Some days I'm all outgoing and happy

And then the other days I'm just like "touch me and you die".
Finland dåra. Ganska sjuk resa. Fick värsta ruckelhytten där man behövde bädda själv och vi hade inget eget badrum.. Hytten var så liten så jag fick knappt luft. Vi bytte slutligen efter många om och men. Skönt! Mamma och jag gick som vanligt och partajade lite, helt sjukt vad alla redan var fulla. Gjorde bort mig lite, men det var sjukt kul!
Nu är jag med min syssling Laura och jag har tagit årets allra första dopp i havet. Det var niz!
Nu ska vi måla på en tröja, chacha!

Jag och Laura, WIE!
- Why so serious?

I'm scared because there's only one of you

Förlåt för den dåliga updateringen, men har jobbat och gjort andra saker.
Har inget att säga förutom att jag åker till Finland och ska på begravning. Det suger. Vila i frid gammelmormor.
- I try to not laugh at my own jokes. But we all know I'm hilarious.

Wish you were here

Jag kan verkligen inte bara släppa taget, bygga nya hopp och bränna upp dom gamla. Det finns ingenting och jag försöker intala det till mig själv varje dag. Ingenting. Förstår inte var den lilla lågan av hopp kommer ifrån, men jag känner att om jag ska orka, så måste jag blåsa ut det lilla ljuset och tända nya.
Men vad för hopp? Vad för drömmar?
Ingen aning, jag vet ingenting fören jag blåst ut det enda ljuset av hopp jag har kvar. Nu återstår det bara att vänta och se hur lång tid det kommer ta.
- Society killed the teenager.

PEACE AND LÖVE

Dags att åka snart, är övertaggad!!!!!!!!! WHOOOOOOOOOP
När jag kommer hem kommer jag lägga upp väldigt roliga bilder som jag inte hinner lägga upp nu... Eller några hinner jag ju lägga upp... Enjoy!
Normala...


Ledzen stövel-tjej


Bror


HAAHAHA så jävla klockren bild!

Problem med stövlarna...

I need you to need me back

Förlåt så hemskt mycket för den dåliga updateringen!
Var ju på fest i Torsdags, sjukt jävla kul. Ada följde ju då med mig och sov hos mig. Vi åkte Taxi från Karlaplan till T-centralen, gick in på Seven Eleven och köpte korv och hade sjukt kul. Vi bestämde oss för att ta en liten promenix hem från T-centralen eftersom att tågen hade slutat gå och "badade" i fontänen i kungsängen. Vi träffade Babak och massa fler, Babak och Danne följde oss hem dåra.
Fredagen firade jag, Nicole, Jane, Johanna, Ronja och Camilla midsommar hos Jane i Kungsängen. Riktigt trevligt med middag och hela köret. Vi drog oss vidare till Snaps och dansade som idioter. NIZ! Åkte hem och sov hos Nicole.
Lördagen spenderade jag med Nicole, vi gick på promenad och träffade några gamla klasskompisar till mig, vilket var sjukt kul. Efter det gick jag och jobbade på Snaps. Kom hem för ett tag sen och ska kolla på film all by myself. Skönt.
Lite bilder från midsommarfirandet kommer här:
- Been there, done that.

I spend too much time thinking about you

Sitter på Snaps uppe på kontoret och dunkar musik med pappa, kände att jag behövde komma ut och få lite kärlek av min far. Ska på fest för att min killkompis tvingade mig och tyckte att jag skulle komma ut lite, så jag väntar bara på Ada som har färgat håret breh! Tror det blir bra för mig att komma ut och göra lite saker och bara tänka på mig själv. Ikväll är min kväll. What a feeling! Ingen alkohol alls för min del ikväll tack! Puss och kram!


- All my life I've been good but now I'm thinking what the hell.

I hope you secretly like me to

Jag ska inte göra ett skit idag... Har inget mer att säga.
- Let's get fucked up like the economy.

