Pink is always cute

Inte lika stressad som imorse, vaknade nog på fel sida. Har packat upp det mesta. Det ekar i mitt rum nu... Det är så nära nu! Gud så mysigt det ska bli att äntligen flytta.
Skolan var väl okej. Helt slut just nu. Ska hem snart och sova troligtvis. Ska inte till skolan imorgon för vi ska ha idrottsdag utomhus... Känns väl inte sådär jättebra när jag har ont i halsen...
Är på Snaps och hälsar på min pappa som man aldrig får skymten av. Ibland undrar jag om han ens kommer märka att jag är borta. Haha. Nu ska jag nog hem om mysa i min varma och sköna, underbara, fantastiska säng. Sista natten med den. Åh!
Det är såhär vi jobbar på idrotten!
- I like you, a lot. Like a lot, a lot

I wish you were here

Jag har aldrig varit så här stressad i mitt liv. Jag orkar inte. Kommer gå in i väggen vilken sekund som helst känns det som... Måste lugna ner mig!
Måste lämna in papper om fotografering, måste lämna in papper om prao, måste gå in på nätet och beställa bilder, måste hinna ikapp i matten, måste hinna ikapp i småföretagande, måste flytta, måste ringa Nicole och berätta att jag slutar senare, allt blir för mycket! Skjut mig i huvudet!
Det här är kungligt!
- Live like a princess, look like Barbie, party like Kei$ha.

Headphones on, world off

Förlåt för den dåliga updateringen, men har så jävla kasst internet så jag dör. Och min far har planer på att förbättra det, men han har haft det i tre år... Det går bra för honom... Ska ändå flytta snart så då blir snabbt internet mitt ansvar!
Dåså! Igår besiktade jag min fina lägenhet och jag älskart! Jag är så glad! Allting är på sin plats! Idag ska jag och Nicole, min blivande sambo, gå upp och städa! YÄY! På fredag flyttar vi! Fast jag ska nog försöka få upp det mesta till lägenheten så fort som möjligt. YÄY!
Idag har skolan varit tung men rolig. HAHA! Alla killar vänder sig om när jag går förbi, bokstavligt talat. EHE! Skolfotografering också, så jävla onajs! STRESS!!! Nu ska jag packa och plugga. Puss mina fina!
- Does your mother know you're a whore?

Forever is a lie

Har legat i sängen hela dagen och degat, tills jag träffade Bahram. Vi gick och åt pizza som var så sjukt gott eftersom att jag har gått runt och varit sugen på pizza i evigheter men ingen vill någonsin äta pizza med mig (alla vill äta kycklingsallad hela jävla tiden) och vara tjockis... Drömde till och med om att jag åt pizza... Enligt mig har det gått över styr då.
Efter en promenad och en trevlig stund träffade jag Adis. Vi satt på O'Learys och drack cola. Gav henne en liten present från Cypern. Hon blev kladh!
Nu ska jag faktiskt sova. Jag är trött! YÄY!

- Soul mate. Two little words, one big concept.

Döda mig.

Jag klarar inte av detta land. Jag. Måste. Bort. Nu. Så fort jag har fyllt 18 ska jag fly. Usch. Vill tillbaka till New York... Fan vad underbart det var där. Sverige kan slänga sig i väggen. Nej, jag ska flytta utomlands. Trött på detta dryga land. Åååååååååhhhhhhh jaaaaag tåååååål inteeeeee deeeeetttttaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagfdklldkfgdllödfg. Godnatt.



Applådera eller inte

Hemma nu från en galen resa. Kul har jag haft!
Jag förstår faktiskt inte varför alla applåderar när man landat med flygplanet... Det måste kännas grymt förnedrande för piloterna. "Ni klarade att flyga oss tillbaka utan att vi störtade.. Shit, det trodde vi inte". Ibland asså...
Annars har resan varit gal1 kul! Bara det att jag har blivit våldtagen av ACn så jag hostar som ett litet dagisbarn. Idag ska jag ut på äventyr med Babak. Sen blir det äta med mina finaste, puss och kram!
- Simple is the new black.

