kommit ut ur duschen. Snart blir det läsa engelska boken. Men först ska jag fixa en liten grej! Sen får ni se min fyllning av att-göra-listan... Shit... Jag borde skriva upp att jag måste göra en också.
Nu mina vänner ska jag gå iväg! FÅR DAMP PÅ MIN DATOR!!!!!

- Wecome into the world naked, screaming and covered in blood. Why should the fun end there?

I need to focus on myself

What you waiting for

Hej på er! Sitter som vanligt o dricker te hihi men de lugnar verkligen ner hela mig o mina muskler.. När ja kom hem från skolan gick ja direkt till kiropraktorn , hon knackte jätt mkt i min rygg! Läskigt när hon skulle knäcka nacken oxå hehe man det gick bra och de var jätte skönt att få de gjort eftersm ja e så pass stel nuför tiden att ja knappt kan vända på mig i sängen haha
Jag borde plugga på jäkla mycket men har ingen lust. Aja ja måste så ska plugga lite Samhällskunskap , resten får vi ta imorn ska nog gå upp lite tidigare o plugga lite de är ändå int så skönt o sova eftersom de gör så ont ..

Ne inge mer nepp har varit på bra humör heladagen så ska inte låta de förstöras. :)
Imorgon är det FREEDAG och äntligen LOOOOOV! Frågan är bara om ja är sugen på fest hmm om inte så har ja andra planer ja ska berätta för Jade & Ada imorn hihi (a) Även fast man kan festa efter det om man blir suugen hihihihihih



- Lev livet, gör det på ditt sätt, men försök att inte såra någon annan.


You've got to reach out a little more.

Har inte lust att skriva just nu men jag tänkte bara säga god morgon till alla... Vill egentligen ligga hemma idag och bara krama om min trogna kudde, men jag ska gå till skolan i alla fall, annars blir Syste-yster arg. Det vill vi inte. Efter skolan blir det att sitta hemma och läsa! Pussar!!
Ehm, hur tänkte jag på den här bilden? Bjuder på den bara för att den är gammal!
- Can someone please call 911?

Someone like me is hard to find

haha Lite ego får man väl vara (a)
Deee e fest hos mig just nuu, får nog gå till alla grannar sen och be om ursäkt för detta oväsen haha ( ja har bara musik på) VÄLDIGT HÖGT! Älskaaaaa!!!



Skaaaa ringa AdaPluttt nu , för ja har inget att göra!! Kanske dra till skolan? - Ja o Ada ska ha ett viktigt samtal med Lukas hahaha ne men ändå ja e på toppp humör idag, tror de e tack vare musiken hihihihi PUUSSSSS & KRAAAM på alla bloggläsare.


Varje morgon...

Jade ditt jävla fittnylle

Sket i att uppdatera igår efter spelningen, gick och la mig direkt när jag kom hem. Flåt bloggen, ska aldrig mer hända. Haha. Det var iaf sjukt bra drag där så det var assoft. Jade är seg, som vanligt... Vi börjar 12.35, och nu är klockan drygt 10. Vi skulle egentligen ha vart i skolan nu. Men nej, för nu sover prinsessan min och vägrar gå upp. SVARA NÄR JAG RINGER KVINNA!!!! Kommer sluta med att jag går dit själv och pluggar, eftersom att Jacqueline inte heller pallar. Ahmen fan vad kul! Jippie. Nej nu ska jag sluta klaga. Ska fixa mig lite nu, uppdaterar när jag är fit for fight. Lovar den här gången! Hihi, kyss





Elsas Värld

Älskar denna bok. Läste ElsasMode förut och blev helt kär! När ja kom hem en dag och såg att ElsasVärld låg på köksbordet blev ja superglad och började läsa direkt. Ändasen ja läste ut ElsasMode har ja längtat till att få läsa den nya. hihi


Ja mår föresten mycket bättre idag så ska börja fixa mig inför skolan! Annars sitter ja bara här o dricker  mitt te samtidigt som ja kollar runt på lite random bloggar hehe♥
PUSSS

Why do we stand up knowing that we're going to be knocked down again?