There's a fire starting in my heart

Jag har inget att säga till er mer än att jag känner mig så dum, att jag kan sätta mig själv i den här situationen när jag vet att jag bara blir ledsen.
Trust no bitch!
- Don't underestimate the things that I will do.

I don't think you know what you are doing to me

Snabbt och kortfattat inlägg. Kunde inte somna inatt av olika anledningar, när jag väl somna drömde jag mardrömmar. Upp som en raket för att åka longboard. Ramlade för första gången, tur att jag hade skydd. Tur att jag landade på min rumpa. Ska träffa mamma snart. Hon slutar om en kvart så måste dra nuuuu!
- They call me stuck up, but I'm not at all. Never mind, I am.

Kompis, det går bra nu.

Har jobbat som en galning, oskönt men värt. Min chef älskar mig, good for me. Drar till P&L om några dagar, drygt en vecka efter att jag kommit hem därifrån drar jag till New York i ungefär två veckor. Fan vad gött. Idag är jag extremt lycklig. Nu ska jag åka till Sickla och köpa hårfärg, lite random. Har inget mer att skriva, herråp.

We're just kids with shitty blogs

CHACHA BLOGGEN!
Har varit på Snaps och spelar Uno, det var rätt så kul. Ska hoppa in i duschen snart och dö lite. Ska åka skateboard imorgon, det ska bli ruligt. Träna senare på kvällen med Adispradis sen så vet jag inte så mycket mer. Jag är nervös, men jag kan och får inte säga varför. Puss!
- Laughing so hard, no noise coming out, so you sit there clapping like a retarded seal.

I went to sleep, thinking about you and I woke up just the same

God morgon mina små blommor!
Vaknade för ett tag sen av att Matilda kom med te och ropade tedags. Världens sötaste. Ska väl börja fixa mig för att gå ut och ta en prommis eller nåt, rensa tankarna. BLÄH! HERRÅ!!
- I hate the way you lie. Sorry, I'm not Rihanna.

That's what she said

Jahapp... Såg filmen X-men på bio. Den var väl helt ok. Inte riktigt min grej.
Åkte till Snaps sen efter och då så gav Adel mig ett par rosa hörlurar! ÅÅH! Så söta! LUV! Sen hände väl inte så mycket mer...
Filosoferade lite på tåget, okej är det fulaste ordet. Okej, det låter mer som ett nej än som ett ja. Fett irriterande. Okej låter konstigt, det är ett negativt ord och det kan förkortas med ok och k, HATAR det. Usch!
Jag är störd...
- I used to be the sweetest girl ever... 'til I found out being the baddest bitch was better.

This world is mad

Förlåt för den dåliga updateringen, har inte varit hemma. Jobbade igår på kvällen, träffade mamma en sväng innan. Carlings var där och jag spelade för dom, udda men ja. Matilda satt med mig hela kvällen och mamma, mormor och Binci kom och hälsade på en sväng. Bytte om snabbt och efter jobbet var det mot Solna, skulle till Nicoles kompis Ronja som bor precis bredvid Matilda. Jag och Matilda tog med oss Jane från Snaps som en liten överraskning till Nicole. Vi gick senare till Max och åt och sen gick jag och Matilda hem till Matilda för att sova.
Vi ska baka snart, mitt i natten, sen ska vi väl bara kolla på TV och tjocka oss.
Min sexiga utefitta till Solna Centrum idag... Jag älskar rosa!


- You know when you're in love when you have to convince yourself that you're not.

Booooom.

Kom på att det är ju perfekt väder för internetshopping! Eller jag tänkte inte att jag skulle köpa något, då jag ska försöka spara mig till New York hehe, men att titta lite skadar ju inte. Hittade lite stuff som jag vill ha.... Nu då? Tråk, tråk, tråk.... Ångesttttttt. FAN vilket jävla pisslov, hatar allt, fuckoffdö.

Ång-häst.