I want to kill everybody in the world.

Slapp onsdag. Ligger i min säng och lyssnar på Skrillex. Nu är det exakt två månader kvar till konserten. Så jävla taggad, helt tjuuuukt. Jag fyller fan år snart. Om ungefär tre veckor? Jag vill ha massvis med saker... Suck. Brukar aldrig önska mig något, men det här året vill jag fan ha allt möjligt. Skumt. Här är lite saker jag vill ha hehehe:



But first, coffe

Hej mina kära, hörde att vädret i Stockholm är piss och alla håller på att gå in i deprission... Lugn bara lugn. Jag ska försöka få med mig solen när jag kommer hem, om inte annat så ska jag se till så att alla blir kladha hestar. Jag vill ju inte vara den enda som är glad!
Igår kväll blev en lugn kväll. Gick till vårat ställe och blev inte långvariga.
Idag har vi legat vid poolen, jag har försökt att plugga lite. Nu sitter vi och dricker lite läsk samtidigt som jag försöker få någon som helst förstående på vad vi gör i skolan. Kan typ inte göra så mycket härifrån. Men det löser sig, nog.
Nu ska jag faktiskt inte vara långvarig här. Ha det nästan lika bra som mig!

- Times go by a lot slower when you miss the one you like.

Haters gonna hate.

Har inte bloggat på ett bra tag hehe, beror på att jag inte har haft något att skriva om. Ska försöka börja igen, hehe. Skippade idrotten idag. Har träningsverk i låren & rumpan hehe, ganska osoft. Eftersom att jag inte gick på idrotten så börjar jag klockan 13.50. Jag klagar inte. Älskar att ha flera timmar på mig. Har duschat, målat naglarna och nu ska jag klä på mig och sedan äta frukost. Sen kan jag bara ta det luuuuuuunch. Fan vad skönt. Ska glo på GG. Måste skynda mig lite... Säsong 5 kommer ju om ca en vecka och jag är fortfarande på säsong 4... Episod 16 eller nåt. Ångest. Aja. Nu ska jag röra mig mot köket. Herråp.
(Jag är btw inte alls avundsjuk på Jade.... Nejdå. Älskar ösregn och kyla....)


Ayia fucking Napa

Hej bloggisen!
Har tillgång till internet. YAY! Sitter nu på en restaurange med pappsen och ska äta lite god mat. Första dagen så var vi ute på våran favvo bar, gick hem någon gång. Vaknar nästa dag med cp ont i huvudet. Black out från gårdagen. Ja, vad ska man säga. Jag har lärt mig något...
Idag har vi varit vid stranden och snorklat lite, tog lite bilder men dom var inte så bra... Men kan bjussa lite på dom ändå!



XOXO!

Fuck it, I'm young!

Hello bloggen! Har packat inför resan och inför flytten! Allt är så nära! Först ska jag utomlands, sen ska jag flytta! Kommer gå så fort, det går så fort!
Pluggat också såklart, för jag är en duktig chey! Imorgon kommer jag vara maffioso och ha fett många möten och planer. PALLAR INTE LIXÅM!
Var på Snaps och träffade på idiot killar, så jag gick hem... Usch, blir irriterad när jag tänker på det...
Nu har jag varit i duschen, fett skönt, ska sova nu, så puss på nosen!
- In the end they'll judge me anyway so whatever.

We could be up in the clouds

Hello bloggisen!
Kom på nyligen att jag inte packat och jag ska ha packat klart tills på torsdag, SENAST! Jag är lite stressad men det kommer gå bra!
Var hos Babak med Nicole idag, fan vad flummigt. Vi skrattade fasen åt allt och inget.
Nu ska jag ta bort allt smink och borsta mina små tänder. SÅ JÄVLA TAGGAD! Den här månaden har fasen varit den bästa månaden ever! Så jävla lycklig! Om resten går som det ska av månaden d.v.s. Lite stressigt i skolan bara, fast det ordnar sig sen. Ska bara åka utomlands sen så ska jag ta tag i all skit.
Men! En sak som jag vill klaga över. VARFÖR I HELA HELVETET FINNS DET INTE EN KABEL-LIKNANDE-INTERNET-MOJENG TILL MIN DATOR I VANLIGA BUTIKER?! Skulle ringa Samsung, 1. Dom kunde inte svenska när dom skulle beskriva vilken knapp man skulle trycka på beroende vad man ville ha hjälp med. 2. Hon som svarade kunde ännu sämre svenska, jag är fan inte rasist men om jag redan är irriterad när jag ringer för att Samsung är så korkade att inte kunna ha deras "privat delar" öppet i butiken, dom kan suga min feta!
Nu ska jag sova! Dröm fint!