Hallå bloggen! Ada sover och jag förstår inte när vi ska gå upp imorgon. Vi ska tidigare till skolan för att plugga lite eftersom att vi pluggar bättre i skolan. Men hon glömde säga tid!!!!! PANIK! Kanske inte... Eh ja... Jag är inte så bra på det här med att-göra-listor. Men jag har tills på söndag på mig att kryssa hela! Bara för att jag är söt! Men nu ska jag faktiskt SKRIKA UT MIN GLÄDJE FÖR HAMMARBY ÄR MED I FINAL! Sån jävla match mot Kalmar! Det var inte alls kul! Så jävla nervöst! Ja, ni som såg, ni vet! GAAAH! MEN VI VANN! OTROLIGT! Nu ska jag faktiskt tvätta av mig sminket, fläta håret och sen ska jag lägga mig i min DUNDERSUPERDUPERMYSIGA säng. Åh! BTW! En till att-göra-lista kommer... Sen... Eller ja, inte en ny utan updatering. KISSKISS BANGBANG!
JAG ÄLSKAR CAPS LOCK!
- Oh me, oh my, I'm such a nice guy! Don't you remember me now?

SEEEEEEGT

Jade är så jävla seg jag får flipppppppppp. Matchen borde förfan va slut nu.. Jag har så jävla kul just nu!!!!!!!!!!! Tar ego-bilder... Jete kyl. Verkligen. :D :D :D Jag vill ut är jättehype?! JADEJADEJADEJADEJADEJADE CPCPCPCPCP pallanteeeee brorsan...

Fjäderporr

Hei bloggis. Nu kom jag precis hem, åh vad sköööönt. Så äckligt lång dag... Vi hade somsagt fét lång rast idag, så jag och Jade chillade fett hos henne. Vad gjorde vi där då? Jo, jag spankade Jade med en fjäder HAHAHAHA, torr jag är men aa. Ganska så porrig sysselsättning ändå, eller? Mijao. Nej nu ska jag plugga lite och sen när Jade har varit på sin äckliga match så ska vi till Snaps och lyssna på när några ska spela. Ganska tungt.
Btw, jag har tänkt på en sak... Vi tar nästan aldrig bilder längre? Förut gjorde vi det typ varje dag, mycket roligtttt. Vi måste skärpa oss flickor! Blir ju inge kul utan bilder i bloggen. Vi lägger iof upp bilder, men de är ju gamla. Inte lika kul. Nej nu måste jag plugga så att jag inte hamnar efter, för det vill man ju inte göra. Hehe. Uppdaterar när jag är hemma från spelningen. Puss!



Fuck you, you fucking fuck!




Drop it like it's hot!

Nu har jag datakunskap och jag har ingenting att göra för jag är fett snabb! YÄYÄ!
Att-göra-listan dåda... Okej då...

  •  Skicka ett mail till min käraste Madeleine
  •  Städa
  •  Tvätta
  •  Gå på match
  •  Gå till Snaps och lyssna på bra musik och hämta en liten lapp

Nu ska jag lyssna på music! Pussar!


- "Jag hatar snubbar med deras grejer! Livet är ett spel, fuck it! Jag är player!"

Can I just be happy for a while?

Hej på er! Jag är hemma dag, när ja vakna mådde ja inte alls bra. Kallsvettig ont i huvet och kände att något typ av virus spridit sig i hela min kropp. Inte alls kul, ja tog en migrän tablett och huvuet känns bättre men är fortfarande inte bra. Det var nog en bra ide att stanna hemma o vila idag så ja kan gå till skola imorn o fredag. Och såklart ja så kan vara frisk på lovet! hehe Igentligen tycker ja de e as tråkigt att vara hemma, finns ju inget att göra. Kan inte sova, inte titta tv och datan borde ja inte heller vara inne på.. jaja Hoppas Ada o Jade hare bra i skolan. Hoppas dom kan ge mig lite anteckningar sen om vi fårr några.
Ska ja ta en bulle eller ska ja banta? haha usch för bantning!!! ska nog gå o hämta något att dricka om ja lyckas resa på mig utan att bryta ryggen, haaaaaaar så sjuk ont. Ska gå till skolsyster imorn tror ja o se vad hon tkr ja ska göra åt min rygg problem för ja klarar int av smärtan längre. Kiorpaktor(?) behöver ja oxå gå till.. stoppa nålar i mig så alla muskel smänningar släpper.
PUSSS♥