Jag som inte skulle göra något särskilt i fredags... Drog hem till Jennifer och sedan till Aspudden på något krök. Kom hem runt 2, orkade inte jobba på lördagen, sjukanmälde mig, duktigt. Not. Ång-häst. Aja. På lördagen blev det utgång igen. Krökade hemma hos Adina, skulle dra vidare men det blev inte så så vi var hos Adina ett tag och sedan drog jag hem. Idag har jag inte gjort ett jävla piss, sov till klockan 2 typ. Äckligt skönt. Brukar alltid gå upp runt 10-11. På tal om ingenting, vad fan är det för fel på vädret? Man blir ju galen. Det är ju förfan snart Juli?! Inte ok. Hade tänkt kolla GG nu men nej det går inte, har glömt bort vilken episod jag  var på... Jävla skit. Orkar inte, ska sova eller något. Herråp.

Fingret.

I want you, nothing else, just you

God morgon!
Känns som satt hela igår var en konstig och rolig dröm. Jag dör! Så jävla random.
Ska jobba ikväll vid åtta, men innan det ska jag träffa mamma en snabbis. Ska bli ruligt att jobba. Orkar inte skriva så mycket mer!
Saknar min bus!
- I just want to let go!

I'm surrounded by idiots

Helt galen kväll!
Efter gymmet hoppade jag in i duschen och sen efter det låg jag bara i sängen eftersom att alla var torrbollar och ville inte parta... Nicole smsade mig och frågade om vi skulle fika, så självklart ville jag det! Vi åkte in till Alberts och satt där till halv två på natten och drack varm oboy, eller ja, jag gjorde det och vräkte i mig chokladboll efter brownie. Tjock som jag är... Senare åkte vi till Snaps eftersom att Nicole ville ha öl och jag behövde hämta min hjälm, då ringer min gamla arbetskompis från Seven Eleven och frågar om dom kan komma in, självklart så tyckte jag att dom kunde det!
Jag och Nicole stod där och pratade om allt mellan himmel och jord, sen smsar Malin mig om jag vill följa med på efterfest (min gamla arbetskompis). Självklart ville jag det!
Kortfattat: Bråk utanför Snaps, poliser, taxi till Högdalen, peruker, "Jag har aldrig", dildos och taxi till Skanstull. Jag och Nicole köpte korv på Sleven och satt i min port klockan sex på morgonen och vräkte i oss. Haha! Nu borde jag verkligen sova, värsting bibel det blev, tack till er som orkar läsa!
- She should keep in mind, there is nothing I do better than revenge.

I'm really hoping that you miss me too

God morgon mina kära!
Vaknade för typ en timma sen, det är nice! Ska träna med Ada idag, det är nice! Ska slå ihjäl henne för att hon aldrig bloggar, det är nice! Vad är din ursäkt den här gången Ada?
Ikväll vill jag släppa lös, men vet inte om det kommer gå igenom, det är ju för fan fredag, alla människor är torra! Har ätit en kebabrulle nu, innan träningen, det är nice! Nu köttar vi! FKB!
Classy classy när man ska till pizzerian!
- Go for someone who isn't only proud to have you, but will also take every risk just to be with you.

Fredag it is.

Heyyyyyyyy. Har inte haft någon ork/tid till att blogga. Det är sommarlov, hallå? Iförrigår hade Kärrtorp avslutning på apberget, mysigt vare. Träffade massa gamla klasskamrater vilket var nääz. Igår hände ingenting speciellt och det kommer inte hända något speciellt idag heller då jag ska jobba imorgon. Snart ska jag och Jade gå och träna, undrar hur det kommer gå... Vi har inte tränat på drygt 1 månad(?) Herrrrrrrremin. Jag mår inte alls bra, spydde precis utan någon anledning, wtf? Jag skyller på pannkakorna som jag åt imorse. Uäääääääk. Mår fortfarande illa... Försökte äta lite bröd och det gick väl helt okej, men mer kan jag inte få i mig. Får ta det lugnt på gymmet... Nu orkar jag inte skriva mer, herråp.
Söt_kyckling-tjej_f12

Party hard!