Jag hjälpte till Nicole med Wordfeud, fett stolt!

- I always have this fear that one day you are going to discover that I'm not as great as you once thought I was.

Who are you to judge?

Hejhej bloggen, försov mig faktiskt idag. MEN jag har en plan som ska fungera. Imorse så vaknade jag när mitt näst sista larm gick (jag har typ 400 larm på så jag ska vakna...) och jag gick upp, kopplade stereon i mobilen, sen ringer mitt sista larm... Ja, det lät ju rätt så högt. Så nu jävla ska jag fanimej upp!! Har ätit lite, inte klar än, sen ska jag träffa Babak och Nicole. Myspysigt.
Ada hälsar!

- 3 words, 8 letters: Go to hell!

So tell me how this ends

Vem är du?
Namn: Jade
Födelsedatum: 24/10
Hårfärg: brunt, blondt, whatever?
Längd: 167
Civilstatus: Singular
Höger eller vänsterhänt: höger
Stjärntecken: skorpion

Nånting om dig:
Skor du bar idag: Gummistövlar
Dina svagheter: Choklad och cola
Rädsla: Zombies och spindlar
Första tanke när du vaknar: Hihi
När somnar du: Olika

Antingen eller:
Pepsi eller Cola: Cola
McDonalds eller Hesburger: Donken
Adidas eller Nike: Adidas
Lipton ice tea eller Nestea: Inget
Choklad eller vanilj: Choklad

Vad gör du?
Svär du: Ibland
Sjunger du: Ibland
Duschar du varje dag: Ibland
Röker du: Näfan!
Kommer du överens med dina föräldrar: Ibland

Har du under den senaste månaden:
Druckit alkohol: Ja
Shoppat: Nää
Ätit sushi: Nej
Stått på scen: Nej
Bakat: nej
Stulit något: nää

Nånsin:
Däckat eller varit jättefull: Ja
Blivit kallad hora: Ja, maddafakkhas
Blivit nerslagen: Jo

Antal:
Antal människor du skulle ge ditt liv för: Två
Antal cd-skivor du äger: Ingen aning
Antal piercings: Öronen?
Antal tatueringar: Nada
Hur många gånger har du varit med i tidningen: Ingen hoppas jag

Just nu:
Var är du just nu: I mitt rum
Har du ett fönster i närheten: aa
Om, vad ser du när du kollar ut: gården
Vad ska du göra imorgon: Gå i skolan och chilla med vänner breh
Vad tycker du om homosexuella: söta
Gillar du musik: Älskar

Ta fram din mobil!
Vem ringde du till senast: Nicole
Vem ringde dej senast: Bahram
Vad står det i ditt 4:e mottagna sms: Vad gör du min skrutt?<3
Vad är ditt rekord i snake: Ingen aning
Vad har du för kontakter som börjar på J: Alla är människor hoppas jag

Ditt äldsta hångel: För gammal
Hur många har du varit riktigt RIKTIGT kär i: En
När kramade du någon sist: typ en timma sen
Saknar du någon speciell person: Ja
När kysste/hånglade du med någon sist: Igår, ehehehe
Är du singel: Ja
När fick du senast en komplimang: Igår
Har du hånglat med någon av samma kön: Ja