I wouldn't piss in your ear, even if your brain was on fire

Hallå! Två timmars rast till då. Jag och Ada ska chilla gal1 hemma hos mig! Händer idag då? Nah inget speciellt vah... Onsdag och känns som en tisdag. Det är soft! Nu är jag fett flum för att Ada är det.CEPE! Ja vad gör man in två timmar? Leka doktor som alltid ofc! Ni får en att-göra-lista sen men inte nu. För jag orkar inte göra den... failarN^
Nu ska jag leka med Ada! Kyssar från era egna bloggerskor!
- I will look you in the eyes, closer each time...

I will never get enough

Jag är riktigt glad idag! Har haft fullt upp idag! Gick till Skrapan med Jacqueline och Ada. Jacqueline skulle kolla efter en mobil och jag köpte ett skrivhäfte till Samhällen. Jävlar vad man skriver. Och guys! JAG BEHÖVER HJÄLP MED MATTEN! Fattar nada. Från att förstå varenda liten ekvation till att helt plötsligt tappat allt. Hur gick det till?
Efter Skrapan kollade jag efter lite jobb......... Spänningen lider! Ska ringa nästa vecka. Hoppas hoppas hoppas! Som sagt har jag och Ada värsta planerna inför framtiden! Jackie är såklart inblandad! YÄYÄ!
Förlåt Ada, jag vet att jag skulle stänga av datorn innan tolv men jag kom typ nyss hem. Ska stänga av senast halv ett jag lovar!
Efter jakten på ett jobb så gick Ada och jag in i lite affärer sen spelade jag bowling och sen gick jag på bio och kollade på "The other dude". GRYM film! Värd att se!
Nu är jag som sagt hemma och som Ada sa tidigare, GRYMT seg dag imorgon! Man får slicka på den sura citronen! Och man ska inte kasta bäver i trähus! Nu ska jag snart sova. Pussar på alla som läser!
- Hur kan ett gott skratt förlänga livet om tiden går fort när man har roligt?

Höstfuckinglov

Jag har inte tänkt på att det är höstlov nästa vecka... NAJS! Fyfan vad jag inte ska tare lugnt. ÅH vad gött. Sen har vi APU veckan efter, så jävla chill. Jag har iaf läst lite av den där engelska texten nu, men pallar inte mer seriöst. Det är typ 28 kapitel, my ass att jag ska läsa allt? Är på kap 12 nu, det räcker fan.... Plugga gör man i skolan, inte hemma. Hehe... Min syster flyttade till Berlin idag, hann inte ens säga hejdå... Trevligt. Men vi ska höras på skype hahaha. Fett random. Ahmen gud vilket intressant inlägg det blevrååååååå. Nu ska jag gå och pussa på min mamma för hon är så söt haha. Kyss och smek!

It's all good

haha duktig jag är har suttit och pillat navel ludd medans mamma gjort mina läxor!!
Som sagt har ja haft ont o huvet heladagen och har de fortfarande så ska dricka mitt te, kolla lite tv och sen få en massage. It's all goood. hehe orkar int plugga mer..
Och till Ada kan ja säga att vi börjar 13.35 efter gympan ;) najjjjzzzzzz
Fan ja säger godnatt nu för pallar inte datan! PusssNatti♥



Love kills parts of us we never even knew we had

Vi håller på att läsa en text i engelskan, och jag tänkte lägga upp ett stycke från texten, bara för att det är så bra:

I was never mad at Jenny. I would be lying if I said I was. You can't control the thoughts in your head sometimes. And you can't control who you love. It's a strange feeling, loving someone. It can be so sad sometimes. Even sadder than death, I think. Love is something we'll never really understand. We can open our eyes to death, and feel that it's real. We can watch it happen right in front of us, and we can accept it, even though it isn't always easy. But love isn't like that. Love makes us weak and desperate. Love kills parts of us we never even knew we had. I guess I still love Jenny, because I can't remember a day that I ever really stopped. But I do remember the day she told me she didn't love me anymore. The day she told me that she loved someone else.