Fuck harded, ehe!
Orkar egentligen inte skriva något. Tänkte bjuda på en bild, berätta att jag gästbloggade på Matildas blogg lite, klicka här för att läsa vad jag skrev, SOVAAAA!!!!
- Because by you pushing me away, you pushed me into somebody else.

Love me like the world is ending

Inte min dag, fuck off. Jag vet inte vad jag ska göra idag, vill fly någonstans och aldrig komma hem. Så känner jag idag, DÖ!
- Time doesn't heal anything, it just teaches us how to live with the pain.

Sleep away the sadness

Hade en grym dag igår, humöret har svängt men det är bara för att jag är sexton liten sak med hormoner och skit. Vem bryr sig. Lite bilder från igårdagen kommer upp. Matilda sov hos mig inatt vilket är supermysigt, för att hon alltid ska gosa i sömnen, hihi.
Hon skulle iväg till jobbet så nu är jag ensam och funtar på vad man kan göra. Får se vad det blir.
Adel och Eddie.
Nicky.
Adel och jag.
- I was raised by broken people.

Save a horse and ride a cowboy

Wooop! Hade rätt så kul igår, hade lite migrän på morgonen men det gick över innan huvudvärken kom. Konstigt. Andra gången det händer. Magiska krafter YAO! Träffade min söta Matilda, hon hjälpte mig att åka skateboard, hehe! Så jävla tung! Sov borta igår, och snart ska jag iväg igen!
Så jävla coola!
- My mind rules!

Destroy what destroys you.

Cha cha bloggennnn. Sitter hemma hos mig med Lina, kulT. Ska fixa mig lite och sen ska vi till Linas pappa för att äta middag osv. Ikväll tror jag att vi ska hitta på något kul. Trött på att vara hemma hehe. Aja har inget att skriva om, lägger upp några random bilder som jag tog med min kamera, wehå.

I'll never get tired of you

God morgon!
Vill ut och lära mig att åka skateboard, men jag vet inte vart, och jag vet inte med vem än. Får se. Får lura med mig någon hehe! Jag har faktiskt inget alls att skriva om. Fan vad sugigt!
- I'm constantly afraid that I'm not good enough.

You can choke on your misery

Skulle egentligen vara hos Babak och fira lite till idag igen. Men så blev det inte. Pappa ville att jag skulle jobba, AZUM! Har haft sjukt kul, men det har varit sjukt kallt. BLÖH! Underbart att äntligen få vara heeeelt ensam och bara lyssna på tvättmaskinen som är igång. Luv it! Nu ska jag faktiskt kolla på film. Ha det så gött!
- I need to stop, but I don't know how.

Only dead fish follow the stream

Japp, mottagningen igår var niz! Somnade på Babaks soffa när typ alla hade dragit. Det var mys! Fick frukost på sängen, eller ja, soffan. Ni fattar. Och idag kommer hela iranie släkten... AMAGAD! Nu kör vi igen dåååå!

- Don't say it if you don't mean it.

Hemskt mycket hej.