Har du nånsin:
Varit medvetslös: Ja
Hånglat med nån riktigt ful: Nej
Hånglat med fler än 5 pers på en kväll: Ieuw nej
Gjort något riktigt dumt: Japp
Gjort något du verkligen ångrar: Jora
Varit nykter på nyårsafton: Nej, jag drack från att jag föddes, jag svär!
Åkt ambulans: Nepp
Gjort nåt olagligt: Ja haha!
Blivit polisanmäld: Nej
Slagit ner någon: HAHA!
Skämts över dina föräldrar: Ohja
Skämts över dig själv: Jora
Tar du droger: Absolut! Så jävla beroende
Vilka kläder sover du i: Inget...
Varit kär: Ja
Har du varit kär i någon du inte haft chans på: Noep
Är du ensam nu: Ja
Vill du gifta dig: Kanske
Vill du ha barn: Om det är tyst

Senaste person som:
Sov i din säng: Nicole
Såg dig gråta: Oj, ingen aning, gråter inte framför folk...
Delade du säng med: Nikåla
Du delade en cigg med: Med min hamster
Du gick på bio med: Nicole
Skällde på dig: Mamma

Senaste 48 h:
Gråtit: Nej
Kramat någon: Ja
Pussat någon: Ja
Sjungit: Ja
Saknat någon: BIG time!
- I'm that kind of gilr who laughs at her mistakes, so pardon me if I laugh in your face.

You're lonely, I'm lovely

CHACHA BLOGGEN!
Jag försov mig inte idag till skolan, det var azum. Har idrott om 1½ timma. BLÖH. Utomhus också, skjut mig långsamt. Fan vad jag ska sova ikväll! YÄYÄ!
Ska köpa en internet-kabel-liknande-mojeng till min dator eftersom att min gick sönder och internet segar nu som fan! Orkar inte detta så det måste ske en förändring! Jaja.
Imorgon ska jag träffa Babak och Nicole, vi ska fixa en del grejor. Ehe.
Nu ska jag klä på mig och tänka på din mamma.
- I like him more than a lot.

You make me feel so good

Helt underbar helg har jag haft gott folk. Tänkte inte berätta i detalj, men det här har nog varit den bästa helgen på länge!
Fredags så var jag och fikade lite, skulle egentligen jobbat med jag chillade lite med mina kära vänner. Igår så hade jag min mysigaste dag på jag vet inte hur länge, åkte till Ronja på kvällen och hade en liten kräftskiva. Kortfattat: jag har träningsvärk i magen för att jag skrattade så mycket.
Idag har jag varit på Nicoles jobb och hjälpt till lite granna. Min mobil försökte hoppa från scannern och ta självmord.. Stackarn, han går igenom en hård tid med långa samtal sent på nätterna... Sen gick vi och åt i Solna Centrum med några till, sen fick jag skjuts hem!
Ikväll ska Nikåla sova hos mig, ska bli myspysigt! Ska nog packa lite inför semestern som är snart! YÄY!
Ser fram emot flytten som är om tre veckor. Jag dör lite innombords när jag tänker på det.
Igår
- One smile from you give me thousonds of butterflies in my stomach.

I try really hard, actually

Hello!
Dålig updatering beror på att jag faktiskt inte har något roligt att skriva om egentligen... Jag har varit hos mormor idag och ätit med Nicole. Varit i skolan och inte gjort så mycket, varit på AMIGOS möte och chillat galet. Ska sova snart för jag behöver det. Puss!
- To die by your side is such a heavenly way to die.

Ser det ut som om jag sörjer dig?

Har varit på Ikea idag med Jane och Nicole. Vi hittade en fulfin soffa som var skön och fett billig! Den ska köpas! Nu ska jag kolla på serier och dricka oboy! Fett mums. Puss!

BEDDINGE Klädsel 3-sits bäddsoffa, Edsken mörkgrå

Soffan, jag gillart!

 

Jag är kär!
- Life's like a dick, it gets hard for no reason?

Pressure

Stress, stress och mera stress. Orkar inte. Så jävla jobbigt! Vill bara att den här dagen ska vara över så jag kan åka till Ikea med Nicole och bara vara. BLÄH!
Den här dagen är så inte min dag, behöver sova, behöver en säng, behöver lugn och ro! Usch!
Nu ska jag hjälpa till min grupp och göra lite nytta...





