Pelugghézt

Jag är et duktigt chey som pelugghár... Känns som att det var typ 100 år sen jag plugga sist, inte bra. Nu ska jag fan plugga sönderrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr fkb. Idag var en cp dag, verkligen jättekonstig dag. Aya, imorgon är en sjukt lång dag. Jippie. Idrott från 8-10, rast till 12.30, och sen 3 lektioner till och så slutar vi kl 17. Gal1 segt. Men det är bara att bita ihop serrö. Jag och Jade har värsta framtidsplanerna, hahaha. Bara att vänta å se om det går som planerat. Nej nu ska jag plugga vidaréééé. Puss!








Don't be scared of life!

Trött på skolan! Orkar inte! Tur att man har höstlov nästa vecka!! Taggad som satan, och vi kommer ha så himla kul! Jag sitter och chillar med en dator utanför klassrummet för jag pallar inte trängas med alla andra i ett litet klassrum! PANIK! Nej men nu ska jag kolla vad Ada gör. Pussar och kramar!!!

Älska Nirvana <3
- I wanna play a game...

Inga skyr ingen skyla

Tjo bloggis. Sitter i skylan med Jacqueline och tjillar fett azzåååå. Nästa lektion börjar 12.30, ganska segt men ändå gött med rast liksom. Nejmen nu ska vi tjilla vidare fan. Hare






Att vara medveten om att man är okunning är ett stort steg mot kunskap

Ada & Jade är på vifft! Så sitter ja här i datasalen på en lektion ja inte vill ha. Samtidigt har ja sjukt ont i huvudet & halsen och mår illa. Men man får inte gå hem för skolan är viktig. blöö
Känner att rubriken säger allt jag orkar säga just nu hehe

Kram ♥

The love you seek


I’ve been watching you,
you’ve been hurting too. 
You give all your love, 
nothing left to show. 
I have been there too,
alone in my despair.
Watching life go by, 
no one whom to share. 
Boy you got it bad, 
but I got something good. 
I will treat you good in every way,
you will never feel alone. 
My touch is such a rush, 
it over-flows.

I will give to you the love you seek. 
Come on, I’m waiting for you.



A clever person solves a problem, a wise person avoids it

Det här är den sämsta dagen i mitt liv! Har haft så tråkigt! Helt sjukt hur tråkigt man kan ha! Känns som en otroligt lång väntan idag. Väntar på något iförsej... Men tror jag kommer få vänta ett tag till. Känner mig så sårbar just nu. Som att hjärtat sitter på bröstkorgen utan skydd. När den egentligen borde sitta där inne med revbenen som skydd. Sen minns jag varför det känns så. För du har det i din hand, och rädslan för att du råkar mosa den är enorm!
JAG ÄR SÅ JÄVLA PIMP!!!!
- För ett år sen sket jag inte i skolan, jag satsade inte på den heller...

Da fluffbooooots

HAHAHAHA






Grr

Mijao



Du är allt

Jag har insett att min senaste kyss: Va underbar!!
Jag pratar: För mycket!
Jag tycker om: Mina underbara vänner
Jag avskyr när folk: Inte svarar på sms på hela dagen!
Min bästa vän är: (MinA bästa vänNNER är:) Störda!
Min första vän heter: WTF?
Kärlek är: Det finaste som finns
När jag borstar tänderna: Leker jag Alien som anfaller vita män!
När jag lagar mat: Lagar jag mat...?
Jag tänder på: Ådror på armarna, magrutor & ryggmuskler ÅÅÅÅÅH dreglarrr
Det sexigaste yrket är: Brandman, LÄTT
Det är charmigt när: Oj, mycket e charmigt förfan
Jag är rädd för:
Att bli sårad
Den värsta känslan är: När man inte vet varför man mår dåligt och ett brustet hjärta!
Den bästa känslan är: Att vara kär
Jag är bäst på: Att göra bort mig
Jag är sämst på: Jag är bäst på allt! Daaah!
Om jag va ett djur skulle jag vara: Ett får!!!
Jag kommer alltid att vara: Tokig
Det finaste som finns är: Kärlek
I sommar: Ska jag och mina tjejer har SJUKT JÄVLA KUL!
Sist jag grät var: Onsdags.
Jag kan: nå't som inte du kan!!
Jag kan inte: Sluta tänka på honom.
När jag vill tänka går jag: Ut på en promenad
När jag bakar så bakar jag: Saker som egentligen är goda... Men jag har lagt ner dedär med att baka...
Min mobiltelefon är: X10 MiniPro
När jag vaknar på morgonen: Är han den första jag tänker på.
Innan jag går och lägger mig: Är han den sista jag tänker på.
Just nu tänker jag på att: Honom
Bebisar är: Underbara!
Det var btw min idé så ingen ära åt Ada... Men Ada är cool.... Och så var det en coolare person som sa det ;pppPPPpppPPP
- Be cool stay in school MADDAFAKKAHS! Jag är så omogen ibland...