Ojjjj, det var ett tag sen jag bloggade. Glömde bort bloggen helt enkelt. Nu har jag iallafall fått min kamera så nu kommer jag ta maaaassa bilder och lägga upp här. Näääz. Det blev dock ingen systemis eftersom att de är så klumpiga hehe, pallar ej. Jag är så slarvig och sååå, så vågar inte riktigt ha en systemkamera. Det blev en kompakt tror jag. Eller jag vet inte riktigt vad det är om jag ska vara helt ärlig, men det ser ut som en systemis och den tar jävligt bra bilder för att inte vara en systemis. Bra förklaring (Y)... Tog lite "test-bilder" igår men vet inte hur man lägger in dem på datan så får göra det sen hehe. Sommarlovet började iallafall asbra. Efter avslutningen chillade vi runt lite och senare på kvällen åkte vi till Djurgården där det var lite folk från vår klass. Senare rullade halva ettorna in haha. Lina, Sanna, Jade och Rana drog vidare till Christina i Tullinge som hade fest. Jag och Wilda stannade kvar på Djurgården eftersom att vi tyckte att det var så mysigt där hihi. Kvällen slutade sådär... Jag blev arg för ingenting, blandade vanilj-smirnoff i min breezer och fick en käftsmäll av Hanna. Haha... Det där med att blanda ner vodka i en cider var ju inte särskilt smart. 2/3 av min cider bestod av vodka. Sedan fick jag för mig att shotta också... Fyfan. Nej, nästa gång ska jag ta det lite lugnare. Händer idagrååå? Ska börja med att cleana upp mitt rum lite, ser förjävligt ut. Hatar när det inte är städat, uäääääk. Snart kommer Rana hit också, för att hämta lite saker som hon lämnade här förut. Senare ska jag nog fika med Marina, Julia och Christopher, gulligt. Ikväll vill jag göra något kul. Jag vill göra stan osäker. Mjooo...


Sådär ser kameran ut. Japp.

I'm addicted to wasting time

Igår var najs! skolavslutning och jag såg ut som en prinsessa. Är hos Babak så kan inte ladda upp bilderna. Fick lite blommor och folk var helt hej då på kvällen. Det var en speciell kväll. HAHA! Orkar inte! Måste även skriva att det var en person som kom fram och frågade mig om jag var Pascals dotter från INGENSTAN! Sjukt läskigt. HAHA! YÄÄ! Jag är ö kändis! WOOP! HAHAHA! Jag är lite sådär smått trött eftersom att jag inte fått så mycket sömn inatt! WOOP!
Sitter som sagt hos Babak som ska ha studentmottagning idag. Vi ska äta oss tjocka och glada. Fick även en skateboard av pappsen med lite tillbehöv, som t.ex en hjälm som KOMMER att behövas, lite knäskydd och massa andra roliga saker. YÄYÄ! Pappa älskar mig.
Nu ska jag spela lite musik utan mixerbord. Ska se hur det går!


Sanna och jag från igår kväll.

- If people are trying to bring you down it only means that you are above them.

Pardon my swag!

Ska på Babaks flak snaaart!!! WOOOOOOP! Min mamma är speciell...

First learn the rules, then break them

Helt underbart att träffa Andrea och hennes undebara Elvira! Glömde fota! Hon tyckte faktiskt om mig. Helt underbart! Hon känner nog igen min röst från magen. Hon tyckte även jättemycket om min minigris, också helt underbart eftersom att hon tydligen var lite hundrädd. Men hon kunde inte sluta stirra på henne eller mig. ÅÅÅH! Jag dör! Jag ska stoppa henne i fickan och gå hem nästa gång! Varit med Babak och hjälpt till med lite saker. Nuuu ligger jag i sängen och ska aldelles strax sova. Puss på er!
- Work like you don't need the money, love like you've never been hurt before and dance like no one is watching.

Oh so you wanna be famous, and undeniable sexy

Sweet love, sweet love
Trapped in your love
I've opened up, unsure I can trust
My heart and I were buried in dust
Free me, free us

You’re all I need when I’m holding you tight
If you walk away I will suffer tonight

I found a man I can trust
And boy, I believe in us
I am terrified to love for the first time
Can you see that I’m bound in chains
I finally found my way
I am bound to you
I am bound to you

So much, so young
I’ve faced on my own
Walls I built up became my home
I’m strong and I’m sure there’s a fire in us
Sweet love, so pure

I catch my breath with just one beating heart
And I brace myself, please don’t tear this apart

I found a man I can trust
And boy, I believe in us
I am terrified to love for the first time
Can’t you see that I’m bound in chains
I finally found my way
I am bound to you
I am bound to

Suddenly the moment’s here
I embrace my fears
All that I have been carrying all these years
Do I risk it all
Come this far just to fall, fall

Oh, I can trust
And boy, I believe in us
I am terrified to love for the first time
Can you see that I’m bound in chains
And finally found my way
I am bound to you

I am,
Ooh, I am
I’m bound to you

In three words I can sum up everything I've learned about life: It goes on.