- What are words if you really don't mean them when you say them?

Jag är nog inte det du drömmer om, men jag är det du ser

God natt mina käraste!
Börjar få dåliga sömnvanor... Måste sova och det är nu... Vad gör man? Ehe.
Jag är frustrerad och sugen på godis. Kan livet bli mer underbart? Nej jag flummar bara. Hej då!

- Don't cry, buy a bag and get over it!

<3

Un fucking titled

God morgon, försov mig såklart... Nästa lektion börjar två så det är ju ingen fara. På idrotten som vi skulle ha imorse hade vi inte ens idrott så jag missade inte precis någonting.
Väntar på Ada nu som faktiskt kom precis, haha, när man pratar om trollen. Vi ska till några klasskompisar som sitter på något fik. Oklart om vad som händer, men jag får väl go with the flo så blir allt bra.
Nu ska jag sminka mig. Ada hälsar!

Tumblr_lp0dm4gjam1qayh8do1_500_large

- The perfect crime: I steal your heart and you steal mine!

..

-

Get back in here and love me

God morgon min värld!
Fråga mig vad jag ska göra idag... INGENTING! Eller ja, jag kanske lyfter min feta röv och gör lite kaffe och städar i mitt rum. KANSKE! Ehe... Ska bara chilla!
Jag vet inte ens varför jag skriver just nu för jag har inget speciellt jag kan skriva, allt jag vill få ut mig är hemligt för mig, hehe. Jag är en glad chey!
Puss!

- Daddy always said: If boys don't like you, they are gay.

Keep it simple

Idag har det inte varit en vanlig dag, det har varit Nicoles födelsedag såklart! Jag och Jane köpte en One Piece till henne. Hon blev kladh! Jobbade sen till tre och fan vad bra det gick! Kändes grymt och jag är nöjd! Nu ska jag sova så mycket och drömma fina drömmar!
Hoppas ni gör detsamma!

Jag med födelsedagsbarnet i famnen!

Jag och Jane!

- You weren't cut in two so why are you still looking for the other half?

You're so fake, Barbie is jealous

Jahapp! Fick reda på att det bara var halsfluss. Dom ringde mig från Vårdcentralen imorse och sa det... Lata jävlar. Jag är frisk nu för Ipren hjälpte mig, bitchezzz.
Har myst med Nicole idag. Kollade på Apornas Planet. Den var faktiskt bra! Lite brutal för er som inte klarar någon som helst form av djurplågeri.
Satt på Snaps och kände inte som att jag passade in riktigt så jag gick hem istället för jag vet att min säng älskar mig för den jag är.
Känns helt sjukt att jag flyttar om tre veckor! Sinnes. Åker till Ayia fucking Napa om två veckor! Sinnes.
Nu ska jag tvätta av mig mitt ansikte, borsta tänderna och sova! Sinnes. Trött som fan! Sinnes. Nej nu måste jag sluta innan det går över styr! (Sinnes.)
Puss!
- Happiness depends upon ourselves.

Jajajajaja.

Så jävla mycket att göra i skolan, ångest. Den här dan har bara varit allmänt jobbig. Usch. Orkar inte skriva, har inget att skriva om. Min kameras äckliga blixt funkar inte så jag kan inte ta några bilder med den, mobilkameran funkar i och för sig, men ändå.... Orkar inte blogga. Tråkigt utan bilder. Yes. Herråp.

It's not about you anymore

Inte ett skit att göra... Vill springa ut, göra roliga grejer, men jag borde inte. Är det inte konstigt att man är ute och gör saker när man inte ens kan vara i skolan? Känner mig svag i kroppen så fort jag reser mig upp så jag vågar inte gå ut själv och vandra. Ska nog ringa mormor, måste ändå träffa henne plus att jag saknar henne. Lillmormor!
Ska in i duschen! YÖPP! Puss!
Jag och Nicole! Fuck yeah!
- I won't let you close enough to hurt me.