Ganska så grym

En till list-grej hehe

 

HAR DU NÅGONSIN:

Sagt jag älskar dig och menat det? Har aldrig sagt det utan att ha menat det.

Bråkat med din flickvän/pojkvän? Jodå

Tagit droger? Räknas hostmedicin? (Morfin hehe..)

Vilka kläder sover du i? Panties

Vart vill du gifta dig? Inte fan vet jag?

Vad hatar du verkligen? Dryga äckel

Varit kär? Jadå

Är du ett hälsofreak? Nej, men jag var förut

Har du varit kär i någon du inte haft chans på? HAHAHA, nej

Vill du gifta dig? Det tror jag

Vill du ha barn? 3 stycken hehe..


DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU:

Gråtit? Japp

Köpt någonting? Jaaaaarrå

Varit sjuk? Nje

Sjungit? Klart

Velat säga till någon att du älskar den? Venne

Träffat någon ny? Varje dag

Saknat någon? Mm

Kramat någon? Aa

Kysst någon? Ja

Haft sex? Yes





Jacqueline skriver ett blogginläggg

Shit vad ja behöver plugga, de blev inget idag tyvärr så får bli en hel plugg kväll imorn. Påminn mig gärna hehe
Sitter iaf och kollar lite på Svenska Hollywoodfruar som faktiskt är riktigt tråkigt. Länge sen man tittade på tv och ja tror ja inte tänker börja heller, föredrar datan haha
Jag har absolut inget att blogga om ( tror ja är den sämsta bloggaren ever) haha eller vad tror ni? - Men ja kan ju säga att besökar antalet går uppåt och de gör mig riktigt glad!! :)
PUSSS PÅ ER ♥



Jag har så roligt så

Jag har insett att min senaste kyss:
Var bra
Jag pratar: Väldigt mycket hehe
Jag tycker om: Mina underbara vänner
Jag avskyr när folk: Är dryga utan anledning
Min bästa vän är: (MinA bästa vänNNER är:) Störda!
Min första vän heter: Första vet jag ej, men min första bästa vän heter Josefine
Kärlek är: Det finaste som finns
När jag borstar tänderna: Tänker jag på hästar..
När jag lagar mat: Dansar jag oftast haha
Jag tänder på: Ådror på armarna, magrutor & ryggmuskler ÅÅÅÅÅH dreglarrr
Det sexigaste yrket är: Vettefan
Det är charmigt när: Oj, mycket e charmigt förfan
Jag är rädd för: Att bli sårad
Den värsta känslan är: Psykisk smärta
Den bästa känslan är: Att vara kär
Jag är bäst på: Att vara galen
Jag är sämst på: Inget?!
Om jag va ett djur skulle jag vara: Qatt
Jag kommer alltid att vara: Galen
Det finaste som finns är: Kärlek
I sommar: Ska jag ha svin kul
Sist jag grät var: Igår
Jag kan: Få grova utbrott lite då & då hehe
Jag kan inte: Sitta still hehe
När jag vill tänka går jag: Ut på en promenad eller nåt haha
När jag bakar så bakar jag: Allt möjligt
Min mobiltelefon är: iPhone 4. Min älskling, mitt allt <3
När jag vaknar på morgonen: Somnar jag oftast om
Innan jag går och lägger mig: Borstar jag tänderna
Just nu tänker jag på att: Om jag ska föna håret eller låta det självtorka hahah
Bebisar är: Vissa jobbiga & äckliga, andra é jéte zoéta
Idag har jag: Varit i skolan & hos Jade
Ikväll ska jag: Tjilla gal1
I morgon kommer jag: Gå till skolan
Jag vill verkligen: Knulla din pappa

It's gonna take a lot to drag me away from you

Tjo breH. Jag ligger just nu i min säng och lyssnar på låten Africa. Hahahaha, längesen. ÅÅÅÅH asså Jade e så cool, vill va som henne..... Så vill man inte det ;PPPPpPpPPpPpPppP HAHA vad torr jag är... Aya. Nu ska jag mysa med mig själv hehe. Måste plugga också, fuck. Äh jag gör det imorgon. Cya don't wanna be ya!