Hejhopp. Försov mig idag, typiskt... Hade iof bara "klassens dag" idag, men ändå. Mindre lyckad dag igår, förstår inte vad som hände... Var på jättebra humör först och sen vände det helt plötsligt. Jobbigt läge. Aja, nu är det helt ok. Min älskade mamma kom hem i måndags natt, saknat min lilla bulle. Så skönt när bara jag och mamma är hemma nu, längesen vi var ensamma med varandra. Hon kom iallafallllll hem med en liten resväska till mig som var fylld med saker hihi. Ett par converse (likadana som jag hade förut som blev snodda..), ett par svarta ballerinaskor, två stycken tröjor och massa småsaker. Nääz. Fan jag trodde att det var tisdag idag, men det är ju onsdag... Missade säsongens sista avsnitt av Desperate Housewives. Kill me. Måste se på repriset... Aja. Nu pratar jag med Lina i telefon medan hon shoppar haha, söte. Ska möta upp sötnosen snart och luncha. Wehå. Orkar inte skriva mer. Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadaöthhhhhhhgdeyeye. Hei, heido.
Lite bilder från gårdagen.

Simon says your mother is a whore, simple as that

Regn! Vackra regn, så himla mysigt. Ska gå och fika med en kompis som jag inte träffat på hundra år! Orkar inte skriva mer. PUSS!
- I miss your smile, but I miss mine more.

Today is the tomorrow I worried about yesterday and all is well

Ligger och myser med lillskiten. Har solat idag med folket, men det kanske inte var så kul för alla. Men det löste sig väl till slut. Träffade Babak också och vi åkte runt en sväng. Haha, har fan inget att skriva om. HEJ!
Dagens utefitta!
Igår var jag minst på jorden, men svävade högst av alla!

- Sleep well motherfucker!

WTF!?

No one never needed nobody

Sitter hemma, har min vovve här och Babak och Emelie! YÄYÄ! Vi har varit på Snaps och jag åt dressing med hamburgare... MUMS! Tjock! Kladh hest. Hej då!
- Best way to not get your heart broken, is pretend you don't have one.

Boo you whore!

Nuuu har jag kommit hem, äntligen! Håller på att ladda ner alla miljarder bilder som jag tagit där nere. En del kommer upp här, blir nog några roliga, men alla kommer upp på fejjan så jääää! Shit vad trött jag ÄR CPPCPCPCPCPPCPCPCPPCPCPCPCPPCPCPPCPCPCPCPCP! Ja. Hej!
- Talk for yourself!

Happ.

Seg, trött, sur, ledsen osv. Japp. Militärfesten kanske inte blir av, jag som var så taggad på det... Har dock andra alternativ så det är lugnt på den fronten. Har dock grova I-landsproblem nu. Mitt hår ser förjävligt ut, jag ser ut som ett troll, jag har inget att ha på mig, jag ser fet ut i alla jävla äckliga kläder, jag har gjort slut på nästan alla mina pengar, jag har fått en extremt ful bränna (pga min klänning) så mina armar är brunare än min hals ner till brösten, svårt att förklara men det är iallafall extremt fult. Jag är på så jävla dåligt humör så jag vet inte vad. Nu väntar jag på Rana så att vi kan dra till Älvsjö och träffa mina grabbzzz. Hoppas de kan göra mig på bra humör iallafall. Kommer dock vara några andra där som jag inte vet vilka det är, men det skiter jag i. Nej nu ska jag sudda bort min sura min. Tack o hej.

Speedad, hype, övertaggad osv.

Rubriken säger allt. Åhhhhhhh, dör!!! Ikväll blir det fest med militärtema, awesome! Lägger upp bild på min outfit senare. Fyfan vad jag är taggad, helt sjukt. Festen ska vara i ett hus med 4 våningar och bassystem i både väggar och tak, hur nice? Det var fan längesen jag var på en riktig fest. Har bara chillat på senaste tiden, hehe. Jag dörrrrr. Jag är så hype så jag vet inte vad jag ska skriva... Jag och Lina la oss runt 12-tiden igår, men jag somnade såklart inte förrän kanske 1-2? Vaknade runt 9-10 då Lina skulle upp och jag är ovanligt pigg...? Hm. I och för sig så har jag ju sovit typ 6-7 timmar men ändå. jkfskjaskakafka.faöflafaölaö skriver sen pussochkramhejdå

You can't be "just friends" with someone that you're madly in love with

Sitter nu vid datorn som i princip varje morgon. Väntar på att mina sysslingar och alla andra släktingar ska komma hem... STUDENTFEST WOOP WOOP! Har lockigt hår och klänning. Så inte jag. Vad hände? Skulle ni i Sverige se mig idag hade ni inte haft en aning om att det var jag. Såååå olik mig själv är jag. Tänker på Bianca hela tiden, stackarn... Efter det här ska inte jag lämna henne en sekund till. Blev lite knasigt men Babak, min bästaste vän, fixade allt! Du är bäst. Nu ska jag väl göra något bättre än att sitta här. SUCKERS!!!

- If they can dance good, they fuck great!

Cuz I'm supah, supah black.

Hittade lite bilder på Dessies blogg från när vi var hos mig! Jag var inte med någon bild som tur var... Hehe.
Jag och Lina kom precis hem från stan, asnice. Köpte en svart långklänning och satte på mig den på dirren för den var så bekväm, eheh. Lina köpte ett par assnygga lädershorts, I like. Nu ska vi äta och lägga oss på ballen och pressa sönder. Latero

So, like, you're guilty for stealing my heart

Hälsningar från Finland dåra. Sitter hos min syssling medan min syssling är i skolan och är duktig. Vi var ju i stan och jag var sjukt trött eftersom att jag endast hade sovit i någon timme. Sjukt flummiga. Flummade runt på stan som förövrigt var helt tom på folk eftersom att allt var stängt. Idag ska vi också åka till stan, men det får bli sen. Jag ska sola som fan och bara pressa. Imorgon är det nämligen fest och då ska vi fest på finnars vis! WOOP!

Saknar dig din fis!


Saknar dig också din mupp.. Hoppas du förstår det.

 

Älskling....

Jade, kom hem nu!!!!!!!!!!!! Får epilepsianfall snart......

Lite pics från senast.

Finaste Jenoa och jag på Hermans.
Gröna Lund weho.
Skrattkammaren på Gröna Lund weho.
Min party-kyl.

We are the kids your parents warned you about

Framme!!! Sitter med min syssling och kollar facebook. Hahaha jag kunde inte hålla mig. Vi ska ta moppen till stan sen lite senare för att kunna sitta och prata ifred om allt som har hänt! Vi har så jävla kul! Nu ska jag dö! Hade så jävla kul igår, men natten har satt sina spår. HAHA! Nej men hej då!


- Vad gör vi? Nu kör vi!

Keep calm and dance

Nästan packat klart. Snart åker jag till Finland. AMAGAD! Känns lite overkligt. Hatar att byta miljöer. Kommer gråta. ingen dator, ingen facebook, ingen blogg. Värsta av allt, jag kommer inte kunna messa. Tror jag. Jag kommer att avlida. Cp skit. Ni får skicka tusen sms så jag vet att ni saknar mig. BLÄH!
Aja nu orkar jag inte mer. Puss!
- Dom har varit snygga, dom har varit rika, dom har varit stygga, dom har varit dryga, men inte någonstans har det funnits en man som lyckats få mig att mjukna.

I can always tell when you are lying, your lips move.

Usch! Hatar kvällarna. Borde nog somna innan solen gått ner, och bara må bra... BLÖH! FUCK YOU!
- I bet your brain feels as good as new, seeing that you’ve never used it.