It's all in my head.

Filosofiska Jade:
Ensamheten övervinner lyckan. Alltid. Det känns som ett tomrum när jag inte är nära dig. Ibland undrar jag varför drömmar är så värkliga. Varför hjärnan alltid inbillar sig att det har hänt. Varför man inte kan skilja på drömmar och verklighet. När mardrömmen övervinner verkligheterna gör det ont. Det känns som om allt bara tyngs ner. Och nu när det är mörkt om kvällarna. Vad gör man då? Kallt, ruggigt. Ingen ork alls att gå ut.
Jag mår inte dåligt. Jag är bara förvirrad, för att hitta sig själv är svårare än jag trodde. Jag vet vad jag vill men jag vet inte om jag tror för mycket om mig själv. Jag vet att det du är den vackra drömmen som mina mardrömmar försöker förstöra, genom att göra mig paranoid. Det är inte lätt när det är svårt.
Jag ska lära mig en dag att övervinna den rädsla jag har, övervinna mardrömmarna och inte låta monstret vinna. Och jag ska visa er att jag kommer bli den hon aldrig blev.
Ser du inte? Allt svartnar i panik!
- Du har lovat mig nu, svik mig inte in i det sista. Det kommer göra så ont.

I'm not cocky, I just love myself.

TJENA nya bloggen! Sitter hemma hos mig och chillar gal1 med AdA pRaDa! Vi ska plugga matte och umgås!!
MIN FÖDELSEDAG VAR GRYM! Helt sjuk, Ada orkade inte skriva så jag gör det. Vi var på Snaps och åt middag, bild kommer av vad jag fick! Helt underbart kort som jag fick av syster-yster! Vi var på fest en bit utanför Slussen och sen drog vi vidare till en annan fest vid Fridhemsplan. På vägen dit så sjöng minst 30 pers för mig! Helt stört! Sen åkte jag och Jacqueline hem till mig och sov. Söndagen baserade på att bara vara tjock, det var då jag egentligen fyllde år. Gick på bio och såg "Paranormal activity 2". Den var jätte läskig! Men det var mysigt. Idag har jag bara varit i skolan. Och lekt stekare. Nu ska jag leka doktor med Ada... *FnIsS*
AZUM!!!!!

- Skam för den som ger sig!

Jackies new Phone

Ho kväll! Nu är det så att ja ska så småning om skaffa en ny mobil. Frågan är bara vilken ja ska ha. Vill ha en touch men ingen Iphone , dom passar inte mej riktigt hehe tur att ja int e avundsjuk på någon som har den. Men iaf vill ha en snygg mobil med touch , svart eller vit. Skulle bli suuuuper glad om någon kunde tipsa om någon bra. För självklart måste den vara andvändbar och ha bra kamera. hihi ♥



love me or hate me

ojojoj nu måste ja fixa klart, blogga och packa väskan! eller ja skiter i väskan för ja orkar inte hehe
Måste änså skynda för ska möta ada vid bussen om 5 min shiiit memen blogga är viktigt och det var hon som bad mig (a) Eh nu måste ja springa så bloggar ikväll ♥
DAGENS? hehe

Dagens

Dagen har inte riktigt börjat än men whatevah, kör ba

Dagens humör: Trött men gla'
Dagens klädsel: Random
Dagens låt: Funky Town
Dagens bästa: Soligt
Dagens sämsta: Mammas minne
Dagens planer: Skola & färga min systers hår, sen vet jag ejjjj
Dagens person: Me, myself & I




Homecoming

Snip, snap, snut, så var helgen slut.

Ganska galen helg må jag säga. Men kul hade vi. Riktigt kul! Tackar alla för det. Orkar inte skriva nåt så lägger upp lite bilder från helgen.